31 maja 2015 16:30 / 1 osobie podoba się ten post
agamaHorror tp żona faktycznego Pdp.Za stara jestem żeby ktos traktował mnie jak niegrzeczne dziecko.Siłą(prawie)wymuszam pozwolenie na zjadanie posiłków Pdp. Często jego zona mówi po prostu,że nie będzie więcej jadł bo bedzie gruby.Ona po nocach spokojnie objada się ciasteczkami:)
Kolejna rzecz- brak klucza do pokoju-giną mi rzeczy cenne dla mnie-muszę długo szukać.
Nastepne-nie jestem katoliczką, a najlepiej bybyło żebym kilka razy dziennie odmawiała różaniec i słuchała mszy.Szanuję czyjeś wyznania i schylam głowę przed kazdym posiłkiem kiedy żona Pdp odmawia modlitwę.
Kolejne-bariera jezykowa-nie znam ani francuskiego ani luksemburskiego a pani chetnie ''zapomina''że ma mówić po niemiecku.
Wkurza mnie że pewnie mnie obgaduje a nawet nie mam pojęcia co jej sięnie podoba.
Dzieci-sztuk 10(!) w porzadku.
Wcale nie ok te dzieci-dawno klucz od pokoju powinnas mieć!Posiłki tez do obgadania z dziecmi ,skoro Frau niereformowalna i zdrowa na głowe przy tym.Reszta do przetrawienia a jak nie chce po niemiecku mówic to z nia nie gadaj:) Ale rozumiem ,ze cała sytuacja może wkurzać,chociaż Ty?zaprawiona w bojach?Aż załuję ,że urlop mam teraz zaplanowany-bym se tam chętnie wdepłą na tę luxembuska sztelę:)Tam mnie jeszcze nie było:):):):)