Mam problem

19 czerwca 2015 22:06 / 2 osobom podoba się ten post
leni

Kochani, poniewaz to moj watek a na pozegnajkach nie wiem dlaczego nie moge cos pisac, pisze tutaj. Zegnam sie z Wami dzisiaj, bo nie bede przez weekend miala cu´zasu. W poniedzialek po ponad 3 latach jade do Polski talko na 4 dni( 2 dni droga), pozamiatac stare zycie. W srode mam rozwod. Ci co mnie znaja wiedza o co chodzi. Trzymajcie rposze za mnie kciuki. Do nastepnego napisania.)

Powodzenia, trzymam kciuki. Dasz radę, bo jak nie Ty to kto?
19 czerwca 2015 22:13 / 2 osobom podoba się ten post

O, gratuluje. To rzadkie. Pewnie troszku Tobie i zazdroszcze, ale tak pozytywnie.

Z takimi tez wygrywalam zawody. Smiali sie ze mnie, zem baba.
Jakie bylo ich dziwienie, jak na tablicy podano wyniki, no i zainteresowali sie, a kto to ten...i tu padlo moje Nazwisko.
A ja stojac z tylu mowie, ...nie ten, tylko ta. To ja, ta baba. Do dzisiaj pamietam wyraz ich twarzy :))
19 czerwca 2015 22:24
Pewnie, te tak.
A gdzie moge kupic taka podobna bluzeczke, jak Pani na Twoim avatarze,?
Chce uwiesc Geronimo.
19 czerwca 2015 22:28 / 1 osobie podoba się ten post
tekla

DZIEKI DZIEWCZYNY JESTESCIE WIELKIE!widze ze mozna na was i wasze doswiadczenie liczyc.Raz chcialam PDPwpakowac w pampersa to podniosla taki alarm jakby zobaczyla diabla! w zyciu sie nie zgodzi na pampersa!narazie musze leciec do omy bo juz sie drze!!!

no mialas powiedziec moment, a nie leciec na kazde skinienie.
Wielkie i grube.
19 czerwca 2015 22:29 / 2 osobom podoba się ten post
Nie wie, ale sie dowie.
19 czerwca 2015 22:34
Na odleglosc to ja jestem zuch :))
19 czerwca 2015 22:52 / 5 osobom podoba się ten post
A ktory fajny chlop nie jest. Zostaly tylko same wolne ciamajdy.
To zart byl naturalnie. Nie interesuja mnie zajeci Panowie. Nawet nie patrze w ich strone, no bo i po co.
A swoja droga, gdyby wystroic sie w taka bluzeczke, to by dopiero sie ludziska zdziwili jaki ten biust mam.
No bo normalnie to on zawsze zakryty jest. A tu prosze, niby zakryty a odkryty.
Ale jesli znajde podobna, to kupie, albo przymierze tylko :)),
Bo gdzie w tym wyjsc mozna? To niebezpieczne dla innych kierowcow.
19 czerwca 2015 22:58 / 3 osobom podoba się ten post
amelka

A ktory fajny chlop nie jest. Zostaly tylko same wolne ciamajdy.
To zart byl naturalnie. Nie interesuja mnie zajeci Panowie. Nawet nie patrze w ich strone, no bo i po co.
A swoja droga, gdyby wystroic sie w taka bluzeczke, to by dopiero sie ludziska zdziwili jaki ten biust mam.
No bo normalnie to on zawsze zakryty jest. A tu prosze, niby zakryty a odkryty.
Ale jesli znajde podobna, to kupie, albo przymierze tylko :)),
Bo gdzie w tym wyjsc mozna? To niebezpieczne dla innych kierowcow.

Nie takie rzeczy sie za "kolkiem" widzialo ha ha KUP sobie !
19 czerwca 2015 23:03 / 1 osobie podoba się ten post
No wlasnie, ze mam.
To jedyna rzecz, jaka mnie sie we mnie podoba:))
Dlatego zwrocilam uwage na ten zabojczy stroj.
19 czerwca 2015 23:11
amelka

No wlasnie, ze mam.

Telefon ci się zepsuł???
20 czerwca 2015 10:40 / 3 osobom podoba się ten post
amelka

No wlasnie, ze mam.

Amelko kup To jedna z tych rzeczy, ktore wypada w szafie miecNie wierze, ze okazji do zalozenia nie znajdziesz. A co Cie interesuja inni kierowcy? No chyba, ze inny kierowca to interesujacy pan w odpowiednim wieku i odpowiednim samochodzie... No, ale wtedy bluzeczka wlasnie biust odpowiednio eksponowac powinna, a nie w szafie wisiec
20 czerwca 2015 15:56 / 1 osobie podoba się ten post
teresadd

Telefon ci się zepsuł???

O tej godzinie nie sprawdzam telefonow.
Spie.
23 czerwca 2015 09:23
Witajcie,

Mam pytanie odnośnie telefonu komórkowego w DE.
Otóż do tej pory mam na kartę polska komórkę - niektóe osoby mają dwie lub trzy polskie komórki w czym jest haczyk?:)
zdradzi mi ktoś? Czy opłaca się mieć niemiecką komórkę?
23 czerwca 2015 10:15
Brzozahej

Witajcie,

Otóż do tej pory mam na kartę polska komórkę - niektóe osoby mają dwie lub trzy polskie komórki w czym jest haczyk?:)

Ja mam niemiecką kartę z Lyckamobile, mężowi też wysłałam kartę z Lycamobile. Gadamy bezpłatnie.Mam też polską kartę Lycamobile. 
I stąd mam dwa telefony, mąż też ma dwa: jeden z dotychczasowego operatora i drugi tylko do rozmów z żoną.
Mam też smartfona na dwie karty i mogłabym tylko tego używać, ale wygodniej mi tak, jak jest.
23 czerwca 2015 10:16 / 3 osobom podoba się ten post
Brzozahej

Witajcie,

Najlepiej opłaca się mieć kartę Mobilkę .Taka kartę zamawiasz w Polsce ,wchodząc na stronę Mobilki .Ja sobie zamówiłam i w obecnej chwili posiadam .Internet działa jak szalony a rozmowy do Polski to 9 centów za minutę i nie pobiera roamingu .Kartę rejestrujesz na stronie Mobilki ,która rejestracje robi w Niemczech a doładowania to E-plus .Pakiet internetowy za 10 euro działa przez 30 dni