Na wyjeździe #24

01 maja 2015 20:25 / 2 osobom podoba się ten post
Alina

Ha,ha,ha. Teorii spiskowo-erotycznych ciąg dalszy. 

No choroba wie co byśmy wykopały jak by się drążyć zaczęło haha:))
01 maja 2015 20:27 / 4 osobom podoba się ten post
Alina

Doda! U mnie taka posucha, że nawet żaden pierdziel mnie nie adoruje. Budowlańcy nie gwiżdżą. No po prostu tragedia....ha,ha,ha.

Zapewniam Cię, że nie masz czego żałować. Byłam na randce z pewnym budowlańcem, hi...hi...hi...., inzynierem, a jakże, ale.....jak wysiadł z samochodu to myslałam ze własnie wyszedł ze śmietnika :D :D :D :D Nieuprany, nieuprasowany, twarz ogorzała, wyglądał jak po przepiciu. Wygląd jego marny, obronił się umięjętnoscią rozmowy i sporą wiedzą na tematy ogólne, jak też zdrowym światopoglądem, ale odpadł w przedbiegach, niestety :)))))))))
Pamiętać należy o jednym! Nie ma normalnych , fajnych i wolnych facetów. Nie ma i już. Wszystko co ewentualnie do wzięcia, to nie nadaje się do niczego. Fajni faceci mają żony i są niedostępni :)))))))))))) Może i zdarzy się jakiś wyjątek, ale ten tylko potwierdza oczywistą oczywistość :)))))))))))))
01 maja 2015 20:28 / 3 osobom podoba się ten post
IGGA

Naprawdę nie kręcą was spojrzenia ciekawych facetów? Ja uwielbiam kiedy przystojny, elegancki mężczyzna zwraca na mnie uwagę. Lubię porozmawiać, podyskutować. Nie interesują mnie faceci nudziarze, narzekający, nieszczęśliwi. Zawsze lubiłam łobuzów, drani i koniecznie młodszych.  I koniecznie z ladne zadbane dłonie.
Zawsze otaczam się ciekawymi facetami. Ja praktycznie nie mam koleżanek. 

Lawenda wspomina romans z przed paru lat milionera i opiekunki. Przeciez ta dziewczyna pisała na forum o dalszych losach. Mieszka z Panią, ktorą się opiekowała.  Brat tej starszej pani mieszka razem z nimi. Nie są małżeństwem, ale są razem. Towarzyszy imw wielu podróżach. Nawet chyba podawała link do jakiś obchodów w jego firmie. Pamiętam byly tam zdjęcia jej i tego milionera.

A to nie wiedziałam, potem już nie czytałam tej historii, bo chyba na forum mnie nie było.
A co do facetów, to tak, masz rację - spojrzenia fajnych, do rzeczy mężczyzn, interesujących, nie kompletnie starych - to podbudowuje ego każdej kobiety i tu się zgadzam. Ale obleśne stare pierniki, które pożądliwie patrzą na każdy kobiecy kształt, to już nie. Takie spojrzenia mnie obrażają.
01 maja 2015 20:31 / 4 osobom podoba się ten post
Lawenda

Jak to nie?? A kto prawie całą kuchnię sam sobie wyremontował? Kto, jak mu przejdą korzonki będzie malował sam przedpokój? Kto wymienił prawie całą hydraulikę w domu? Kto zbudował sobie stół?
:)))

Właściwie masz rację....masz pełne prawo do gwizdania. Jesteś prawdziwym budowlańcem.
01 maja 2015 20:31 / 2 osobom podoba się ten post
Lawenda

Jak to nie?? A kto prawie całą kuchnię sam sobie wyremontował? Kto, jak mu przejdą korzonki będzie malował sam przedpokój? Kto wymienił prawie całą hydraulikę w domu? Kto zbudował sobie stół?
:)))

Lawendo, nie chciałabyś wpaść do mnie? Malarz-tapeciarz to ze mnie jest doskonały, ale hydraulika, budowa stołu czy remont kuchni to już wyzsza szkoła jazdy.
Zasadniczo to ja w teorii dobra jestem, ale cuś ;) w rączkach siły brak i trzeba fachowca wołać do prawie każdej pierdy, z wyjątkiem wymiany żarówek :)))))))))
01 maja 2015 20:31 / 2 osobom podoba się ten post
Lawenda

A to nie wiedziałam, potem już nie czytałam tej historii, bo chyba na forum mnie nie było.
A co do facetów, to tak, masz rację - spojrzenia fajnych, do rzeczy mężczyzn, interesujących, nie kompletnie starych - to podbudowuje ego każdej kobiety i tu się zgadzam. Ale obleśne stare pierniki, które pożądliwie patrzą na każdy kobiecy kształt, to już nie. Takie spojrzenia mnie obrażają.

