Na wyjeździe #24

01 maja 2015 22:06 / 4 osobom podoba się ten post
Łóżko jak łóżko.........ale przecież te baterie to ją nieźle potrzepią jak je zmoczy haha:))))
Dobrze,że to nie na prąd:))))
01 maja 2015 22:07 / 5 osobom podoba się ten post
ewelin1

Dlaczego kolacja o 18-tej?? Chodzisz spać o 20-tej??
No co do nugata do trochę Cię poniosło haha...ja bym tego nie przeżyła:)))

Jakaś nie kumata się zrobiłaś ! kolacja o 18 - tej , bo ja się ODCHUDZAM ! .....proszę , żeby mnie nie ochrzaniono za wielkie litery , ale ja na serio krzyczę ! )))))))))))
01 maja 2015 22:08 / 4 osobom podoba się ten post
Orim z Darkiem się wystraszyli ,bo chyba chłopaki nie mają z czyum wystartować tu na forum .Po przeczytaniu tylu postów popadli w kompleksy ...............hahahahahahha
01 maja 2015 22:08 / 4 osobom podoba się ten post
IGGA

Odpowiadam amelce. Nie nie mam hobby, ktorym mogłabym podzielić się z tobą.

Tak, ponieważ trudno dzielić się czymś jedynym.
01 maja 2015 22:09 / 3 osobom podoba się ten post
ewelin1

Jak mi powiesz,że pokój ma 30 metrów kwadratowych to zacznem być zazdrosna:)))))

No nie 30 m to nie ciut mniejszy 
01 maja 2015 22:10 / 5 osobom podoba się ten post
ewelin1

Łóżko jak łóżko.........ale przecież te baterie to ją nieźle potrzepią jak je zmoczy haha:))))
Dobrze,że to nie na prąd:))))

I o to chodzi , żeby tak z całej siły targnęło ))))))))
01 maja 2015 22:10 / 7 osobom podoba się ten post
:) :) :) nieeee, no dobre te dzisiejsze rozmówki " na wyjeździe " ,świetne .... :) :) :)  (ale zauważyłyście że młodą generację stąd wymiotło? ,  nie jestem pewna, czy przypadkiem  nie poszły cichcem  sprawdzać prawdziwości teorii wielkości kciuka, nosa , stopy itd  ;)  ? )
- Tobie to wszystko kojarzy się z seksem! –  - Nieprawda, Ty nie.

01 maja 2015 22:11 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Jakaś nie kumata się zrobiłaś ! kolacja o 18 - tej , bo ja się ODCHUDZAM ! .....proszę , żeby mnie nie ochrzaniono za wielkie litery , ale ja na serio krzyczę ! :-))))))))))))

Dlatego pytam bo pewności nie miałam:)
Co Wy macie z tą 18 przy odchudzaniu,-to właśnie jest głupotą kiedy spać chodzisz o 22 albo i później,organizm się broni i następuje proces odwrotny niż chudnięcie....nie tak to działa Basiu:)
Ale okej,Twoja sprawa:)

01 maja 2015 22:11 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

I o to chodzi , żeby tak z całej siły targnęło :-)))))))))

oby nie rozerwało .......hahaha
01 maja 2015 22:13 / 4 osobom podoba się ten post
lena46

Orim z Darkiem się wystraszyli ,bo chyba chłopaki nie mają z czyum wystartować tu na forum .Po przeczytaniu tylu postów popadli w kompleksy ...............hahahahahahha

ej tam, po prostu : szukają metrówki ... centymetra krawieckiego , no linijka też może być.... ;)
01 maja 2015 22:14
amelka

Odważna jesteś.Nie odważyłabym się na taki osąd osoby, ktorej nie znam. Ale miło, że czytasz to co ja tu stukam.  Czytaj spokojnie, zawsze coś Ci zostanie, cos zapamiętasz.
01 maja 2015 22:25 / 2 osobom podoba się ten post
amelka

O to,to.
01 maja 2015 22:27 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

I o to chodzi , żeby tak z całej siły targnęło :-)))))))))

Ta wtedy poczujesz co to MOC  
01 maja 2015 22:27 / 6 osobom podoba się ten post
ewelin1

Dlatego pytam bo pewności nie miałam:)
Co Wy macie z tą 18 przy odchudzaniu,-to właśnie jest głupotą kiedy spać chodzisz o 22 albo i później,organizm się broni i następuje proces odwrotny niż chudnięcie....nie tak to działa Basiu:)
Ale okej,Twoja sprawa:)

oj tam ! tyle to i ja wiem ! ......ale trzymałam się dzielnie , tylko , że tak mnie jakoś natarło . Nic to , zacznę od jutra )))))))))
01 maja 2015 22:28 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

oj tam ! tyle to i ja wiem ! ......ale trzymałam się dzielnie , tylko , że tak mnie jakoś natarło . Nic to , zacznę od jutra :-))))))))))

Haha hihi to lepiej juz od nowego tygodnia