Nie martw się nie jesteś sama:))
To,że piszemy wcale nie znaczy że ogarniamy:)
Nie martw się nie jesteś sama:))
To,że piszemy wcale nie znaczy że ogarniamy:)
Jak to koniec??
To co spać mamy iść?:)
ivanili to ze dwa dni zajmie nadrobić zaległości ................hahahahh
Ciągniesz ten wątek juz od jakiegos czasu i praktycznie nic konkretnego. Agencja nie zmusza opiekunki do pracy kiedy podopiczny umarł. Najczęściej to jest okres dwóch tygodni i umowa z rodziną jest rozwiązana. W twoim przypadku jest inaczej. Jeżeli tobie i synowi taki układ odpowiada to dla mnie możesz ty tam latami przebywać.Agencja ma forsę ty też.
Mi byłoby niezmiernie przykro, gdybym znalazła sie w takiej sytuacji. On wykształcony, samotny, zamożny. Ciacho? I nie zwraca na mnie uwagi. Nie wyjechałabym tego samego dnia. Lubie bardzo byc zauważana jako kobieta, lubie byc adorowana. Opiekunka to ja jestem dla starszych ludzi. A chcę byc jeszcze długo obiektem westchnień wielu panów. Lubie bardzo sie podobać mężczyznom. Lubie z nimi flirtować. To dodaje mi skrzydeł.
Teraz spac jak czlowiek taki pobudzony:-) ja musze czekac jakas godzine bo grzeje na kaloryferze cudo-) :-) :-) :-)
Teraz spac jak czlowiek taki pobudzony:-) ja musze czekac jakas godzine bo grzeje na kaloryferze cudo-) :-) :-) :-)
Ty też masz cudo?? :)))))DDDDD
Ba a to jedno myslisz : male,duze ,koslawe,rozniste hihihi
Mi też muli.
Kurde Ty to musisz mieć duży kaloryfer:)))))))
Mnie też muli ........w żołądku ! Tak ładnie się dzisiaj trzymałam , kolacyjka o 18 - tej - a terz natarło mnie na słodkie i zeżarłam prawie pół pojemnika " Nuss-Nougat - Kreme " a każde 100 gram to 546 kcal !....a miało to być do przekładania ciasta , ale zrezygnowałam z pieczenia , żeby mnie nie kusiło ......no i kuzwa nie będzie miało co kusić !!!!.....ale mnie teraz muli ! chyba się zhaftuję zaraz , błeeeeee ! :-))))))
Posikam sie zaraz:-) :-) :-) tak jest duzy na pol pokoju ,duze potrzeby ciepla:-) to i duzy kaloryfer:-) :-) :-)