Witam Czy Panstwo wiecie gdzie mozna znalezc oferte pracy w Niemczech do opieki ze znajomoscia jezyka w stopniu podstawowym??
Witam Czy Panstwo wiecie gdzie mozna znalezc oferte pracy w Niemczech do opieki ze znajomoscia jezyka w stopniu podstawowym??
tamtam powiem Ci wiele trzeba znisc...wiele starcic zeby sie wzbogacic duchowo wzbogacic ....gdybym nie przezyla moich dramatow...pewno wyla bym z zaswiatow..ale wiszisz skoro nowotwor watroby ..byl dla mnie powiem pikus..na przeciw zmagania sie z chorobami moich dzieci...to teraz czas tak szybko leci...ciesze sie z kazdego dnia...co bedzie ech bedzie co Pan Bog da...dzis jest ok,,i z tego ze mna sie smiej....:taniec2:
Ady ja się nie denerwuję :-).....gdybyś wiedział ie razy samowarek powracał to też byś był podejrzliwy .
A tak na marginesie : dla mnie niech wraca , nie wraca mi już jest " wsio rawno " i trochę egzotycznie , znaczy się tercetowo -...." już tylu uczestników odchodziło z naszego forum
i wszyscy przysięgali , że tu już nigdy nie powrócą ".....ale wracali , czasem pod zmienionym nickiem , ale wracali :-):-):-)
W angielskim ci nie pomoge...lecz podlozyc moge noge....:na wozku2: jakby cos w ojczystym czystym to ja chetna...:przytul aniola: ale nas tu jest zgraja i nikt se nie robi jaja...:wysmiewa: