Dopiero co wpadlam do domu, zaraz biore sie za przegladanie gier o ktorych pisalas, jak sobie radzisz na wyjezdzie? Masz czas by grac?

Dopiero co wpadlam do domu, zaraz biore sie za przegladanie gier o ktorych pisalas, jak sobie radzisz na wyjezdzie? Masz czas by grac?
Ja uwielbiam RPG. Morrowinda wprost kocham, Oblivion wg mnie jest już słabszy. Teraz gram w Noc Kruka - czyli Gothic :-).
Lubię też tego typu gry jak Faraon lub Twierdza, no i nie pogardzę kuleczkami w różnej postaci :-)
rpg - czy dobrze zrozumialam, to sa gry fabularyzowane a takie wlasnie lubie, teraz podpatrzylam u Bartosh na yt skyrim III, niestety na ps4 czyli na razie nie dla mnie.
manga to japoński komiks, dość specyficzny bo czarno-biały, poruszający chyba wszystkie możliwe tematy jakie istnieją na tym świecie i nie tylko
no ja nie mam się jak grą odstresować, brak stałego łącza robi swoje, ale pisaniem się odstresuję, przez ten czas jak tutaj jestem czytam i piszę na zmianę i pierwsze efekty pisania na wordzie widać, może kiedyś tą moja pisaninę wydam :D
w domu sobie pogram, o! będę miała co robić bo nowa aktualizacja w Diabełku była, to pewnie znowu dużo nowości zapodali :D
Właśnie dlatego je lubię, bo są to gry fabularne, grając wchodzisz w inny świat :-)
To powinnaś pogadać z moją córą. Zrobiłaby Ci wyklad na temat mang. Nawet po japońsku ;)))) Ledwo przyjechała i już mi jakś brzęczy za uchem. Stwierdziła, że musi nadrobić zaległości z roku szkolnego :-(
no proszę najpierw książki podobne, teraz mangii :) nawet nie wiesz jak mnie to cieszy, że są tacy co temat znają :) zresztą co się dziwić w końcu z jednego województwa jesteśmy :) podobne bakcyle w nas są :)
Moja córa pyta co czytasz z mang? A tak na marinesie ona też ma na imię Iza ;))))))))))))))))))))) Powiedz jeszcze, że uczysz się japońskiego to już wogólę was nie rozróżnię :*
ja mam na imię Dorota, izanami to było wymyślone na potrzeby maila i tak mi zostało, siostra do mnie mówi Izu :), głównie to yaoi czytałam i shounen-ai, teraz mało kiedy czytam, bo w książkach siedzę, ale czasem powiększam kolekcję i swoje ulubione autorki czytam może twoja córka zna Ayano Yamane :) to moja najulubieńsza autorka, a potem dużo innych :), japońskiego się nie uczę, bo jakoś tyłka do tego ruszyć nie umiem, ale książki do nauki w domu mam :), Wstenguś wiekiem, nas rozróżnisz :))))))))))
Ja czytam: shoujio, shonen i wszelkie fantasy z gatunku Kuroshitsuji i Pandora Hearts. Za yaoi nie bardzo przepadam, a z shonen-ai to tylko Vassalorda czytałam i średnio mi sie podobał, ale co kto lubi.
Iza, córka wstengi
dokładnie, w mandze jest taki wybór że każdy coś dla siebie znajdzie :), choć tak jak pisałam już mniej w tym siedzę, ale jak widzę jakąś fajną mangę po polsku to sobie nie odmawiał żeby kupić, jeszcze swego czasu X clampa czytałam, Bleacha jeszcze lubię, nawet maskotki z tego mam Renjiego i Byakuję i w domu mam jaśka z nimi :)
Powiem Ci, że córka też sporo kasy zostawia w księgarniach. A właśnie jaśki i torby oraz inne akcesoria to córa zamawia na necie. Wtedy robią na zamówienie z wybranej mangi. Tyle, że taka usługo też sporo kosztuje ;)
Te pliki cookie są niezbędne dla funkcjonowania strony internetowej i nie mogą być wyłączone w naszych systemach. Są one zazwyczaj ustawiane tylko w odpowiedzi na działania podejmowane przez użytkownika, które sprowadzają się do zapytania o usługi, takie jak ustawienie preferencji prywatności, logowanie lub wypełnianie formularzy. Można ustawić przeglądarkę tak, aby blokowała lub ostrzegała o tych plikach cookie, ale niektóre części witryny nie będą wtedy działały. Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych osobowych. Zablokowanie tych plików cookie w przeglądarce może skutkować nieprawidłowym działaniem serwisu.
Te pliki cookie mogą być ustawiane przez naszych partnerów reklamowych za pośrednictwem naszej strony internetowej. Mogą one być wykorzystywane przez te firmy do budowania profilu zainteresowań użytkownika i wyświetlania odpowiednich reklam na innych stronach. Nie przechowują one bezpośrednio danych osobowych, lecz opierają się na jednoznacznej identyfikacji przeglądarki i sprzętu internetowego. Jeśli użytkownik nie zezwoli na stosowanie tych plików cookie, doświadcza mniej ukierunkowanych reklam.
Te pliki cookie umożliwiają stronie internetowej zapewnienie większej funkcjonalności i personalizacji. Mogą być one ustawione przez nas lub przez zewnętrznych dostawców, których usługi zostały dodane do naszych stron internetowych. Jeśli użytkownik nie zezwoli na stosowanie tych plików cookie, niektóre lub wszystkie te usługi mogą nie działać prawidłowo.
Te pliki cookie umożliwiają nam zliczanie wizyt i źródeł ruchu, dzięki czemu możemy mierzyć i poprawiać wydajność naszej witryny. Pomagają one ustalić, które strony są najbardziej i najmniej popularne i zobaczyć, jak odwiedzający poruszają się po stronie. Wszystkie informacje zbierane przez te pliki cookie są agregowane i tym samym anonimowe. Jeśli użytkownik nie zezwoli na stosowanie tych plików cookie, nie będziemy wiedzieć, kiedy odwiedził naszą stronę internetową.