Co dzisiaj gotujesz na obiad ? #4

21 maja 2015 13:43 / 2 osobom podoba się ten post
Naleśniki ze szpinakiem i sałatka owocowa.
21 maja 2015 22:26 / 2 osobom podoba się ten post
Im blizej konca tym normalniejsze obiady:)hi hi hi

Ziemniaki,jajo sadzone,mizeria i truskawki z smietana a deser:)
21 maja 2015 22:36
kasia63

Im blizej konca tym normalniejsze obiady:)hi hi hi

Ziemniaki,jajo sadzone,mizeria i truskawki z smietana a deser:)

Cos póznawo jadacie ! chyba , że tak na " zawiązanie sadełka " to się zgodzę , że pózna pora dobra jest
21 maja 2015 22:38 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Cos póznawo jadacie ! chyba , że tak na " zawiązanie sadełka " to się zgodzę , że pózna pora dobra jest :-)

Barbaro!Obiad był dzis skandalicznie późno ,bo o 11.00,gdyz byłam na zakupach rano ,ale za to jak przyjechałam to PDP poleciła tylko rączki umyc i podała pod nos:):):)Hi hi hi
21 maja 2015 22:39 / 2 osobom podoba się ten post
Myślałam że gotujecie na jutro już.............
21 maja 2015 22:40 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Barbaro!Obiad był dzis skandalicznie późno ,bo o 11.00,gdyz byłam na zakupach rano ,ale za to jak przyjechałam to PDP poleciła tylko rączki umyc i podała pod nos:):):)Hi hi hi

A ty już czasem " dobranoc " nie powiedziała ? .......ciiiiiiii ! ja też )))))).......O ! edytowałam , ale to już na jutro : naleśniki z serem i truskawkami - zasmażane , a co !
21 maja 2015 22:42 / 3 osobom podoba się ten post
Gosiap

Myślałam że gotujecie na jutro już.............

Mnie jutro czeka dłuuugi dzień w SCCS,więc obiad na jutro przygotowany ;-)

Potrawka z piersi kurczaka z warzywami. Na świeżo tylko ryż do tego 
21 maja 2015 22:51 / 1 osobie podoba się ten post
basiaim

Mnie jutro czeka dłuuugi dzień w SCCS,więc obiad na jutro przygotowany ;-)

Potrawka z piersi kurczaka z warzywami. Na świeżo tylko ryż do tego :-)

A ja idę do kuchni po kanapkę, no w brzuchu mi zaburczało..............  i po co ja tu wlazłam
22 maja 2015 07:14 / 2 osobom podoba się ten post
Coby tu dzis zapodac na stol ??? Hymm ,jakies warzywka z patelni i ryz :)
22 maja 2015 07:19 / 2 osobom podoba się ten post
Rosołek + reibekuchen z musem jabkowym. Na jutro mam lepsze plany !
22 maja 2015 07:41 / 3 osobom podoba się ten post
bieta

Rosołek + reibekuchen z musem jabkowym. Na jutro mam lepsze plany !

No u mnie tylko placki ziemniaczane.Dwa dania "rozwydrzyłaś" się z jedzeniem.hi hi.Robię jedno danie ,potem nie ma kto jeść i wywalam.
22 maja 2015 07:47 / 1 osobie podoba się ten post
Ziemniaczk,i bratwurst, i brukselka,oczywiscie koniecznosc deserek,woda do picia!!
22 maja 2015 07:51 / 1 osobie podoba się ten post
Jajko sadzone, ziemniaki, szpinak, woda mineralna, dla dziadka - miseczka corn flakes z osłodzonym mlekiem.
22 maja 2015 08:11 / 1 osobie podoba się ten post
teresadd

No u mnie tylko placki ziemniaczane.Dwa dania "rozwydrzyłaś" się z jedzeniem.hi hi.Robię jedno danie ,potem nie ma kto jeść i wywalam.

U mnie tez zawsze tylko jedna danie. Pdp zup nie jada. Ja tez za nimi nie przepadam. Smaki mamy podobne, wiec nie mamm problemow z gotowaniem. Deserow tez nie jada I w przeciwienstwie do wielu Niemcow nie pija popoludniowej kawy. Je zawsze o tej porze salatke owocowa z przeroznych owocow. A dzis na obiad makaron pelnoziarnisty z sosem pieczarkowym I salata. Szybko, smacznie I pozywnie
22 maja 2015 08:13 / 3 osobom podoba się ten post
Baranina juz przyprawiona z Aldi ,pyzy ziemniaczane i sos,sałata zielona,sok,woda.