Magdalena _k -niczym w Anglii,tam tak samo paracetamol na wszystko......
Proszę kontynuować tutaj.
Proszę kontynuować tutaj.
Magdalena _k -niczym w Anglii,tam tak samo paracetamol na wszystko......
W DE szaleje grypa. A grypa to wirus, a na wirus antybiotyk nie działa. Jeżeli wydzielina z nosa jest przejrzysta - masz zakażenie wirusowe, jeśli natomiast jest gęsta, żółta lub zielonkawa - świadczy o zakażeniu bakteryjnym. Być może dlatego nie dostałaś antybiotyku. Osobną sprawą jest potraktowanie Ciebie przez lekarza - uwłaczające godności pacjenta, lekceważące, przedmiotowe...Szok!!! Zdrowiej mimo wszystko!!!Żebyś nie musiała widzieć go po raz wtóry...
Zadałam pytanie w dziale z opiniami o firmach, ale mi się nie wyświetla na stronie głównej ten wątek. Jak możecie i wiecie coś o firmie Promedica, to poproszę tam zajrzeć i mi odpowiedzieć:)
Zadałam pytanie w dziale z opiniami o firmach, ale mi się nie wyświetla na stronie głównej ten wątek. Jak możecie i wiecie coś o firmie Promedica, to poproszę tam zajrzeć i mi odpowiedzieć:)
Zajrzalam, odpowiedzialam, temat nadal na glowna nie wyszedl:)
No trochę to do bani z tym niepokazywaniem się jest, bo w ten sposób można dłuuugo czekać na odpowiedź.
Przyszedł własnie do pdp jej synalek,a mam na tego faceta alergię. Przyłazi zawsze albo kiedy obiad podaje,albo jak pdp kąpię,a dziś przylazł tuż przed kolacją. Dobrze ,że wcześniej zadzwonił,a babka dostała takiego przyspieszenia,że sama sobie naszykowała kolację,dla siebie,i zjadła w minutę,nawet sama po sobie posprzątała. Opiekunka nie ważna,nawet nie zapytała czy też chce zjeść w cześniej...Pies ją ganiał,miałam swojego precla więc go zjadłam . Nawet nie wiecie jak się cieszę,że stąd wyjeżdżam,a koeljnym dziewczynom współczuję..
Przyszedł własnie do pdp jej synalek,a mam na tego faceta alergię. Przyłazi zawsze albo kiedy obiad podaje,albo jak pdp kąpię,a dziś przylazł tuż przed kolacją. Dobrze ,że wcześniej zadzwonił,a babka dostała takiego przyspieszenia,że sama sobie naszykowała kolację,dla siebie,i zjadła w minutę,nawet sama po sobie posprzątała. Opiekunka nie ważna,nawet nie zapytała czy też chce zjeść w cześniej...Pies ją ganiał,miałam swojego precla więc go zjadłam . Nawet nie wiecie jak się cieszę,że stąd wyjeżdżam,a koeljnym dziewczynom współczuję..