mleczko1Z Toba to nawet ziarenka soli nie zjem.Idziesz dale wj zaparte.Nie stac Cie nawet napisać słowa przepraszam - zapomniałam. Ale do komentowania to jestes pierwsza, nie popuścisz.Mogę Ci wysłac nastepne jak chcesz.:-):-):-)
Uderz w stół - nożyce się odezwą !!
Mleczko daj sobie spokój ....nie wmawiaj mi, że jestem wielbłądem - bo nie jestem
Gdybyś miała kapkę honoru to Ty byś mnie przeprosiła za kłamstwa i pokrętne insynuacje.
Ostatni raz odpisuję i ponownie proszę – omijaj moje wypowiedzi ….nie cytuj ich, a najlepiej nie czytaj!
(nigdzie się do ciebie nie zwróciłam, ani nie zacytowałam twojej wypowiedzi. Był do post do Amelki - jak widzisz Marta wzięła do siebie wypowiedż Amelki)
Zaczęłaś na mnie napadać w temacie ogródkowym, gdzie pochwaliłam Twoje zdjęcia –bo są ładne- rzeczywiście była uwaga, że szkoda iż w innych wątkach Twoje posty nie są takie ładne ……bo ostro napadałaś na inne osoby i wzniecałaś kłótnie. No……i się wtedy zaczęło……..od razu był złośliwy komentarz, że tak napisałam bo mi nie załatwiłaś pracy (???), a sama sobie jej nie umiem znaleźć (!!!).
Sorry – co ma piernik do wiatraka?
Nawe gdyby tak było – A NIE BYŁO!! – to jak można wyciągać prywatne sprawy na publicznym forum?
Brak jakichkolwiek podstaw kultury, netykiety, złośliwość i zawiść! (opisywałam wcześniej jaką mam fajną Stellę i to stałą, od ponad roku! …..i zawdzięczam ją tylko sobie!)
Owszem, kiedyś jak powstał temat o zaletach pracy w CH, napisałam kilka maili do opiekunek pracujących tam z pytaniem czy nie mogły by mi podać namiarów na szwajcarskie agencje, bo na polskie mam, ale one płacą tyle co w DE …..chyba normalna sprawa – pomagamy sobie bo po o jest forum . Ja sama dostałam kilkadziesiąt tego typu maili ….do głowy by mi nie przyszło komukolwiek tego wypominać !
Odpowiedziałaś jeszcze tego samego dnia podając 1 agencję ….zresztą inne dziewczyny też odpowiedziały. Przyznałam, ze zapomniałam tego „strasznego” maila (inne też) bo moja sytuacja się radykalnie zmieniła i nie muszę z nich korzystać.
Ale NIGDY nie było sytuacji, że prosiłam cię o załatwienie jakiejkolwiek pracy i ty mi odmówiłaś !!
Więc gdzie tu prawda i sens??
Poza tym wybacz, ja nie łączę spraw prywatnych z zupełnie innymi tematami poruszanymi na forum.
Kręcisz, kłamiesz, wmawiasz …..i jeszcze chcesz przeprosin? Za co????
Zdaje się, że już nie wytrzymujesz płaszczyka „dobrej cioci rady” , brakuje ci jakiej nowej zadymy…
Żegnam i bez odbioru.