Na wyjeździe #24

01 maja 2015 21:53 / 5 osobom podoba się ten post
ewelin1

Nie martw się nie jesteś sama:))
To,że piszemy wcale nie znaczy że ogarniamy:)

ivanili to ze dwa dni zajmie nadrobić zaległości ................hahahahh
01 maja 2015 21:54 / 7 osobom podoba się ten post
ewelin1

Jak to koniec??
To co spać mamy iść?:)

Teraz spac jak czlowiek taki pobudzony  ja musze czekac jakas godzine bo grzeje na kaloryferze cudo-)  
01 maja 2015 21:55 / 2 osobom podoba się ten post
No coś mi nie wyszło, no to jeszcze raz :)))))))))    https://www.facebook.com/LovehelloU/videos/720886714643456/
01 maja 2015 21:55 / 5 osobom podoba się ten post
lena46

ivanili to ze dwa dni zajmie nadrobić zaległości ................hahahahh

Jak się dowie,że chcemy Ją wygryść ze szteli to Jej ręce i cycki opadną:))))
01 maja 2015 21:55 / 8 osobom podoba się ten post
IGGA

Ciągniesz ten wątek juz od jakiegos czasu i praktycznie nic konkretnego. Agencja nie zmusza opiekunki do pracy kiedy podopiczny umarł. Najczęściej to jest okres dwóch tygodni i umowa z rodziną jest rozwiązana. W twoim przypadku jest inaczej. Jeżeli tobie i synowi taki układ odpowiada to dla mnie możesz ty tam latami przebywać.Agencja ma forsę ty też. 
Mi byłoby niezmiernie przykro, gdybym znalazła sie w takiej sytuacji. On wykształcony, samotny, zamożny. Ciacho? I nie zwraca na mnie uwagi. Nie wyjechałabym tego samego dnia. Lubie bardzo byc zauważana jako kobieta, lubie byc adorowana. Opiekunka to ja jestem dla starszych ludzi. A chcę byc jeszcze długo obiektem westchnień wielu panów. Lubie bardzo sie podobać mężczyznom. Lubie z nimi flirtować. To dodaje mi skrzydeł. 

Igga, ponieważ już w kolejnej Twojej wypowiedzi przeczytałam podobne treści, jedno pytanie, poza nieodpartą chęcią niezmiennego podobania się płci przeciwnej, masz jeszcze jakieś inne hobby?
Natomiast jeśli o Ivanilię chodzi, to porozmawiałabym z właścicielem tego domu i podjęłabym stosowną decyzję.
Przyjeżdżam do De w celu zarobkowym i jak dla mnie, nie ma różnicy, czy opiekowałabym się chorym, starszym człowiekiem, czy też jego majątkiem.

01 maja 2015 21:56 / 3 osobom podoba się ten post
magdzie

Teraz spac jak czlowiek taki pobudzony:-)  ja musze czekac jakas godzine bo grzeje na kaloryferze cudo-) :-) :-) :-) 

Ty też masz cudo?? :)))))DDDDD
01 maja 2015 21:58 / 8 osobom podoba się ten post
magdzie

Teraz spac jak czlowiek taki pobudzony:-)  ja musze czekac jakas godzine bo grzeje na kaloryferze cudo-) :-) :-) :-) 

Ja też jeszcze się do spania nie śpieszę:P
Posiedzę se jeszcze troche...a co mi tam:D
Nie żebym tam co grzała.....tak tylko se siedze:))))
01 maja 2015 21:58 / 4 osobom podoba się ten post
agamor

Ty też masz cudo?? :)))))DDDDD

Ba a to jedno myslisz : male,duze ,koslawe,rozniste hihihi
01 maja 2015 21:59 / 7 osobom podoba się ten post
magdzie

Ba a to jedno myslisz : male,duze ,koslawe,rozniste hihihi

Kurde Ty to musisz mieć duży kaloryfer:)))))))
01 maja 2015 22:00 / 4 osobom podoba się ten post
ewelin1

Mi też muli.

Mnie też muli ........w żołądku ! Tak ładnie się dzisiaj trzymałam , kolacyjka o 18 - tej - a terz natarło mnie na słodkie i zeżarłam prawie pół pojemnika " Nuss-Nougat - Kreme " a każde 100 gram to 546 kcal !....a miało to być do przekładania ciasta , ale zrezygnowałam z pieczenia , żeby mnie nie kusiło ......no i kuzwa nie będzie miało co kusić !!!!.....ale mnie teraz muli ! chyba się zhaftuję zaraz , błeeeeee ! )))))
01 maja 2015 22:00
Odpowiadam amelce. Nie nie mam hobby, ktorym mogłabym podzielić się z tobą.
01 maja 2015 22:02 / 6 osobom podoba się ten post
ewelin1

Kurde Ty to musisz mieć duży kaloryfer:)))))))

Posikam sie zaraz tak jest duzy na pol pokoju ,duze potrzeby ciepla  to i duzy kaloryfer  
01 maja 2015 22:03 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Mnie też muli ........w żołądku ! Tak ładnie się dzisiaj trzymałam , kolacyjka o 18 - tej - a terz natarło mnie na słodkie i zeżarłam prawie pół pojemnika " Nuss-Nougat - Kreme " a każde 100 gram to 546 kcal !....a miało to być do przekładania ciasta , ale zrezygnowałam z pieczenia , żeby mnie nie kusiło ......no i kuzwa nie będzie miało co kusić !!!!.....ale mnie teraz muli ! chyba się zhaftuję zaraz , błeeeeee ! :-))))))

Dlaczego kolacja o 18-tej?? Chodzisz spać o 20-tej??
No co do nugata do trochę Cię poniosło haha...ja bym tego nie przeżyła:)))
01 maja 2015 22:04 / 3 osobom podoba się ten post
jedynie co mogę napisać to że padam ze śmiechu .........hahahahha
01 maja 2015 22:05 / 4 osobom podoba się ten post
magdzie

Posikam sie zaraz:-) :-) :-) tak jest duzy na pol pokoju ,duze potrzeby ciepla:-)  to i duzy kaloryfer:-) :-) :-) 

Jak mi powiesz,że pokój ma 30 metrów kwadratowych to zacznem być zazdrosna:)))))