Na wyjeździe #24

01 maja 2015 20:11 / 5 osobom podoba się ten post
Mój dawno temu był kierowcą PKS-u..może podwoził gdzieś Twoją Mamę:))))
01 maja 2015 20:13 / 2 osobom podoba się ten post
ewelin1

Mój dawno temu był kierowcą PKS-u..może podwoził gdzieś Twoją Mamę:))))

Ha,ha,ha. Teorii spiskowo-erotycznych ciąg dalszy. 
01 maja 2015 20:13 / 5 osobom podoba się ten post
ewelin1

Są kobiety,które takich skrzydeł nie mają już siły nosić Iggo,bo tej adoracji jest po prostu za dużo.
Nie wszystkim kobietą potrzebne są wzdychania ze strony mężczyzn,żeby znać swoją wartość i wiedzieć,że są piękne.
Naszą naturą jest podobanie się facetom,ale głupotą dla mnie jest czuć się pokrzywdzoną tylko dlatego,że jakiś stary pierdziel nie zwraca na mnie uwagi.......no bez przesady!

Dokładnie! Dodam tylko, że we mnie osobiście adoracja starego pierdziela, jak to pieknie ujęłaś :))))))))) powodowałaby niesmak, delikatnie mówiąc. Dosadnie , przez wrodzony takt ;) nie wypowiem się!
01 maja 2015 20:15 / 6 osobom podoba się ten post
Lawenda

Zgodnie z tym , co napisała Igga, to powinnyśmy być zachwycone, jak gwiżdżą za nami panowie budowlańcy, bo to też forma adoracji. Brrr......

No nie wiem, nie wiem. Za mną dawno już nikt nie gwizdał. 
01 maja 2015 20:16 / 5 osobom podoba się ten post
doda1961

Dokładnie! Dodam tylko, że we mnie osobiście adoracja starego pierdziela, jak to pieknie ujęłaś :))))))))) powodowałaby niesmak, delikatnie mówiąc. Dosadnie , przez wrodzony takt ;) nie wypowiem się!

Nooooo. To innego jak adoracja 40 latka w stylu Mela Gibsona w młodości albo Brada Pitta, czy tam innego hollywoodzkiego donżuana. :))))
Budowlańcom i ramolom mówimy nasze stanowcze "nie".
01 maja 2015 20:17 / 4 osobom podoba się ten post
doda1961

Doda! U mnie taka posucha, że nawet żaden pierdziel mnie nie adoruje. Budowlańcy nie gwiżdżą. No po prostu tragedia....ha,ha,ha.
01 maja 2015 20:17 / 4 osobom podoba się ten post
Alina

Jak chcesz, to ja gwizdnę, a co mi tam....:)
01 maja 2015 20:19 / 5 osobom podoba się ten post
Alina

Haha to coś dla nas:)
01 maja 2015 20:20 / 3 osobom podoba się ten post
Lawenda

Jak chcesz, to ja gwizdnę, a co mi tam....:)

Ale Ty nie jesteś budowlańcem, to się nie liczy.
01 maja 2015 20:21 / 1 osobie podoba się ten post
No pytać to ich chyba nie wypada coo?:))
01 maja 2015 20:22 / 5 osobom podoba się ten post
Alina

Ale Ty nie jesteś budowlańcem, to się nie liczy.

Jak to nie?? A kto prawie całą kuchnię sam sobie wyremontował? Kto, jak mu przejdą korzonki będzie malował sam przedpokój? Kto wymienił prawie całą hydraulikę w domu? Kto zbudował sobie stół?
:)))
01 maja 2015 20:23 / 7 osobom podoba się ten post
Przechodziłam i to nawet codziennie. Raz tylko pijany Rusek się do mnie przyczepił i to w dodatku tak ze dwadzieścia lat młodszy, żadnego gwiżdżacego budowlańca ramola nie było.
01 maja 2015 20:24 / 2 osobom podoba się ten post
Lawenda

Zgadzam się. Ja marze o tym,żeby paru ramoli nie robiło do mnie więcej maślanych oczu. Na chusteczkę mi te ich adoracje, to już wolę,żeby miotłę we mnie widzieli, niż miałabym znosić te smętne podchody, uśmieszki, zagadywania.

Naprawdę nie kręcą was spojrzenia ciekawych facetów? Ja uwielbiam kiedy przystojny, elegancki mężczyzna zwraca na mnie uwagę. Lubię porozmawiać, podyskutować. Nie interesują mnie faceci nudziarze, narzekający, nieszczęśliwi. Zawsze lubiłam łobuzów, drani i koniecznie młodszych.  I koniecznie z ladne zadbane dłonie.
Zawsze otaczam się ciekawymi facetami. Ja praktycznie nie mam koleżanek. 

Lawenda wspomina romans z przed paru lat milionera i opiekunki. Przeciez ta dziewczyna pisała na forum o dalszych losach. Mieszka z Panią, ktorą się opiekowała.  Brat tej starszej pani mieszka razem z nimi. Nie są małżeństwem, ale są razem. Towarzyszy imw wielu podróżach. Nawet chyba podawała link do jakiś obchodów w jego firmie. Pamiętam byly tam zdjęcia jej i tego milionera.
01 maja 2015 20:24 / 6 osobom podoba się ten post
A ja sobie tak teraz pomyslalam jaka to niesprawiedliwosc na tym swiecie panuje. Tyle dziewczyn pisalo juz, ze chcialyby do DE na stale tylko nie maja jak i gdzie sie zahaczyc. Ivanilii sie trafila fucha przy ktorej gdyby troszke poskakala to moglaby pewnie na stale zostac. I nie mam tu na mysli wyskokow erotycznych, a zwykle dogadanie sie z czlowiekiem. Zalezy mu na opiece dla domu, wiec pewnie nie mialby problemu gdyby Ivanilia w nim przez jakis czas zamieszkala, z zameldowaniem problemow by pewnie nie robil. W poszukiwaniu pracy tez by pewnie pomoc mogl, bo co jak co, ale ludzi jakichs gdzies tam w okolicy znac mniej lub bardziej musi. I co? I nic! Guzik z petelka, bo nie trafilo na ta co zostac w DE na stale chce...
01 maja 2015 20:25 / 1 osobie podoba się ten post
ewelin1

Haha to coś dla nas:)

Ha,ha,ha, dokładnie ale kicia mojej babci jeszcze tak alergicznie na mnie nie reaguje.