Mam problem

09 września 2015 12:45 / 2 osobom podoba się ten post
zbiigniew2

Witam Czy Panstwo wiecie gdzie mozna znalezc oferte pracy w Niemczech do opieki ze znajomoscia jezyka w stopniu podstawowym??

Sądzę że największa Firma w Polsce zajmująca się zatrudnianiem opiekunek/opiekunów chętnie Ciebie zatrudni. Zarobek -od 600- 800 E na dłuuuuugi początek. Trzeba zawsze od czegoś zacząć. Powodzenia.
09 września 2015 12:58
Mam problem-blondynka jestem!
Nie mogę odszukać tematu o internecie mobilnym.Wpisuję w wyszukiwarkę temat "na wyjeździe" bo tam podobno jest wszystko opisane i...guzik! Hilfe!
09 września 2015 13:09 / 1 osobie podoba się ten post
Babka

tamtam  powiem Ci wiele trzeba znisc...wiele starcic zeby sie wzbogacic duchowo wzbogacic ....gdybym nie przezyla moich dramatow...pewno wyla bym z zaswiatow..ale wiszisz skoro nowotwor watroby ..byl dla mnie powiem pikus..na przeciw zmagania sie z chorobami moich dzieci...to teraz czas tak szybko leci...ciesze sie z kazdego dnia...co bedzie ech bedzie co Pan Bog da...dzis jest ok,,i z tego ze mna sie smiej....:taniec2:

Radość tym bardziej większa że Jesteś z nami. Domyślałam się że masz coś za plecami(o przeżycia mi chodzi) .Coś wiem na ten temat. 
A teraz jedziemy do przodu
09 września 2015 14:37 / 2 osobom podoba się ten post
Tylko,że Zbigniew juz pytał,dostał sporo odpowiedzi ,porad ,podpowiedzi i wciąz o to samo pyta-no to chyba tego wszystkiego nie przeczytał....Poza tym jak juz wszedł na forum to może przecież a nawet powinien poczytac inne związane z pierwszym wyjazdem i poszukiwaniem pracy poczytac a wszystko wskazuje na to,ż enie zadał sobie trudu.Przeciez my własnie dlatego odpowiadamy na takie posty,że doskonale pamiętamy swoje poczatki i watpliwości:)I kazdego tak, jak napisałas traktujemy.Darek np. tez ma rożne watpliwości ,ale pyta zupełnie inaczej ,chociaż wcale nie musi bo ma "pod ręką "siłę fachową"
09 września 2015 14:45 / 1 osobie podoba się ten post
Pojutrze,w piątek wieczorem i w Twoje strony mi całkiem nie po drodze,niestety:)I na dodatek mocno mnie zaniepokoiło to, co opisuje koleżanka Agnes n.t .mojej busiarni:(:(:(:(
09 września 2015 15:25 / 2 osobom podoba się ten post
andrea-dziekuję!
09 września 2015 19:00 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Ady ja się nie denerwuję :-).....gdybyś wiedział ie razy samowarek powracał to też byś był podejrzliwy .
 A tak na marginesie : dla mnie niech wraca , nie wraca mi już jest " wsio rawno " i trochę egzotycznie , znaczy się tercetowo -...." już tylu uczestników odchodziło z naszego forum 
i wszyscy przysięgali , że tu już nigdy nie powrócą  ".....ale wracali , czasem pod zmienionym nickiem , ale wracali :-):-):-)

Pod zmienionym nickiem? Z jakiego powodu?Wstydzili sie przyznac,ze to oni?
No bo dlaczego mialbym sie ukrywac,czy cos w tym stylu.Ja to ja i zadne tam szopki ze mnie,jak mi doniesiono.
09 września 2015 19:08 / 3 osobom podoba się ten post
A ja mam problema bo nie znam anielskiego, ale od kuzynki meżusiowi złożyłam zyczenia. Proste, nieskomplikowane 
Wiadomo w Internecie wszystko można znaleźć? No i właśnie na fejsie skomentował mój post :" A belated (see earlier post) but warm thank you, (moje imię)....... Hope you had a great summer!"
Ludziska kochane co ja mam odpisać??? Wymyslcie coś nietuzinkowego? Ino se ze mnie jaj nie zróbcie! 
09 września 2015 19:27 / 3 osobom podoba się ten post
W angielskim ci nie pomoge...lecz podlozyc moge noge.... jakby cos w ojczystym czystym to ja chetna... ale nas tu jest zgraja i nikt se nie robi jaja...
09 września 2015 19:39 / 1 osobie podoba się ten post
Babka

W angielskim ci nie pomoge...lecz podlozyc moge noge....:na wozku2: jakby cos w ojczystym czystym to ja chetna...:przytul aniola: ale nas tu jest zgraja i nikt se nie robi jaja...:wysmiewa:

Babka Ty coś wyprodukuj a inni niech to przetłumaczą 
09 września 2015 19:48 / 3 osobom podoba się ten post
Ja na szyi nosze w ostatnim dniu, nie tyłku 
09 września 2015 20:09 / 1 osobie podoba się ten post
no ktory pierwszy zaprosi do kabaretu Zosi.... ja checi mam....nie ma sprawy,,,dzieki za polubienia niech czas Was nie zmienia  JAK moge napisac jak nie wiem tematu...podpowiedzcie jak bratu...nie kapuje i sie pluje,,,
09 września 2015 20:18 / 4 osobom podoba się ten post
Kochana ja takich slow pod swoim adresem jeszcze nie slyszalam,,,,,szok jestem zawstydzona prosze zrobcie spotkanie ..i zaproscie na nie,,,bedzie wesolo,,,i milo,,,bo wart zyc by dobrze nam bylo... dziekuje,,ze komus moge usmiech dac,,dziekuje z calego serca ku,,a ma,,,, i choc stara ja poczwara to juz cieszy mi sie wara,,,,
09 września 2015 20:22 / 2 osobom podoba się ten post
Dziewczyny ale bez jaj!
Weżta siem za robotem !!!
Jak ja mojemu kuzynostwu w oczym spojrzem?
Całe Opiekunkowo po anielsku ani mru mru???
09 września 2015 20:38 / 2 osobom podoba się ten post
Sadzisz, że on po polsku  albo po niemiecku rozumie?