Na wyjeździe #24

01 maja 2015 22:29 / 5 osobom podoba się ten post
magdzie

Ta wtedy poczujesz co to MOC:-) :-) :-) 

MOC - czy chodziło Ci o " mocz " ino  , że Ci jedną literkę wcięło ? ....a aaaa ! znaczy , że z tej rozkoszy aż podsikujesz , tak ? ))))))))))))))
01 maja 2015 22:31 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

MOC - czy chodziło Ci o " mocz " ino  , że Ci jedną literkę wcięło ? ....a aaaa ! znaczy , że z tej rozkoszy aż podsikujesz , tak ? :-)))))))))))))))

Zdaza sie i to  
01 maja 2015 22:31 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

oj tam ! tyle to i ja wiem ! ......ale trzymałam się dzielnie , tylko , że tak mnie jakoś natarło . Nic to , zacznę od jutra :-))))))))))

o to ,to to Od jutra
02 maja 2015 06:13 / 7 osobom podoba się ten post
Ufff....Pościel dla zmienniczki fresh naszykowana....kosmetyki moje i akcesoria z łazienki uprzątnięte....
Chyba juz wszystko mam spakowane,bądź "na oku" położone.....

No to czekam......
02 maja 2015 06:39
basiaim

Ufff....Pościel dla zmienniczki fresh naszykowana....kosmetyki moje i akcesoria z łazienki uprzątnięte....

No to czekam......

a co Ty dzisiaj?

02 maja 2015 06:42 / 4 osobom podoba się ten post
agamor

a co Ty dzisiaj?

No,do domu jadę!!!!!!!!

A Ty co? Kiedy?
02 maja 2015 07:03 / 2 osobom podoba się ten post
basiaim

No,do domu jadę!!!!!!!!

A Ty co? Kiedy?

Basiaim - szerokiej drogi. I baw się dobrze.
02 maja 2015 07:07 / 7 osobom podoba się ten post
basiaim

No,do domu jadę!!!!!!!!

A Ty co? Kiedy?

No kurna jutro :)))
dzisiaj sie pakuję, a jutro wychodzę wcześniej, wolę posiedzieć na dworcu :))
02 maja 2015 07:08 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

oj tam ! tyle to i ja wiem ! ......ale trzymałam się dzielnie , tylko , że tak mnie jakoś natarło . Nic to , zacznę od jutra :-))))))))))

...od jutra ... moja metoda.
Wiecie, co to głupota? To robienie ciągle tego samego i oczekiwanie na inny rezultat.
Mam to.
02 maja 2015 07:39 / 1 osobie podoba się ten post
basiaim

No to czekam......

do molego Basiu....a powracaj tutaj....jak odpoczniesz..
02 maja 2015 07:52 / 13 osobom podoba się ten post
Wczoraj była kolacja ze znajomymi syna ,jak wiecie. Myślałam,że przyjdą jacyś sztywniaki,bo też doktorstwo,a okazali sie przesympatycznym małżeństwem. Chwalili jedzenie i zadawali dziwnych pytań np. :'...a czy w Polsce są supermarkety..?"
Siedzieli bardzi długo bo prawie do 00-godziny.
Dziś jadę z synem do jego cioci,więc mogę powiedzieć,że mam wolne bo nic nie gotuję.
Chciałam się jeszcze odnieść do postu Iggi,chyba koniecznie chciała popsuć wam zabawę,mnie zresztą też,nienawidzę być adorowana przez kogokolwiek,wogóle adoracji nie potrzebuję,zeby czuć sie szczęśliwa. Niechciana adoracja działa na mnie jak płachta na
byka.
Dziś czeka mnie kolejny pracowity dzień,więc myślę,że nie obrazicie się ,że po napisaniu posta znowu zniknę :))
02 maja 2015 08:50 / 3 osobom podoba się ten post
Ooo widzę że Ivanilia już jest powoli rodzinie przedstawiana...do cioci idzie..;)
Ja to myślę że ona jeszcze do tego 21 maja zmieni zdanie,dojdzie do wniosku a gdzież mi będzie lepiej niż u prawniczka/ prawiczka w piżamie
02 maja 2015 09:13 / 6 osobom podoba się ten post
Jak wiecie jestem w miejscu gdzie pracują jednocześnie dwie opiekunki. Od tyg.obie nie przespałyśmy więcej niż 4 godz w jednym kawałku,babcia dostaje psychotropy i tabletki na spanie efekt kiepski.Dzisiejsza noc była horrorem tylko halo i halo z czymś takim nie spotkałyśmy się obie jeszcze nigdy,a moja "towarzyszka niedoli" to kobietka która pracowała 20 lat w PDS Jesteśmy umęczone jakbyśmy milion ton węgla przerzuciły. Do tego agresja halucynacje PDP pobudzenie i cały czas to halo. Dzisiaj śmiałyśmy się obie że na urlop pojedziemy do miejsca gdzie dają kolorowe tabletki i też będziemy wołać halo:))
W nocy wyrwała sobie kroplówke łóżko było do przebrania.
02 maja 2015 09:30 / 3 osobom podoba się ten post
kasiachodziez

Jak wiecie jestem w miejscu gdzie pracują jednocześnie dwie opiekunki. Od tyg.obie nie przespałyśmy więcej niż 4 godz w jednym kawałku,babcia dostaje psychotropy i tabletki na spanie efekt kiepski.Dzisiejsza noc była horrorem tylko halo i halo z czymś takim nie spotkałyśmy się obie jeszcze nigdy,a moja "towarzyszka niedoli" to kobietka która pracowała 20 lat w PDS Jesteśmy umęczone jakbyśmy milion ton węgla przerzuciły. Do tego agresja halucynacje PDP pobudzenie i cały czas to halo. Dzisiaj śmiałyśmy się obie że na urlop pojedziemy do miejsca gdzie dają kolorowe tabletki i też będziemy wołać halo:))

Nie sadzicie ze trzeba powiedziec jasno rodzinie co i jak ! Chodzi mi o to ze babcia powinna trafic do szpitala na ustawienie lekow i obserwacje.
Dla Was i dla niej to meczarnia przeciez.
02 maja 2015 09:31 / 1 osobie podoba się ten post
kasiachodziez

Kasia, moze nie traktujcie tego hallo tak na serio, jesli nie ma bólu, jest zamknieta w łozku ignorujcie to wołanie. Jesli jest to mozliwe. Miałam podobna pdp, do dziś jeszcze słysze to hallo, to zostaje, hahaha!  Moze ona tak sie przyzwyczaila do tego, ze po kazdym hallo ktos jest przy niej, wiem ze chory człowiek nie jest tego do konca swiadomy, ale sprobowalabym wlasnie nie biegac na kazde zawolanie.