Dziś po raz pierwszy podłączyłam PDP do cewnika zewnętrznego. Może któraś z Was już to robiła i podpowie mi jak utzymać higienę przy tym cudeńku. Mam na myśli urządzenie...
Cała filozofia, chyba, że mówimy o róznych rzeczach.
Ja mam na mysli to:

Dziś po raz pierwszy podłączyłam PDP do cewnika zewnętrznego. Może któraś z Was już to robiła i podpowie mi jak utzymać higienę przy tym cudeńku. Mam na myśli urządzenie...

Być moze jestem, hahaha. Pewnie znam Mleczko lepiej niz inni forumowicze, ostatnio nawet przyszło nam razem pracowac. Lubie ja, choć czasem potrafi mnie wkurzyć, ale szanuje ja za rzetelnosc, uczciwosc, moze kogos drażni jej bezpośredniość, ja sama taka jestem więc mi to nie przeszkadza.
Ja ostatnio troche oklapnęłam, rajcuje mnie spokój........czego i Tobie zycze Agato, nie nerwuj sie, stara bedziesz i brzydka.Ciau
Margolacia ! co Cie tak wkurzam? że kwiatów Ci na powitanie nie kupiłam albo wody nie postawiłam? O matko..........czym ja sie tak naraziłam? Chyba,że tym rowerem z nie napompowana detką,co? zostaw mi też bez powietrza :):)
Za mną kolejny pracowity dzień : skosiłam trawnik ferrari,ale doszłam do wniosku,że zawodowo nie mogłabym się koszniem zajmować,strasznie monotonna ta praca. Poza tym pamiętam jak ktoś na forum pisał o tym jak faceta zabiła kosiarka bo kabel podłączony do prądu był uszkodzony,więc profilaktycznie założyłam gumowe rękawiczki i buty na gumowym spodzie hihi Wkurzał mnie jednak ten kabel bo ciągle wypadał z gniazda bo bałam się na niego najgechach i ciągle nim rzucałam.
Potem poszłam do miasta po spożywkę,a zaszłam do centrum handlowego bo uświadomołam sobie ,że nie mam się w co na pogrzeb ubrać,więc zamiast spożywki 4 godziny kupowałam sobie coś na pogrzeb. Najpierw kupiłam bluzkę,ale doszła do wnoisku,ze bez sensu bo lepiej całą sukienkę. Więc kupiłam sukieneczkę czarną w drobne białe kropeczki,niezwykle kobiecą ,do tego dokupiłam czarny cardigan i zostal problem butów. Nie wiem właśnie czy powinnam kupić szpilki czy raczej baleriny.
A widziałyście ofertę do Szwajcarii do 2 osób za 1100? Z firmy na A...?
Czy nazwa firmy też kończy się na A?
Takie stawki są przez nasze firmy.Juz dawno pisałam,trzeba szukać firm szwajcarskich.A jest ile wiele.Ostatnio troche grzebałam w ofertach i znalazłam agencje,ktora wysyła do Holandii kasa duża, nie spora, ale duża.Zadzwoniłam do nich (oddział w Polsce) na drugi dzien oddzwonili z Holandii jezyk niemiecki,krótkie umowy a reszta tak jak wszędzie.
Daj jakieś namiary do nich,proszę...
Nie mogę dać namiarów.Juz były takie koleżanki z forum,ktorym pomogłam.I juz nigdy wiecej.Przykro mi.Dostałam nauczke:(:( podpowiem Ci tylko gdzie szukać.
Nie mogę dać namiarów.Juz były takie koleżanki z forum,ktorym pomogłam.I juz nigdy wiecej.Przykro mi.Dostałam nauczke:(:( podpowiem Ci tylko gdzie szukać.