A do czego mi spojrzenie przystojnego nawet faceta jeśli ja nie jestem nim zainteresowana??
Tacy potrafią być bardziej upierdliwi niż ci budowlańcy.

01 maja 2015 20:31 / 6 osobom podoba się ten post
moncherie

A ja sobie tak teraz pomyslalam jaka to niesprawiedliwosc na tym swiecie panuje. Tyle dziewczyn pisalo juz, ze chcialyby do DE na stale tylko nie maja jak i gdzie sie zahaczyc. Ivanilii sie trafila fucha przy ktorej gdyby troszke poskakala to moglaby pewnie na stale zostac. I nie mam tu na mysli wyskokow erotycznych, a zwykle dogadanie sie z czlowiekiem. Zalezy mu na opiece dla domu, wiec pewnie nie mialby problemu gdyby Ivanilia w nim przez jakis czas zamieszkala, z zameldowaniem problemow by pewnie nie robil. W poszukiwaniu pracy tez by pewnie pomoc mogl, bo co jak co, ale ludzi jakichs gdzies tam w okolicy znac mniej lub bardziej musi. I co? I nic! Guzik z petelka, bo nie trafilo na ta co zostac w DE na stale chce...

No właśnie, nasza Jolek chce Niemca, a nie trafiła na żadnego, ivanilka nie chce a trafiła.
A ja? Hmmmm, ivanilka, nie potrzebujesz koleżanki na zmianę? Ja mam słabość do prawników. :DDDD
01 maja 2015 20:32 / 2 osobom podoba się ten post
doda1961

Lawendo, nie chciałabyś wpaść do mnie? Malarz-tapeciarz to ze mnie jest doskonały, ale hydraulika, budowa stołu czy remont kuchni to już wyzsza szkoła jazdy.
Zasadniczo to ja w teorii dobra jestem, ale cuś ;) w rączkach siły brak i trzeba fachowca wołać do prawie każdej pierdy, z wyjątkiem wymiany żarówek :)))))))))

Spoko. Załatwione. :)
01 maja 2015 20:33 / 3 osobom podoba się ten post
ewelin1

A do czego mi spojrzenie przystojnego nawet faceta jeśli ja nie jestem nim zainteresowana??
Tacy potrafią być bardziej upierdliwi niż ci budowlańcy.

Do podbudowania ego, ewelin. To przyjemne uczucie. Dodaje skrzydeł. :)
01 maja 2015 20:34 / 6 osobom podoba się ten post
Lawenda

No właśnie, nasza Jolek chce Niemca, a nie trafiła na żadnego, ivanilka nie chce a trafiła.
A ja? Hmmmm, ivanilka, nie potrzebujesz koleżanki na zmianę? Ja mam słabość do prawników. :DDDD

Hahahahaha no nie mam pytań:))
Teraz dojdzie do tego,że wszystkie będą się pchały do prawnika w piżamice:))
01 maja 2015 20:36 / 4 osobom podoba się ten post
Ewelin, jak sie ktora dobrze postara to bez pizamki chodzic bedzie;);)
01 maja 2015 20:37 / 5 osobom podoba się ten post
ewelin1

Hahahahaha no nie mam pytań:))
Teraz dojdzie do tego,że wszystkie będą się pchały do prawnika w piżamice:))

Pierwsza bym leciała, ale ja lubię małych chlopów, a to ponoć wielkolud, no i ta piżamka........widać dbający o korzonki jest :))))))))))))
01 maja 2015 20:39 / 5 osobom podoba się ten post
To bierz piżamę i spadaj:)))))
Konkurencja będzie mniejsza haha:)))
01 maja 2015 20:40 / 3 osobom podoba się ten post
doda1961

Pierwsza bym leciała, ale ja lubię małych chlopów, a to ponoć wielkolud, no i ta piżamka........widać dbający o korzonki jest :))))))))))))

Duży jest??:))))

Lawenda......może jednak się dogadamy coo.........i bedziemy się wszystkie u niego zmieniać:)))))
01 maja 2015 20:42 / 6 osobom podoba się ten post
moncherie

Ewelin, jak sie ktora dobrze postara to bez pizamki chodzic bedzie;);)

To bardzo łatwe nie trzeba się starać........czasem wystarczy pranie na 90 stopni:))))