Mam problem

09 września 2015 06:30 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Babka , jesteś WIELKA ! przywróciłaś mi mój utracony humor ! Kochanowskie , Mickiewicze , czy inne Miłosze to przy Tobie krasnalki , takie maciupeńkie krasnalki ! :-):-):-)

Oj kochana Basiu...az milo Cie czytac tak tu od zawsze powinno byc...zgoda buduje...a my tu same..jak palec w oku...nie jedna na dzien niema widoku..ale jestesmy se razem w kupie....juz nie dokoncze ..mam palec w zupie..
09 września 2015 06:48
wiki10

Wy tu pitu pitu odgrzewane kotlety a ja mam problem też trochę odgrzewany. Potrzebuję sprawdzony sposób jak pomóc Pdp-nej uwolnić "krecika".Proszę o sprawdzone sposoby :|

Woda z octem jabłkowym przed posilkiem  
09 września 2015 07:05 / 1 osobie podoba się ten post
Witam Czy Panstwo wiecie gdzie mozna znalezc oferte pracy w Niemczech do opieki ze znajomoscia jezyka w stopniu podstawowym??
09 września 2015 07:08 / 1 osobie podoba się ten post
zbiigniew2

Witam Czy Panstwo wiecie gdzie mozna znalezc oferte pracy w Niemczech do opieki ze znajomoscia jezyka w stopniu podstawowym??

Dobrze zes Zbigniew 2 bo moj maz ma nr 1 szukaj w naszym forum ostatnio byly...nawet sporo,,podzwon powysylaj CV i sami Cie znajda jak sie pchasz no to masz 
09 września 2015 07:45 / 4 osobom podoba się ten post
zbiigniew2

Babka dobrze mówi... Bardzo ważne są także umiejętności przydatne w tym zawodzie - język można sobie nabyć z czasem...  Na początek jedzie się za trochę mniej...  Bez podstawowego można wyjechać bez problemu  przed świętami (listopad, grudzień) i przed Wielkanocą.., ale też w wakacje istne urwanie głowy w poszukiwaniu pracowników. CV złóż w wielu firmach... Pracowałam tylko w jednej firmie, która wymagała półtorarocznej praktyki w opiece w Niemczech - raszta w tym miejscu ma "mile widziana"...))))
09 września 2015 09:26 / 3 osobom podoba się ten post
zbiigniew2

A ja sie całkiem poważnie Zbigniew zastanawiam czy Ty w ogóle czytałeś to wszystko co do Ciebie powyżej forumowiecze napisali?????Bo z uporem maniaka te same zadajesz pytania-przeciez umiesz korzystać z netu jak widać,tu na forum tez bywają takie oferty a Ty nic tylko o to samo wciąż pytasz????Ewentualnie się obrażasz......Ręce opadają........
09 września 2015 09:45 / 5 osobom podoba się ten post
Babka

Juz na stresa mam adresa...:wiking: wy jestescie pomagacie ..lece wiec zalozyc gacie bo mnie zaraz Kasia skarci ze bez gaci nic nie warci..ale co tam dzis jest zupa wiec nie straszna mi psia du..a :zupa: dziekuje Wam z serca calego me kolezanki i ty kolego wazne zem juz nie jest sama :brawo1: tak mowila zawsze mama moge liczyc swoje dni no bo przy mnie jestescie WY...:lol3::lol3: radosci niema konca zycze Wam zamiast stresu slonca..:zakochana:

