Mam problem

09 września 2015 20:48 / 3 osobom podoba się ten post
MeryKy

A ja mam problema bo nie znam anielskiego, ale od kuzynki meżusiowi złożyłam zyczenia. Proste, nieskomplikowane :-)
Wiadomo w Internecie wszystko można znaleźć? No i właśnie na fejsie skomentował mój post :" A belated (see earlier post) but warm thank you, (moje imię)....... Hope you had a great summer!"
Ludziska kochane co ja mam odpisać??? Wymyslcie coś nietuzinkowego? Ino se ze mnie jaj nie zróbcie! :modlmy sie:

You are welcome... We had a great summer! Thanks!
10 września 2015 18:46 / 1 osobie podoba się ten post
Bo Babka, to fajna babka z Niej jest.
10 września 2015 18:51
Babka

tamtam  powiem Ci wiele trzeba znisc...wiele starcic zeby sie wzbogacic duchowo wzbogacic ....gdybym nie przezyla moich dramatow...pewno wyla bym z zaswiatow..ale wiszisz skoro nowotwor watroby ..byl dla mnie powiem pikus..na przeciw zmagania sie z chorobami moich dzieci...to teraz czas tak szybko leci...ciesze sie z kazdego dnia...co bedzie ech bedzie co Pan Bog da...dzis jest ok,,i z tego ze mna sie smiej....:taniec2:

Dowiedzialem sie wlasnie, ze okrutny jestem.Smieje sie z nowotwora watroby.Ale nie, to nie tak. Ciesze sie z Toba Babka, ze dzisiaj jest o.k.
10 września 2015 19:10 / 1 osobie podoba się ten post
A moze by tak Casting zrobic na miss opiekunke:):)
10 września 2015 19:16 / 2 osobom podoba się ten post
Mazury

A moze by tak Casting zrobic na miss opiekunke:):)

A może na Mistera?:)
10 września 2015 19:19 / 4 osobom podoba się ten post
kasia63

Ocipiała Ty , czy co ? nie dośc , że mamy ich tylko kilku to chcesz , żeby się pozostali obrazili i wycofali stąd ? 
Malutko ich , więc wszystkie chłopaki to mistery !
10 września 2015 19:20 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Ocipiała Ty , czy co ? nie dośc , że mamy ich tylko kilku to chcesz , żeby się pozostali obrazili i wycofali stąd ? 
Malutko ich , więc wszystkie chłopaki to mistery ! :-)

LIZUS:):):):):):)HI HI HI
10 września 2015 19:24 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Jest nas tak malo ze wszyscy na podium wiec nie bedzie przegranych:):)
10 września 2015 19:25 / 4 osobom podoba się ten post
Kandydaci na Mistera obowiązkowo w stringach z koronki:):):)Hi hi
10 września 2015 19:25 / 1 osobie podoba się ten post
To musimy z chlopakami jeszcze przedyskutowac:):):)
10 września 2015 19:27 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

LIZUS:):):):):):)HI HI HI

D.....pa , nie lizus ,tylko jak byś np. się Ty czuła jak na forum by było 5 dziewczynek i tak : jedna wybrana miss , dwie vicemiss , czwarta miss foto i publiczności  a Tobie pozwolono by się przyglądać ? Żaden lizus ze mnie , tylko myślę , czasem , ale myślę
10 września 2015 19:27 / 2 osobom podoba się ten post
Mazury

To musimy z chlopakami jeszcze przedyskutowac:):):)

Jak się wstydzisz to ostatecznie możesz pampersa założyć:):):)Ale za to obniżona punktacja.....
10 września 2015 19:28 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Kandydaci na Mistera obowiązkowo w stringach z koronki:):):)Hi hi

Jestem za,fajnie wyglądają założone tył na przód
10 września 2015 19:29 / 5 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

D.....pa , nie lizus ,tylko jak byś np. się Ty czuła jak na forum by było 5 dziewczynek i tak : jedna wybrana miss , dwie vicemiss , czwarta miss foto i publiczności  a Tobie pozwolono by się przyglądać ? Żaden lizus ze mnie , tylko myślę , czasem , ale myślę :-):-):-)

Ależ Barbaro-Foki zasiadają w jury:):):)
10 września 2015 19:32 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Jak się wstydzisz to ostatecznie możesz pampersa założyć:):):)Ale za to obniżona punktacja.....

Pampers to dobra myśl ! w stringach i to jeszcze jak proponuje Malinka - tył na przód , by było wszystko powiedzmy jak na dłoni widać .
W pampersie to można popuścić wodze wyobraźni , że tam to dopiero jest na czym oko zawiesić !