Na wyjeździe #23

10 kwietnia 2015 09:44 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

Wirtualnie to nie boisz się jej a gdybyś ją w realu spotkał ???? Może jest coś w tym o czym pisze Andrejka.

Eeeeeeeeeeeeeeeeee tam. Ja to wlasnie virtualnie grzeczny jestem ha ha ha
10 kwietnia 2015 09:49 / 5 osobom podoba się ten post
Orim, chyba Andrea Ci juz bardziej dokopac nie mogla;) Fajny kumpel, tez cos!;););) Powszechnie wiadomo, ze dla kobiety fajny kumpel to jak gej. Poza przyjazn juz nie wyjdziesz;) I tak oto Andrea potencjalnych kandydatow splawia:) A potem sie dziwi, ze nie sa zainteresowani;););)
10 kwietnia 2015 09:49 / 3 osobom podoba się ten post
Mycha

Wirtualnie to nie boisz się jej a gdybyś ją w realu spotkał ???? Może jest coś w tym o czym pisze Andrejka.

Mnie to w Biedronce żaden facet nie zaczepił;)))
10 kwietnia 2015 09:53 / 5 osobom podoba się ten post
tina 100%

Mnie to w Biedronce żaden facet nie zaczepił;)))

Real , tylko on - żadna Biedronka ! przecież wiesz , że Biedronki to dla biednych ludzi są przeznaczone , to gdzie taki biedaczek jak ma w kieszeni na bułkę i margarynę bedzie się za laskami oglądał ? )))))
10 kwietnia 2015 09:56 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Real , tylko on - żadna Biedronka ! przecież wiesz , że Biedronki to dla biednych ludzi są przeznaczone , to gdzie taki biedaczek jak ma w kieszeni na bułkę i margarynę bedzie się za laskami oglądał ? :-))))))

Noooo, jasny gwint:). I robi błąd, bo wiele kobiet nie ogląda się na status materialny, ale na to co ma wewnątrz, nooo, wszystko jedno czego;)))
10 kwietnia 2015 09:57 / 4 osobom podoba się ten post
Jak moja babcia miala urodziny i zmienniczka byla ,to podarowala babci takie duze zdjecie zrobione razem z babcia oprawione w piekna ramke Jak przyjechalam stalo w centrum pokoju goscinnego,Mnie to nie przeszkadzalo i moglo stac,gdyby nie babcia chowajaca te zdjecie ,wiec pytam sie grzecznie dlaczego chowasz je,ona na to ze jej sie nie podoba,bo jest na tej fotce gruba Przenioslam je w inne miejsce zeby babci nie kolo w oczy,no ale prezent nietrafiony i teraz vede zolza i powiem ze jakos mi na duszy weselej.Nie lubie dopowlazow
10 kwietnia 2015 10:16 / 5 osobom podoba się ten post
a mnie dziś córka PDP oświeciła że też mnie pojedzie zawieść na dworzec, razem ze swoim mężem, który do tej czynności został zgłoszony, czyżby chcieli się upewnić, że na pewno pojadę i się nie wrócę ;),ogólnie to już większość rzeczy albo mam w walizce, niektóre jeszcze muszę wyprać :))), ale ogólnie nie jest źle jakoś dopchnę pozostałe rzeczy do bagażu
10 kwietnia 2015 10:28 / 5 osobom podoba się ten post
salazar

Zofijo, możesz łaskawie rozwinąć zdanie?
Nie jestem młoda, ani nie jestem Twoim dzieckiem (Słonecznie też raczej nie), więc chętnie dowiem się, co poeta miał na myśli. 

Salzar mam za sobą naprawdę hardcorowe życie (wiem, że wielu czytelników tego forum też). Wiele przeszłam, próbowałam w różny sposób poradzić sobie z moimi problemami. Dzisiaj mogę podwiedzieć,  że  mi się udało, ale nie w taki wyemancypowany sposób,  jaki niektórzy uważają za jedynie słuszny. Mimo, że psychiką ludzką rządzą określone prawa, to każda sytuacja jest inna. Nie można żadnego życia szuflatkować i działać na zasadzie konkretnego Muster. 
O szczegółach moich doświadczeń nie chcę tu i teraz pisać (chociaż już wcześniej dużo napisałam). Wiem jednak co piszę i proszę Cię nie podpuszczaj mnie, bo wyczuwam w Twoim poście jakiś sarkazm i antypatię. To jest jednak Twoja sprawa. Pozdrawiam  
10 kwietnia 2015 10:35 / 2 osobom podoba się ten post
Cos tam pamietam o tych kaloszach ha ha kiedys tam pisalismy ha ha
10 kwietnia 2015 10:39 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Noooo, jasny gwint:). I robi błąd, bo wiele kobiet nie ogląda się na status materialny, ale na to co ma wewnątrz, nooo, wszystko jedno czego;)))

