Na wyjeździe #24

01 maja 2015 19:54 / 2 osobom podoba się ten post
ewelin1

No nie miał chłop niestety innego wyjścia...jego postać była wręcz uwielbiana:))

a Hanka jak skończyła ........zginęła w kartonach ........To jest tragedia dla samej Hanki
01 maja 2015 19:54 / 7 osobom podoba się ten post
ewelin1

Są kobiety,które takich skrzydeł nie mają już siły nosić Iggo,bo tej adoracji jest po prostu za dużo.
Nie wszystkim kobietą potrzebne są wzdychania ze strony mężczyzn,żeby znać swoją wartość i wiedzieć,że są piękne.
Naszą naturą jest podobanie się facetom,ale głupotą dla mnie jest czuć się pokrzywdzoną tylko dlatego,że jakiś stary pierdziel nie zwraca na mnie uwagi.......no bez przesady!

Zgadzam się. Ja marze o tym,żeby paru ramoli nie robiło do mnie więcej maślanych oczu. Na chusteczkę mi te ich adoracje, to już wolę,żeby miotłę we mnie widzieli, niż miałabym znosić te smętne podchody, uśmieszki, zagadywania.
01 maja 2015 19:55 / 2 osobom podoba się ten post
Andrea, jak to po co? Zeby w zachwyt wpadal nad tym jaka Ivanilka jest samoobslugowa, samowystarczalna...;);););)
01 maja 2015 19:55 / 2 osobom podoba się ten post
No pewnie,że nie potrzebny......po "faceta" wystarczy sięgnąć do szuflady przy łóżku:))))))
01 maja 2015 19:55 / 4 osobom podoba się ten post
ewelin1

No nie miał chłop niestety innego wyjścia...jego postać była wręcz uwielbiana:))

A teraz sie w grobie przewraca juz chyba ze 100 razy jak widzi ze Grazynka go po rogach wali hihi ach te seriale  
01 maja 2015 19:56 / 4 osobom podoba się ten post
ewelin1

No pewnie,że nie potrzebny......po "faceta" wystarczy sięgnąć do szuflady przy łóżku:))))))

Ale on niecieply  
01 maja 2015 19:59 / 11 osobom podoba się ten post
iwunia

A mnie się wydaje,ze wy wszystkie potrzebujecie poprostu "chłopa"przepraszam za okreslenie,takie domysły na temat jego zachowania??,że chodzi w piżamie może lubi a poza tym był poniekąd u siebie,że poszukał sobie opiekunki,może nie umie sobie poradzić sam w zyciu,,tez się tacy zdarzaja...dlatego ja bym Mu dała spokój nie wszyscy faceci to polskie złote raczki,a Ivanilla i gwóżdz potrafi wbic i żywopłot nożyczkami przyciąc toz taka kobieta to skarb dlatego poważnie mówię,Ivanilla jezeli facet nie wykonuje w twoja stronę,żadnych niebezpiecznych ruchów to siedz tam sobie,praca fajna,dupska nie trzeba myc,poprostu jeden potzebuje opiekunki a drugi służącej,jak dobrze płaci to co to za różnica....

W imieniu swoim i koleżanek serdcznie ci dziekuję za dogłebną psychoanalizę. Ach , my , jak to określił kiedyś kolega Piotr Dominik "niedopchniete", no my już
 tak mamy....:P
A że poczucie humoru i umiejętnośc odczytywania ironii tudzież dystans do samego siebie i świata nie jest jeszcze obowiązkowe, zatem przemilczę dyplomatycznie treść wypowiedzi szanownej koleżanki. :))))

01 maja 2015 20:01 / 3 osobom podoba się ten post
Boże znowu plama .Ja ślepa ,bez okularów znowu psa nie rozpoznałam .Coraz częściej mi się to przydarza.A propo Ciebie .Swojego czasu pisałaś żeś blond kobitka coś z rudym dodatkiem.Więc wolimy Ciebie w odsłonie ..blond-rudy i loki do pasa.A pies piękny.Ja mam po trzech jajmnikach aktualnie pinczerka miniaturkę.(więc długo każdy pies dla mnie to jamnik).Pozdrawiam.
01 maja 2015 20:01 / 6 osobom podoba się ten post
E to ja bym do mikrofalowki go dala,bo ja gorace lubie  
01 maja 2015 20:02 / 4 osobom podoba się ten post
Lawenda

Zgadzam się. Ja marze o tym,żeby paru ramoli nie robiło do mnie więcej maślanych oczu. Na chusteczkę mi te ich adoracje, to już wolę,żeby miotłę we mnie widzieli, niż miałabym znosić te smętne podchody, uśmieszki, zagadywania.

Mam podobne zdanie Lawendo.
Oczywiście,że lubię być adorowana ale tylko i wyłącznie przez osobniki,które sama w jakimś stopniu uważam za przystojnych i wartościowych...nie zależy mi na wzdychaniu każdego faceta mijającego mnie na ulicy....wręcz przeciwnie.
Wyznacznikiem mojej atrakcyjności jest moje własne ja,to ja mam się czuć "w sobie" dobrze i tyle.
No ale............ile ludzi tyle priorytetów i to też jest w porządku:)
01 maja 2015 20:04 / 3 osobom podoba się ten post
magdzie

Ale on niecieply :-) :-) 

To trzymaj go pod poduszką:))))
01 maja 2015 20:05 / 6 osobom podoba się ten post
magdzie

E to ja bym do mikrofalowki go dala,bo ja gorace lubie:-) :-) :-) 

Oszalałaś.....jajka mu pękną:)))))
01 maja 2015 20:06 / 3 osobom podoba się ten post
Marta

To nie jamnik ,to doberman hi hi no ,drobna różnica...;)

Już się przyznałam do swojej ślepoty.Bez okularów zabieram się do czytania.Lupę chyba czas poszukać.A pies piękny.
01 maja 2015 20:09 / 5 osobom podoba się ten post
O!O!O! Właśnie to samo chciałam powiedzieć. Z ust mi wyjęłaś. Nic nie szkodzi, że Barbabasia się burzy. Ja czekam na erotyk według scenariusza Basi z nią samą w roli głównej.
01 maja 2015 20:10 / 9 osobom podoba się ten post
Zgodnie z tym , co napisała Igga, to powinnyśmy być zachwycone, jak gwiżdżą za nami panowie budowlańcy, bo to też forma adoracji. Brrr......