Na wyjeździe #23

11 kwietnia 2015 17:18 / 5 osobom podoba się ten post
A co Ty masz sobie do zarzucenia??, araraba pije chyba do mnie cos mnie sie zdaje tylko nie wiem pod jakim tekstem .ze moze cos sprzedalam tylko kurna zachodze w glowe wertuje te j...e strony i nic nie napisalam ,zeby wygladalo ze sprzedaje jakas tajemnice,pilnuje sie zazwyczaj,innym moze problemem i przyznaje sie do tego ze napisalam w wymianie zdan ,ze dziadek mial full serwic,przyznaje ze moze mnie ponioslo ,ale taki komentarz dalabym tez w innej sprawie.
Araraba !! Nie wiem co Cie ugryzlo,ale opisujac jakas sytuacje trzeba sie liczyc ze bedzie odebrana od kazdej osoby inaczej,i ile osob tyle opinii.Amen.
11 kwietnia 2015 17:32 / 3 osobom podoba się ten post
Przeżyłam urodziny PDP ,80te,huczne i nie zwariowałam:):)Chyba sama sobie medal dam:)Ostatni tydzien był pełen stresów,nerwów,płaczów babciowych-istny horror.Nic tylko przytulałam i uspokajałam .I mam nadzieje,że to już koniec bedzie:)PDP szczęśliwa,goście dopisali,jedzenie tylko było niemeickie ,czyli srednio smaczne jak na knajpe przystało:)Ale żyjemy obie :):):)Teraz przez najbliższy miesiąc bedzie Benita wysłuchiwać jak było:):):)hi hi hi
11 kwietnia 2015 17:35 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Przeżyłam urodziny PDP ,80te,huczne i nie zwariowałam:):)Chyba sama sobie medal dam:)Ostatni tydzien był pełen stresów,nerwów,płaczów babciowych-istny horror.Nic tylko przytulałam i uspokajałam .I mam nadzieje,że to już koniec bedzie:)PDP szczęśliwa,goście dopisali,jedzenie tylko było niemeickie ,czyli srednio smaczne jak na knajpe przystało:)Ale żyjemy obie :):):)Teraz przez najbliższy miesiąc bedzie Benita wysłuchiwać jak było:):):)hi hi hi

To Wy sobie razem na jednej szteli racujecie?:)
11 kwietnia 2015 18:00 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Co ma teściowa do rzeczy ? teraz na serio nie rozumiem ?

Jak do "rzeczy" to chyba nie zawsze byla zadowolona ze jezyk za zebami tesc trzymal ha ha ha
11 kwietnia 2015 18:48 / 6 osobom podoba się ten post
ORIM

Jak do "rzeczy" to chyba nie zawsze byla zadowolona ze jezyk za zebami tesc trzymal ha ha ha

E , no chyba tak zle nie bylo - cichutki był , ostatnie slowo zawsze należało do teściowej a język ? przed wojną pracował kilka lat we Francji i tym językiem biegle gadał .....musi nie najgorzej bylo )))))))))
11 kwietnia 2015 18:55 / 2 osobom podoba się ten post
A już miałam ostrzec Orima żeby nie zaczynał dzis z Arabrab bo ona dziś nie w humorze....;)
11 kwietnia 2015 18:59
Annika

A ja muszę się pochwalić, chociaż to nie powinien być powód do chwalenia, że pierwszy raz mam w rękach kartę A1 i to dostałam ją po 3 tygodniach. Co prawda z błędnie wypisanym nazwiskiem :-), ale skorygowanym pieczątką, no ale mam. Przeczytałam to cudo kilka razy :-). Zmieniłam firmę i dało się :-).

Faktycznie, jest to wydarzenie.  Wcale nie żartuję. Masz zlecenie czy umowę o pracę ??
11 kwietnia 2015 19:08 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Faktycznie, jest to wydarzenie.  Wcale nie żartuję. Masz zlecenie czy umowę o pracę ??

Zlecenie , na czas nieokreślony. A1 dostałam na rok, ale jest tam wymienione nazwisko i adres PDP, więc jak zmienię miejsce, to pewnie dostanę nowe
11 kwietnia 2015 19:10 / 1 osobie podoba się ten post
Marta

A już miałam ostrzec Orima żeby nie zaczynał dzis z Arabrab bo ona dziś nie w humorze....;)

Arabrab czy w hunorku czy nie zawsze jest sklonna do zartow.Wiec sie nie obawiam
11 kwietnia 2015 19:11 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

A może tesciowa musiała trzymać? To chyba trudne do wytrzymania dla kobiety? :)))
11 kwietnia 2015 19:21
magdzie

A co Ty masz sobie do zarzucenia??, araraba pije chyba do mnie cos mnie sie zdaje tylko nie wiem pod jakim tekstem .ze moze cos sprzedalam tylko kurna zachodze w glowe wertuje te j...e strony i nic nie napisalam ,zeby wygladalo ze sprzedaje jakas tajemnice,pilnuje sie zazwyczaj,innym moze problemem i przyznaje sie do tego ze napisalam w wymianie zdan ,ze dziadek mial full serwic,przyznaje ze moze mnie ponioslo ,ale taki komentarz dalabym tez w innej sprawie.
Araraba !! Nie wiem co Cie ugryzlo,ale opisujac jakas sytuacje trzeba sie liczyc ze bedzie odebrana od kazdej osoby inaczej,i ile osob tyle opinii.Amen.

Zamiast smudzić tutaj zasuwaj do zoo gdyż @ oczekuje
11 kwietnia 2015 19:22 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy

A może tesciowa musiała trzymać? To chyba trudne do wytrzymania dla kobiety? :)))

Ja tam nie wiem - nie sypiałam w ichniej alkowie ))))))))))
11 kwietnia 2015 19:25 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Ja tam nie wiem - nie sypiałam w ichniej alkowie :-)))))))))))

jak juz ciagniesz temat to moze powiesz ile z ojca na syna przechodzi ha ha
11 kwietnia 2015 19:27 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

Ho , ho , ho !!!! a moze jeszcze lepiej , więcej ))))......Ty bezecniku , Ty ))))
11 kwietnia 2015 19:29 / 6 osobom podoba się ten post
ORIM

W milimetrach ?Czy tez chodzi Ci o biegłośc w języku?Francuskim:)hi hi hi