wiele kobiet to to samo co prawie kazda,a prawie to nie Żywiec ha ha ha
10 kwietnia 2015 10:40 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Jak moja babcia miala urodziny i zmienniczka byla ,to podarowala babci takie duze zdjecie zrobione razem z babcia oprawione w piekna ramke :-) Jak przyjechalam stalo w centrum pokoju goscinnego,Mnie to nie przeszkadzalo i moglo stac,gdyby nie babcia chowajaca te zdjecie ,wiec pytam sie grzecznie dlaczego chowasz je,ona na to ze jej sie nie podoba,bo jest na tej fotce gruba:-) Przenioslam je w inne miejsce zeby babci nie kolo w oczy,no ale prezent nietrafiony:-) i teraz vede zolza i powiem ze jakos mi na duszy weselej.Nie lubie dopowlazow :-) :-)

nie lubie takich imprez typu swieta czy urodziny,,, z jutrzejszych 50 ur corki pdp sie wymiksowalam,,,zawiezie ich druga corka,,lecz z 85 podopiecznej juz sie nie wywine bo to za 4 dni,,, niestety, wyszywam serwetki recherie wieczorkami, wiem ze jej sie podobaja,,,lub tak mowi,hihi, postanowilam ze wyszyje jej obrus,,, jak jej sie niespodoba walnie w kat lub na sciereczki przerobi,,,wali mnie to... pozdrawiam,, co mam zrobic??? bo druga opcja to taka ze obrus zrobie sobie a jej upieke torta ....
10 kwietnia 2015 10:40 / 2 osobom podoba się ten post
moncherie

Orim, chyba Andrea Ci juz bardziej dokopac nie mogla;) Fajny kumpel, tez cos!;););) Powszechnie wiadomo, ze dla kobiety fajny kumpel to jak gej. Poza przyjazn juz nie wyjdziesz;) I tak oto Andrea potencjalnych kandydatow splawia:) A potem sie dziwi, ze nie sa zainteresowani;););)

bo ona to taka silnie przestraszona ha ha na pozor hihi
10 kwietnia 2015 10:45 / 3 osobom podoba się ten post
mynka

nie lubie takich imprez typu swieta czy urodziny,,, z jutrzejszych 50 ur corki pdp sie wymiksowalam,,,zawiezie ich druga corka,,lecz z 85 podopiecznej juz sie nie wywine bo to za 4 dni,,, niestety, wyszywam serwetki recherie wieczorkami, wiem ze jej sie podobaja,,,lub tak mowi,hihi, postanowilam ze wyszyje jej obrus,,, jak jej sie niespodoba walnie w kat lub na sciereczki przerobi,,,wali mnie to... pozdrawiam,, co mam zrobic??? bo druga opcja to taka ze obrus zrobie sobie a jej upieke torta ....

Jak sie nie bedzie podobal to ja chetnie przyjme taki prezent,choc urodziny juz mialam ,ale zaraz Swieto Pracy,wiec moge zostac obdarowana wymiary to tak jak na standardowy stol ,ale jak bedzie mniejszy tez wezme,boc darowanemu w zeby sie nie zaglada  
10 kwietnia 2015 11:04 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

Jak sie nie bedzie podobal to ja chetnie przyjme taki prezent,choc urodziny juz mialam ,ale zaraz Swieto Pracy,wiec moge zostac obdarowana :-) :-) wymiary to tak jak na standardowy stol:-) :-) ,ale jak bedzie mniejszy tez wezme,boc darowanemu w zeby sie nie zaglada:-) :-) 

ok,odnotowalam,,, :)

10 kwietnia 2015 11:10 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Portfela ?