Ja na stresa też mam adresa... można poczytać Babki postyzawsze przywołują uśmiech,przynajmniej u mnie.. już zaczynam sama rymować. Dzięki że jesteś. Jak mi dzidki spać nie dają to to mam kiepski humor z rana a Ty w nocy o północy czy nad ranem zawsze tryskarz humorem.Normalnie powidziałabym nienormalne.ale fajne
09 września 2015 10:32 / 3 osobom podoba się ten post
Ja na stresa mam kacik w mozgu gdzie laduja wszystkie rzeczy, na ktore wplywu nie mam. Zaczynalo sie od drobiazgow, ale im starsza jestem, tym kacik wiekszy A jak czasem z kacika sie wylewac zaczyna to rzucam wszystko w diably i w wannie polezec ide. W pianie, cieplym, z ksiazka w lapie... Tak "bezwstydnie" w srodku dnia Jeszcze sie nie zdarzylo by nie pomoglo
09 września 2015 10:34 / 1 osobie podoba się ten post
Andrea, na srebrnej tacy podac jeszcze powinnas
09 września 2015 10:38 / 1 osobie podoba się ten post
moncherie

Ja na stresa mam kacik w mozgu gdzie laduja wszystkie rzeczy, na ktore wplywu nie mam. Zaczynalo sie od drobiazgow, ale im starsza jestem, tym kacik wiekszy:-) A jak czasem z kacika sie wylewac zaczyna to rzucam wszystko w diably i w wannie polezec ide. W pianie, cieplym, z ksiazka w lapie... Tak "bezwstydnie" w srodku dnia:-) Jeszcze sie nie zdarzylo by nie pomoglo:-)

Kochana moja kacik,,to dla mnie za malo miejsca,,w moim bagazu zyciowym tu by trza jakiej parceli... a z tym trudno...ale coz ja juz troche zyje,,tys mloda istota wazne aby dla ciebie jak i dla mnie byla robota  narazie to jedyna opcja.....nie chca nas u NAS to trza szukac dali...noi niemcy nam prace pokazali niejednego z marazmu wybawili..niejednego do piekiel stracili..ale coz samo zycie  hustawka nastrojow... niechaj trwa...po wsze czasy  byle nie wykupili..nasze polskie lasy...
09 września 2015 10:45 / 7 osobom podoba się ten post
tamtam66

Ja na stresa też mam adresa... można poczytać Babki posty:-)zawsze przywołują uśmiech,przynajmniej u mnie.. już zaczynam sama rymować. Dzięki że jesteś. Jak mi dzidki spać nie dają to to mam kiepski humor z rana a Ty w nocy o północy czy nad ranem zawsze tryskarz humorem.Normalnie powidziałabym nienormalne.ale fajne:yeah:

tamtam  powiem Ci wiele trzeba znisc...wiele starcic zeby sie wzbogacic duchowo wzbogacic ....gdybym nie przezyla moich dramatow...pewno wyla bym z zaswiatow..ale wiszisz skoro nowotwor watroby ..byl dla mnie powiem pikus..na przeciw zmagania sie z chorobami moich dzieci...to teraz czas tak szybko leci...ciesze sie z kazdego dnia...co bedzie ech bedzie co Pan Bog da...dzis jest ok,,i z tego ze mna sie smiej....
09 września 2015 11:09 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

A ja sie całkiem poważnie Zbigniew zastanawiam czy Ty w ogóle czytałeś to wszystko co do Ciebie powyżej forumowiecze napisali?????Bo z uporem maniaka te same zadajesz pytania-przeciez umiesz korzystać z netu jak widać,tu na forum tez bywają takie oferty a Ty nic tylko o to samo wciąż pytasz????Ewentualnie się obrażasz......Ręce opadają........

Kasiu, daj spokój. To podpucha.
09 września 2015 11:13
Lawenda

Kasiu, daj spokój. To podpucha.

Też tak zaczynam myśleć.....
09 września 2015 11:59 / 1 osobie podoba się ten post
Chyba dobrze ,że jak pierwszy raz wyjechałam , w planach na rok z przerwą, nie było forum, poszłam do pierwszej ,lepszej, może jedynej firmy i wyjechałam. jedyne co to nalegałam na wizytę w biurze, bo można było wszystko na telefoni pocztą. Czasy to trochę inne były , agencja nie zarabiała na mnie 50-60% ja k dzisiaj ma to miejsce.
09 września 2015 12:01 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Też tak zaczynam myśleć.....

....a...moze to ....skarbek .....2 .kto wie ,kto wie ??.