Co dzisiaj gotujesz na obiad ? #4

09 kwietnia 2015 21:41 / 1 osobie podoba się ten post
A co to?Obiadu dzis nikt nie pichcił czy się topiku,leniwce szukac nie chciało????Hę???:):):)

U nas dziś kupne tortelini ze szpinakiem plus mizeria:)
09 kwietnia 2015 21:43 / 4 osobom podoba się ten post
U mnie dziś pierś kurczaka w cieście naleśnikowym , ziemniaki, marchewka z groszkiem:))))))))
09 kwietnia 2015 21:45
U mnie też pierś ale soute ziemniaki kalarepka z marchewką w śmietanie sałata z pomidorem
09 kwietnia 2015 21:45 / 2 osobom podoba się ten post
No jak nie :) był sznycel, były kartofelki smażone , brukselka i duzo, dużo tłuszczu w tym wszystkim :)
10 kwietnia 2015 06:58 / 2 osobom podoba się ten post
Dzis jest rybka ziemniaczki i szpinak do tego budyn i kompocik:)
10 kwietnia 2015 07:49 / 1 osobie podoba się ten post
Dziś zamówił sobie dziadziuś na obiad jajko sadzone ze szpinakiem,ja mam Forelle ze szpinakiem . Manuelka,dobrze że mi o budyniu przypomniałas bo nic nie mam na deser,wiec ugotuję. :)
10 kwietnia 2015 08:42 / 2 osobom podoba się ten post
Ja dzisiaj mam mojego synka na obiedzie, więc dla niego moje popisowe danie : roladki ze schabu, a w nich chudy boczek wędzony, papryka, cebulka, ogóreczek konserwowy. Wszystko to oczywiście w paseczki pokrojone i dobrze przyprawione. Z tych roladek wychodzi wspaniały sos, którym poleję kaszę jęczmienną. Na jarzynę będą buraczki zasmażane. To jest pełny pakiet tego co mój syn preferuje, czyli ulubione... hihihi Stęskniona mamusia będzie ten obiadek przyrządzać z radością pomimo, że pracochłonny ... hihihi ))))
10 kwietnia 2015 09:41
Marta

U mnie też pierś ale soute ziemniaki kalarepka z marchewką w śmietanie sałata z pomidorem

Marta mam prośbę, mogłabyś wrzucić przepis na kalarepkę z marchewką w śmietanie:))
Ja nie umiem kalarepki przyrządzać a bardzo ją lubię :))
10 kwietnia 2015 09:46 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Dzis jest rybka ziemniaczki i szpinak do tego budyn i kompocik:)

A widzisz to i ja tez zrobie rybe ze szpinakiem,ktory uwielbiam a nauczylam sie jesc wlasnie tu  
10 kwietnia 2015 10:09
Miała też rybka być ,ale nie wiem czy w ogóle obiad będzie bo dzis 80-te urodziny PDP co oznacza totalne szalństwo:):):):)Babciunia w amoku od miesiąca a dziś apogeum!!!!!!I jeszcze jutro bo wielka impreza w knajpie:)Aby do srody i zjazd:)
10 kwietnia 2015 10:09 / 2 osobom podoba się ten post
Miała też rybka być ,ale nie wiem czy w ogóle obiad będzie bo dzis 80-te urodziny PDP co oznacza totalne szalństwo:):):):)Babciunia w amoku od miesiąca a dziś apogeum!!!!!!I jeszcze jutro bo wielka impreza w knajpie:)Aby do srody i zjazd:)
10 kwietnia 2015 12:02
Zupa grzybowa , ziemniaki smazone ,cevapcici, biała kapusta na krótko. Jogurt albo nie.
10 kwietnia 2015 12:05
kasia63

Widzę ,że Tobie ten amok też się przyjął, życzę bardzo dobrego żarełka i mile spędzonego czasu.
10 kwietnia 2015 12:17 / 1 osobie podoba się ten post
nalesniki z dzemem i galka lodow..pychota
10 kwietnia 2015 12:37 / 1 osobie podoba się ten post
Rybka sola ziemniaki mizeria