No to lipa jak 28 euro za dzień ......Można powiedziec ochłapy .....Wracałam ostatnio z dziewczyna z Kujawsko -pomorskiego tez miała tyle samo od jednej z firm nie daleko mojego miasta
No to lipa jak 28 euro za dzień ......Można powiedziec ochłapy .....Wracałam ostatnio z dziewczyna z Kujawsko -pomorskiego tez miała tyle samo od jednej z firm nie daleko mojego miasta
Może zapomniała podać że podstawy ma np.1500,zł i delegacji za dzień 28 eu..Bo jeżeli faktycznie tylko 28 to masakra.
To się zgadza poczatkujące w tej firmie tyle mają -nie wiadomo na co to wydać.
Con Wy za głupoty wypisujecie ! jakie poczatkujące ? ......zakończyłam z PR współpracę po 2,5 roku i miałam właśnie taką mniej więcej zawrotną sumę pieniędzy od nich za miesiąc a podwyżki nie chcieli mi dać tylko dlatego , że klient płacił za " komunikatywny " a ja mogłam otrzymać podwyżkę po przejściu na inną sztelę , więcej opłacaną !.....się wzięłam i wk....zdenerwowałam i od nich odeszłam , było mi szkoda fajnej szteli , PDP-nej i jej rodziny , ale zyskałam 300 ojro więcej i jeszcze trochę . ...a ! była to suma 850 e miesięcznie ! O !!!! :-))))))))))).....musiałam edytować : wiele dziewczyn , które mnie zmieniały u Babciuni zarabiały od 720 - 730 e ...nie chwalę się , ale zaczynałam dokładnie od 756 e , no , może jak ja zaczynałam ciutkę lepiej płacili :-))))))))
Powiedźcie mi, czy to możliwe, aby w ciągu kilku dni PDP zmienił się całkowicie smak? Rzeczy, które dawniej lubił jeść są teraz be... Marmolada nie smakuje, ciasteczka, które uwielbiał są za słodkie. Ziemniaki są niedobre, zupę zawsze dosalał, aż mi dreszcze przechodziły, a teraz.....ja ugotowałam za słoną . Mięsko be. Już myślałam, że ja źle gotuję, ale dawniej się zajadał, a teraz nawet te rzeczy, które się kupuje gotowe i które mu smakowały, to odsuwa. Jedyne co, to mleko i płatki owsiane, pudding no i jajka. Ale przecież nie będę go samym nabiałem karmić, bo to nie jest zdrowe.... Zdarzyło się Wam takie coś? Dodam, że ma zwiększone dawki tabletek na trawienie, ale są to homeopatyczne tabletki plus od jakiegoś tygodnia je tabletki przeciwko biegunce. Martwię się, bo jest słabiutki. Z córką oczywiście rozmawiałam, ale mamy czekać, może się zmieni. Dziadzio ma 92 lata...
Con Wy za głupoty wypisujecie ! jakie poczatkujące ? ......zakończyłam z PR współpracę po 2,5 roku i miałam właśnie taką mniej więcej zawrotną sumę pieniędzy od nich za miesiąc a podwyżki nie chcieli mi dać tylko dlatego , że klient płacił za " komunikatywny " a ja mogłam otrzymać podwyżkę po przejściu na inną sztelę , więcej opłacaną !.....się wzięłam i wk....zdenerwowałam i od nich odeszłam , było mi szkoda fajnej szteli , PDP-nej i jej rodziny , ale zyskałam 300 ojro więcej i jeszcze trochę . ...a ! była to suma 850 e miesięcznie ! O !!!! :-))))))))))).....musiałam edytować : wiele dziewczyn , które mnie zmieniały u Babciuni zarabiały od 720 - 730 e ...nie chwalę się , ale zaczynałam dokładnie od 756 e , no , może jak ja zaczynałam ciutkę lepiej płacili :-))))))))
widzisz arabrab wykorzystują .Dziewczyny niekiedy zdesperowane muszą jechać za taką stawkę bo nie maja wyjścia .Taka jest prawda .Ale tu nie pisze o Tobie ,mówię ogólnie
myślę ,ze nie jest to normalne .Jest jakaś przyczyna ,ze stracił apetyt i to ewidentnie widać po Twoim wpisie .Uważam ,ze potrzebna jest konsultacja z lekarzem bo dziadzia długo na płatkach i jajkach nie pociągnie .Przyczyna mogą być tabletki na trawienie ....Takie jest moje zdanie .Ja cokolwiek zaobserwuje babci automatycznie zgłaszam .Też miała problem z jedzeniem to syn odstawił jej jeden z leków i wszystko wróciło do normy .Mam dobrze bo syn jest lekarzem
W takim przypadku nalezy skontrolowac jame ustną i protezę jesli takowa posiada. Czesto w starszym wieku na wskutek przyjmowania dużej ilości lekow a tym bardziej przy zaburzeniach gastrycznych (tu biegunka) organizm jest wyjałowiony i osłabiony nie broni sie już.Mąga pojawić sie małe ranki ktore w trakcie przyjmowanie posiłków sa bolesne a tym samym zniechęcaja do jedzenia.Może byc źle dopasowana proteza zwłaszcza jezeli od dłuższego czasu nie była zmieniania.Mogą tez być inne przyczyny,ale to juz nalezy zgłościc lekarzowi.To miało być do Anniki - źle zacytowałam:)
Wiem , że piszecie ogólnie , ale niestety tak płacą . Wiele razy już to opisywałam , że jadąc po raz pierwszy czułam się jak bym Pana Boga za stopy chwyciła . Język był jaki był , ale jak pózniej słyszałam jak dziewczyny " gadają " to i tak mój był nie najgorszy , bo jakieś podstawy z przed " japońskiej wojny " w głowie pozostały . Gdyby nie to , że syn wynalazł to forum , że dał cynk jak mam go odnależć , że zaczęłam czytać , czaić się za krzakami i uczyć się , uczyć się wierzyć w siebie ........gdyby nie " Opiekunkowo " pewnie dalej tkwiła bym w nieświadomości , dalej zarabiałabym ile zarabiałam , szefostwo firmy może po stopach bym całowała , że dają mi robotę ......Sami wiecie , że w " podróżach " to bym się tak nie dokształciła , bo różniste opiekunki spotykałam , nawet takie co zarabiały 1800 e , ale jak przyszło zadzwonić do rodziny niemieckiej , że się autobus spózni to byłam poproszona o wykonanie takiego powiadomienia , bo ta świetnie zarabiająca opiekunka nie potrafiła sklecić paru prostych zdań :-))))))))))))
W takim przypadku nalezy skontrolowac jame ustną i protezę jesli takowa posiada. Czesto w starszym wieku na wskutek przyjmowania dużej ilości lekow a tym bardziej przy zaburzeniach gastrycznych (tu biegunka) organizm jest wyjałowiony i osłabiony nie broni sie już.Mąga pojawić sie małe ranki ktore w trakcie przyjmowanie posiłków sa bolesne a tym samym zniechęcaja do jedzenia.Może byc źle dopasowana proteza zwłaszcza jezeli od dłuższego czasu nie była zmieniania.Mogą tez być inne przyczyny,ale to juz nalezy zgłościc lekarzowi.To miało być do Anniki - źle zacytowałam:)