Na wyjeździe #23

20 kwietnia 2015 21:08 / 2 osobom podoba się ten post
Kacha 25- to jest właśnie nasz kraj. Brzydkie słowa cisną mi się na usta. Jak tu można mówić o życiu, jak często na przeżycie kurna nie starcza?
20 kwietnia 2015 21:33 / 1 osobie podoba się ten post
slonecznie

Kacha 25- to jest właśnie nasz kraj. Brzydkie słowa cisną mi się na usta. Jak tu można mówić o życiu, jak często na przeżycie kurna nie starcza?

dlatego pier......... wybory i cała ta  polityczna gre naszych baranów w sejmie.obiecanki cacanki do wyborów póxniej robia swoje.mi w  niczym niepomogli niepotrzebuje ich rzadów,sama sobie radze.i dobrze,ze ludzie wyjezdzaja, niech wyjezdzaja niebeda biedy klepac i patrzyc na to wszystko.juz znudziło sie to ulało wszystkim...
20 kwietnia 2015 21:36 / 9 osobom podoba się ten post
Dziś byłam na Fruhlingsfest :))))

Zjadłam pyszne truskawki w czekoladzie,bułkę ze smiesznymi ale dobrymi kiełbaskami. Dałam się namówić na zjazd autkiem po śmiertelnej autostradzie. Ja! Z moim lekiem wysokości itp.
Masakra! Myslalam tylko o tym,że zginę w Monachium tak krótko przed wyjazdem do domu....

Kuszono mnie na inne jeszcze ekstremalne rozrywki,ale nie dalam się juz namówić
20 kwietnia 2015 21:40
takaja

Syn dostarczył mi syrop Dipiperon macie jakieś doświadczenia? z nim u wujka Gogle wyczytałam że lek przeciwpsychotyczny moja PDP od niedawna ma zaniki w nocy wstaje niby pipi a nic nie robi lub parę kropli demencja postąpiła bardzo szybko najgorsze to wstawanie w nocy

wiesz na co się nadaje ..................syrop uspakajający .....
20 kwietnia 2015 21:41 / 6 osobom podoba się ten post
A tak sobie wpadłam na chwilkę, bo szykuję sie do bryknięcia w ciepłe kraje w ramach urlopu ( szukam Aliny,bo parę info na temat malarii by mi się przydało) i tak sobie poczytałam, pośmiałam się.
Wpadł tu jakiś meteor, PD miał skrót, ale rozbłysł i spalił sie w górnych warstwach atmosfery, coś tam po sobie zostawił, jakiś opad radioaktywny, a może tylko niesmak.....no, było, minęło....
Parę innych ciekawostek tez przeczytałam, z lekka sie zadumałam.
Ach, ten forumowy mikroświatek....
I jak tu was nie kochać?
Zaiste, nie wiem. :)
20 kwietnia 2015 21:42
takaja

Syn dostarczył mi syrop Dipiperon macie jakieś doświadczenia? z nim u wujka Gogle wyczytałam że lek przeciwpsychotyczny moja PDP od niedawna ma zaniki w nocy wstaje niby pipi a nic nie robi lub parę kropli demencja postąpiła bardzo szybko najgorsze to wstawanie w nocy

wiesz na co się nadaje ...........................syrop na uspokojenie.Jak nie dostanie porządnego leku ,to bedzie dalej wędrować ........Mam tą samą historie z moją babcią
20 kwietnia 2015 21:53
Dla Leny,która się skarży, ze nie może znaleźć ;)
20 kwietnia 2015 21:53
kacha25zmiana

dlatego pier......... wybory i cała ta  polityczna gre naszych baranów w sejmie.obiecanki cacanki do wyborów póxniej robia swoje.mi w  niczym niepomogli niepotrzebuje ich rzadów,sama sobie radze.i dobrze,ze ludzie wyjezdzaja, niech wyjezdzaja niebeda biedy klepac i patrzyc na to wszystko.juz znudziło sie to ulało wszystkim...

Wiem, że są kraje gdzie jest gorzej, ale pracować tylko po to żeby przetrwać, a nie żyć...
20 kwietnia 2015 21:54
dla Ciebie Lena46
20 kwietnia 2015 21:55 / 2 osobom podoba się ten post
darekr

dla Ciebie Lena46

Byłam szybsza ;))))
20 kwietnia 2015 21:56 / 1 osobie podoba się ten post
basiaim

Byłam szybsza ;))))

No przepraszam:)
20 kwietnia 2015 21:59 / 3 osobom podoba się ten post
slonecznie

Wiem, że są kraje gdzie jest gorzej, ale pracować tylko po to żeby przetrwać, a nie żyć...

Jak ktos tak narzeka i narzeka na nasza kochaną ojczyzne, to ja mam tylko jedna odpowiedź - pomyślcie, co by było, gdybyście się urodziły w Afganistanie, Iraku czy Pakistanie.....bite, w kwefach, bez wykształcenia, bez szans, bez niczego.
Nie wspominając o Bangladeszu, gdzie za miske ryżu pracowałybyście przez 20 godzin na dobę .
Po drugiej stronie płotu trawa zawsze bardziej zielona.
20 kwietnia 2015 22:01 / 2 osobom podoba się ten post
basiaim

Dla Leny,która się skarży, ze nie może znaleźć ;)

Dziekuje bardzo z całego serduszka .....
20 kwietnia 2015 22:02 / 2 osobom podoba się ten post
darekr

dla Ciebie Lena46

Tobie też dziękuje z całego serduszka .......
20 kwietnia 2015 22:02 / 1 osobie podoba się ten post
Lawenda

Jak ktos tak narzeka i narzeka na nasza kochaną ojczyzne, to ja mam tylko jedna odpowiedź - pomyślcie, co by było, gdybyście się urodziły w Afganistanie, Iraku czy Pakistanie.....bite, w kwefach, bez wykształcenia, bez szans, bez niczego.
Nie wspominając o Bangladeszu, gdzie za miske ryżu pracowałybyście przez 20 godzin na dobę .
Po drugiej stronie płotu trawa zawsze bardziej zielona.

To co piszesz to jest prawda, ale jest to też tylko jedna strona medalu. Drugą jest zachód, gdzie młodzi ludzie mogą godnie zarabiać i nie muszę stresować się za co opłacą wszystkie rachunki, mogą się cieszyć życiem, a nie martwić tym jak związać koniec z końcem.