Babka , jesteś WIELKA ! przywróciłaś mi mój utracony humor ! Kochanowskie , Mickiewicze , czy inne Miłosze to przy Tobie krasnalki , takie maciupeńkie krasnalki ! :-):-):-)
Babka , jesteś WIELKA ! przywróciłaś mi mój utracony humor ! Kochanowskie , Mickiewicze , czy inne Miłosze to przy Tobie krasnalki , takie maciupeńkie krasnalki ! :-):-):-)
Wy tu pitu pitu odgrzewane kotlety a ja mam problem też trochę odgrzewany. Potrzebuję sprawdzony sposób jak pomóc Pdp-nej uwolnić "krecika".Proszę o sprawdzone sposoby :|
Witam Czy Panstwo wiecie gdzie mozna znalezc oferte pracy w Niemczech do opieki ze znajomoscia jezyka w stopniu podstawowym??
Witam Czy Panstwo wiecie gdzie mozna znalezc oferte pracy w Niemczech do opieki ze znajomoscia jezyka w stopniu podstawowym??
Juz na stresa mam adresa...:wiking: wy jestescie pomagacie ..lece wiec zalozyc gacie bo mnie zaraz Kasia skarci ze bez gaci nic nie warci..ale co tam dzis jest zupa wiec nie straszna mi psia du..a :zupa: dziekuje Wam z serca calego me kolezanki i ty kolego wazne zem juz nie jest sama :brawo1: tak mowila zawsze mama moge liczyc swoje dni no bo przy mnie jestescie WY...:lol3::lol3: radosci niema konca zycze Wam zamiast stresu slonca..:zakochana:
Ja na stresa mam kacik w mozgu gdzie laduja wszystkie rzeczy, na ktore wplywu nie mam. Zaczynalo sie od drobiazgow, ale im starsza jestem, tym kacik wiekszy:-) A jak czasem z kacika sie wylewac zaczyna to rzucam wszystko w diably i w wannie polezec ide. W pianie, cieplym, z ksiazka w lapie... Tak "bezwstydnie" w srodku dnia:-) Jeszcze sie nie zdarzylo by nie pomoglo:-)
Ja na stresa też mam adresa... można poczytać Babki posty:-)zawsze przywołują uśmiech,przynajmniej u mnie.. już zaczynam sama rymować. Dzięki że jesteś. Jak mi dzidki spać nie dają to to mam kiepski humor z rana a Ty w nocy o północy czy nad ranem zawsze tryskarz humorem.Normalnie powidziałabym nienormalne.ale fajne:yeah:
A ja sie całkiem poważnie Zbigniew zastanawiam czy Ty w ogóle czytałeś to wszystko co do Ciebie powyżej forumowiecze napisali?????Bo z uporem maniaka te same zadajesz pytania-przeciez umiesz korzystać z netu jak widać,tu na forum tez bywają takie oferty a Ty nic tylko o to samo wciąż pytasz????Ewentualnie się obrażasz......Ręce opadają........
Kasiu, daj spokój. To podpucha.
Też tak zaczynam myśleć.....