Na wyjeździe #24

02 maja 2015 23:28
Nein Danke:)))
Jeszcze się rozmarzę i po co mi to?:))))
02 maja 2015 23:30 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

Niedoczekanie, żaden robot nie ugotuje smakowitej zupki ogóreczkowej, pomidorowej czy kartoflowej :)))))))))) O innych smakołykach nie wspominam :))))))
Podobnie jak o kreatywności , z której słyną polskie opiekunki :)))))))))))))

P.s czy Wam się nie wydaje, że Ivanilia juz powinna się odmeldowac? No chyba , że kontempluje piżamkę onego :))))))))))), w sensie rozkminia co pod nią :)))))))))

Miejmy nadzieję,że nie melduje się bo dobrze się bawi:)
02 maja 2015 23:38 / 3 osobom podoba się ten post
Ivanilka, klawiaturę w dłoń !!!!! :))))))))))))
02 maja 2015 23:52
Fajna oferta, a jakie wynagrodzenie? 1200 euro dla dwojga? Zasadniczo, jak małżenstwo nie ma mieszkania w Polsce, mąz nie ma pracy, to oferta jest interesująca.  Można troszkę popracować, rozejrzeć się i rozpocząc nowe zycie juz na własny rachunek.
03 maja 2015 07:02 / 12 osobom podoba się ten post
Wróciłam wczoraj bardzo póżno,bo po 23-j i od razu zadzwoniła do mnie moja córka,że nasza sucz znowu chora jest...Boję się ,że koniec dla naszej psinki się zbliża.

Wizyta u cioci była bardzo udana,pojechaliśmy na obiad do restauracji,pozwiedzaliśmy miasto. Wrócilismy dosc póżno bo po 23-j,syn powiedział ,że wraca dzis do siebie,ale....wróci na wochenende.Dzis idę do zaprzyjażnionej Polki na grila,mam nadzieję że pogoda sie nie popsuje :)
03 maja 2015 07:03
doda1961

Tradycyjnie, nie mogąc za żadne skarby znaleźć odpowiedniego watku, wklejam tutaj znalezione w sieci. Zobaczcie ile zarabiają opiekunki w Niemczech zdaniem dziennikarzy z Bożej łaski :((((  http://biznes.onet.pl/praca/w-rodzinnej-atmosferze/vvjdmb

Doda czy naprawdę skorzystanie z wyszukiwarki forum jest takie trudne? Pytam poważnie, bo już raz był z nią problem.

03 maja 2015 07:42 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Wróciłam wczoraj bardzo póżno,bo po 23-j i od razu zadzwoniła do mnie moja córka,że nasza sucz znowu chora jest...Boję się ,że koniec dla naszej psinki się zbliża.

Wizyta u cioci była bardzo udana,pojechaliśmy na obiad do restauracji,pozwiedzaliśmy miasto. Wrócilismy dosc póżno bo po 23-j,syn powiedział ,że wraca dzis do siebie,ale....wróci na wochenende.Dzis idę do zaprzyjażnionej Polki na grila,mam nadzieję że pogoda sie nie popsuje :)

Odpoczywajn zwidziaj g,gryluj,nalezy ci sie!!Odpoczynek porzadnyUdnej niedzieli:)Szkoda psinki:(

03 maja 2015 07:56 / 3 osobom podoba się ten post
Pomoc forum1

Doda czy naprawdę skorzystanie z wyszukiwarki forum jest takie trudne? Pytam poważnie, bo już raz był z nią problem.

Tak Moderatorze, jest bardzo trudne i zajmuje bardzo dużo czasu. Nie znam się na tym, ale..... moim zdaniem powinno to działać w ten sposób, że wpisując w wyszukiwarkę choćby jedno kluczowe słowo, natychmiast powinny sie pojawić szukane  wątki. Nie wiem jak to działa, ale jestem również na innych forach tematycznych i tam nie ma takiego problemu. Jesli jakiegoś wątku nie ma na stronie głownej naszego forum, to jest prawdziwa droga przez mękę, żeby znaleźć to co się chce.
03 maja 2015 07:57 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Fajnie Ivanilio, miałaś prawdziwa majówkę :))))))) Smutna tylko ta wiadomość o psince :(((
03 maja 2015 08:12 / 8 osobom podoba się ten post
Doda, ten artykul co to wczoraj wieczorem wrzucialas to jako bajka na dobranoc dla opiekunek mial byc? Niech sobie w nocy posnia o normalnych PDP, ktorzy dobre pieniadze placa, urlopy platne daja, rodziny sciagaja i jeszcze po smierci PDP rodziny 3 miesieczna pensje placa(ten kawalek najbardziej mi sie podobal;););))... Wiem, ze komputer niczym papier, wszystko przyjmie, ale przy takich bzdurach moglby sie chociaz zawieszac;););)
03 maja 2015 09:44 / 2 osobom podoba się ten post
Berdi, nie mow, ze ta z gumeczkami w biuscie???? Kupilam taka w zeszlym roku i w tym tez sie przymierzam, bo wygodne to to... Ale ja sobie nie zycze chodzic ubrana jak 90latka;););)
03 maja 2015 11:20 / 1 osobie podoba się ten post
Kurcze... Zdradz chociaz jaki kolor nosic bedzie:)
A co do wieku... 98 to nadal 90-latka;) Ma zywotnosc, kobietka. Nie wiem czy zazdroscic czy wspolczuc raczej:)
03 maja 2015 11:34 / 3 osobom podoba się ten post
moncherie

Kurcze... Zdradz chociaz jaki kolor nosic bedzie:)
A co do wieku... 98 to nadal 90-latka;) Ma zywotnosc, kobietka. Nie wiem czy zazdroscic czy wspolczuc raczej:)

Zazdrościć. :)
03 maja 2015 12:59 / 8 osobom podoba się ten post
Widzieliście na ZDF te 4 ciacha na drążkach jadłam obiad i napatrzeć się nie mogłam ach te silne ramiona a jakie ładne plecki mmmmmmmmmmmmm
03 maja 2015 13:01 / 2 osobom podoba się ten post
Takaja, do domu chyba czas:)