Na wyjeździe #24

01 maja 2015 16:57 / 1 osobie podoba się ten post
Alina

Lenko! Ale to jest stary kawaler i to naprawdę stary.

Chyba bardzo stary .......hahahaha
01 maja 2015 16:57 / 1 osobie podoba się ten post
teresadd

Nie w tym temacie.Wracaj do swoich blondasów bo jamnik nijak mi się kojarzy .Przez te prawie pięć lat widziałam cię w różnych odsłonach ,ale w jamnikowej pierwszy raz.Czy to Twój zwierz?

Też  mi Andrea w tej jamnikowej odsłonie nie pasi. 
01 maja 2015 17:01 / 5 osobom podoba się ten post
Lena wydaje mi sie, ze pomylilas typowego niemieckiego pedanta ze zboczencem;) Owszem nadmierna pedanteria do zboczen moze byc zaliczana, ale jednak do z gola innej odmiany;););)
Kurcze, po tym facecie w dzinsowej pizamie wszystko mi sie z golizna przez tydzien kojarzyc chyba bedzie;););)
01 maja 2015 17:07 / 3 osobom podoba się ten post
moncherie

Lena wydaje mi sie, ze pomylilas typowego niemieckiego pedanta ze zboczencem;) Owszem nadmierna pedanteria do zboczen moze byc zaliczana, ale jednak do z gola innej odmiany;););)
Kurcze, po tym facecie w dzinsowej pizamie wszystko mi sie z golizna przez tydzien kojarzyc chyba bedzie;););)

A mnie każdy przystojniak będzie się kojarzył z Ryśkiem:)))
01 maja 2015 17:10 / 2 osobom podoba się ten post
ewelin1

Nie znam goscia, ale chyba ma fart ha ha ha
01 maja 2015 17:11 / 3 osobom podoba się ten post
ewelin1

Ha,ha,ha....mój mąż miał naimię Rysiek. Fakt, był przystojny i taki pozostanie we wspomnienich wszytkich, którzy go znali. Przystojny i wiecznie młody, zginął mając trzydzieści jeden lat.
01 maja 2015 17:11 / 3 osobom podoba się ten post
moncherie

Moncherie chyba coś Ci się pomyliło , jeśli chodzi o autorów postów .Ja pisałam o nietaktownym zachowaniu przy kobiecie Chciałam zwrócić uwagę na jego kulturę  osobistą i o nietypowym zachowaniu   Podtekstów seksualnych to kompletnie w jego przypadku tu nie widzę i o tym także pisałam  na samym początku ..........Nadmieniłam  (tylko na swoim przykładzie ),ze jakbym zobaczyła faceta w pidzamie o tak  nie typowej porze to bardzo by mnie to zaniepokoiło Będąc sam na sam w domu z obcym facetem  .To chyba logiczne ...
01 maja 2015 17:19 / 10 osobom podoba się ten post
Se poczytałam , pośmiałam się , nawet dałam upust fantazji i już widziałam oczyma wyobrazni jak nasza Ivanilka ma związane albo zapięte kajdankami ręce a on - prawnik w piżamce w misie , czy pieski pastwi się nad biedactwem , łaskocze , pieści i nic więcej zrobić nie chce !
.....Matuchno kochana , teraz dopiero zdałam sobie sprawę z tego , że przy Pusinych dzieciach chodziłam przyodziana w nocną koszulę i szlafroku , czasem nawet do południa - musi myśleli , że mam ochotę ich wszystkich " przeteges " ! ....ale co mi tam prawnikiem nie jestem to se mogłam po chałupie w stroju nocnym biegać - prawnik to co innego , taki jak w piżamie chodzi to znaczy , że gwałcić będzie !
Ale się wszyscy zdziwią jak Ivanilka nas zaskoczy i powie : " mieli gwałacić a nie gwałcą ))))))))))
01 maja 2015 17:22 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

Ty to sie masz.Albo grubas z restauracja ( o ile dobrze pamietam) albo nawiedzony "pograzony w zalu" po stracie ojca prawnik ha ha ha 
21 05 do domu !!! Ale juz !!!! Czekamy tu na ciebie my Polacy ha ha ha

Orimku,jak ja Ciebie lubie,nic nie umknęło Twojej uwadze :))

Już 27 maja jadę na nowe miejsce,bardzo nietypowa opieka i może być ciężko,choc nie wykluczam,że ciekawie. Będe pracować również w męskim gronie hahahaahhah . Ja to mam kurde szczęście,nie ?
Narazie nie opisze Wam szczęgółow,bo już widzę jak wszystkie pukacie się w czoło,ale dostałam tak porządne pieniądze,że grzechem byłby odmówic. 
01 maja 2015 17:22
ORIM

Nie znam goscia, ale chyba ma fart ha ha ha

Ja niestety też go nie znam....a szkoda:(
01 maja 2015 17:23 / 2 osobom podoba się ten post
Alina

Ha,ha,ha....mój mąż miał naimię Rysiek. Fakt, był przystojny i taki pozostanie we wspomnienich wszytkich, którzy go znali. Przystojny i wiecznie młody, zginął mając trzydzieści jeden lat.

Alinko mój też Rysiek ......Wyrazy współczucia, był w kwiecie wieku ......
01 maja 2015 17:23 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Już 27 maja jadę na nowe miejsce,bardzo nietypowa opieka i może być ciężko,choc nie wykluczam,że ciekawie. Będe pracować również w męskim gronie hahahaahhah . Ja to mam kurde szczęście,nie ?
Narazie nie opisze Wam szczęgółow,bo już widzę jak wszystkie pukacie się w czoło,ale dostałam tak porządne pieniądze,że grzechem byłby odmówic. 

Tylko nie mów,że w kancelari prawniczej będziesz pracować?:)))))
01 maja 2015 17:24 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Powiem tyle :  No i fajnie  
01 maja 2015 17:25 / 2 osobom podoba się ten post
Alina

Dzisiaj najważniejsze są wspomnienia Alinko:)
01 maja 2015 17:29 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

No to powodzenia.Ja sie nie dziwie bo tez jestem teraz za dobra kase