Na wyjeździe #24

01 maja 2015 15:33 / 4 osobom podoba się ten post
Ale dzisiaj są ładne męskie piżamy Andrea Bo ty masz na myśli    taką flanelową w pasy,prawda??
01 maja 2015 15:35 / 2 osobom podoba się ten post
lena46

niby tak ale uważam że w obecności Ivanili było to bardzo nietaktowne .Biorąc pod uwagę ,ze facet jest z wykształceniem i jakąś pozycją ........Samo zachowanie daje do myślenie i wyciągania wniosków .....

Są granice dobrego smaku i nie należy ich przekraczać.....kropka:))
Olejmy już prawnika i jego piżamę,poczekajmy na nowości:))
01 maja 2015 15:35 / 1 osobie podoba się ten post
moncherie

Lena, ale co bylo nietaktowne? Ze sie popopludniu do lozka polozyl czy ze w pizame sie przebral? Kurcze, leze teraz. Co prawda na kanapie a nie w lozku, ale leze. No i nie wiem, moze jakas gafe popelniam... Pizamy nie mam na sobie. Wcale pizamy nie posiadam. W dresach leze... Nie wiem, to bardziej wyuzdane czy jednak pizama gorsza?...

Ivanilia jest kobietą,  jak On się zachował ? Ja gdybym była z obcym facetem w domu i zobaczyła go w pidżamie to z pewnością poczułabym się nie komfortowo ........
01 maja 2015 15:39 / 3 osobom podoba się ten post
No właśnie,i nie sądzę żeby prawnik od Ivanilii miał taką piżamę a'la więzienny pasiak...
Na pewno wziął z domu swoją najlepszą;)
A z tymi różowymi misiami to żartowałam..

01 maja 2015 15:40 / 3 osobom podoba się ten post
Jeśli o mnie chodzi to nawet w dżinsach może spać jak ładnie poprosi:P
01 maja 2015 15:40 / 3 osobom podoba się ten post
Lena, ja poczulabym sie niekomfortowo gdybym zobaczyla obcego faceta bez pizamy:) Poki ubrany po domu lazi to jest OK. Zaznaczmy, ze po wlasnym domu, bo przeciez po smierci ojca dom zapewne na jego wlasnosc przeszedl... Dobra, gdyby byl ubrany w Boratowy stroj kapielowy czulabym sie tez zaskoczona;) Reszte toleruje:):):)
01 maja 2015 15:42 / 4 osobom podoba się ten post
Ivanilia to jaką piżamę ma prawnik? Dowiemy sie w końcu? ;)
Bo jak flanelowa w paski to bezwzględnie,wiej stamtąd.
01 maja 2015 15:47 / 3 osobom podoba się ten post
Chciałam tylko pokazać,że piżama nie zawsze musi być seksowna i jedwabista........bo czasem lepiej jak po prostu zostanie w szafce:)))))
Na prawdę chciałam dobrze:)))
01 maja 2015 15:50 / 5 osobom podoba się ten post
Nie wiem w jakiej prawnik spi. Wiem za to, ze gdyby kolo mnie mial spac taki jak ten od Ewelin... O matko, oka bym nie zmruzyla nawet na sekunde... Wszystkie faldki, krostki i inne wlasne niedoskonalosci mialabym przed oczami i z kompleksow wlasnych nigdy juz bym nie wyszla... Nie, zdecydowanie wole panow w "innych" pizamach;););)
01 maja 2015 15:50 / 2 osobom podoba się ten post
moncherie

Lena, ja poczulabym sie niekomfortowo gdybym zobaczyla obcego faceta bez pizamy:) Poki ubrany po domu lazi to jest OK. Zaznaczmy, ze po wlasnym domu, bo przeciez po smierci ojca dom zapewne na jego wlasnosc przeszedl... Dobra, gdyby byl ubrany w Boratowy stroj kapielowy czulabym sie tez zaskoczona;) Reszte toleruje:):):)

no właśnie to wszystko zależy od podejścia .Każda z nas ma inne poglądy .......Rozumiem ze jest we własnym domu, dziś pidżama jutro nago bo to jego dom ,ale dla mnie musiałby się  liczyć  ,ze nie jest sam .Trochę jakieś ogłady przydało by się temu Panu .Ja jestem bardzo osoba tolerancyjna ale wszystko musi być w granicach normy .A ja w tym przypadku nie czuła bym sie komfortowo ,bo nie wiedziałabym co facetowi chodzi po głowie .....
01 maja 2015 15:56 / 1 osobie podoba się ten post
A moze on sie liczy i stad ta pizama? O tym nikt jakos nie pomyslal...
01 maja 2015 15:57 / 3 osobom podoba się ten post
Ale czemu w szoku..? Że taki duży,że taki mały...czy że co
01 maja 2015 15:58 / 2 osobom podoba się ten post
moncherie

Nie wiem w jakiej prawnik spi. Wiem za to, ze gdyby kolo mnie mial spac taki jak ten od Ewelin... O matko, oka bym nie zmruzyla nawet na sekunde... Wszystkie faldki, krostki i inne wlasne niedoskonalosci mialabym przed oczami i z kompleksow wlasnych nigdy juz bym nie wyszla... Nie, zdecydowanie wole panow w "innych" pizamach;););)

Do każdego "zła" można się przyzwyczaić:)))
01 maja 2015 15:58 / 3 osobom podoba się ten post
moncherie

A moze on sie liczy i stad ta pizama? O tym nikt jakos nie pomyslal...

Jak to nie! Ja napisałam że gdyby nie Ivanilia to chodziłby nago
01 maja 2015 16:00 / 1 osobie podoba się ten post
Hmmmm.............ciekawe co sprawiło,że była w szoku?:)))

Żarcik oczywiście:)