Na wyjeździe #24

03 maja 2015 13:20 / 4 osobom podoba się ten post
moncherie

Takaja, do domu chyba czas:)

Juz w czwartek będę miała na jawie takie ramiona noooooooooooo prawie takie same :) ide pakowac klamoty jutro paczke nadaje :)
03 maja 2015 16:16 / 1 osobie podoba się ten post
A ja znów będę biadolic na PR24,właśnie przed chwilką rozmawiałam z babeczką która u nich pracuje i jestem w jeszcze większym szoku.Jest na 2 wyjeżdzie i za pierwszy dostała 650 Euro,a rodzina płaci firmie 2500.
03 maja 2015 16:18 / 2 osobom podoba się ten post
takaja

Widzieliście na ZDF te 4 ciacha na drążkach jadłam obiad i napatrzeć się nie mogłam ach te silne ramiona a jakie ładne plecki mmmmmmmmmmmmm

Teraz piszesz?!!
Trza było wcześniej dać znać:))))
03 maja 2015 16:43 / 3 osobom podoba się ten post
takaja

Widzieliście na ZDF te 4 ciacha na drążkach jadłam obiad i napatrzeć się nie mogłam ach te silne ramiona a jakie ładne plecki mmmmmmmmmmmmm

I te drazki w reku ach !! och ,ja,ja ,gut  
03 maja 2015 16:46 / 2 osobom podoba się ten post
ewa1966

A ja znów będę biadolic na PR24,właśnie przed chwilką rozmawiałam z babeczką która u nich pracuje i jestem w jeszcze większym szoku.Jest na 2 wyjeżdzie i za pierwszy dostała 650 Euro,a rodzina płaci firmie 2500.

Super, skoro pojechała z nimi drugi raz za taką kwotę, to powinni jej teraz nic nie zapłacić. Głupich nie sieją, sami się rodzą. Pierwszy raz rozumiem, ale drugi i kolejny????
03 maja 2015 16:48 / 3 osobom podoba się ten post
ewa1966

Ja to takich osób nie potrafię zrozumieć .Może niech jeszcze PDP co dzień całują po nogach i d...e,że mają pracę .Ja jakoś nie spotykam takich osób.Raz owszem mówiła jedna ,że coś ok 900E i jej nagadałam co i jak ,ale decyzja to już jej sprawa.
Koleżanka też stawkę miała nie dużą ,ale od rodziny dostawała spore kieszonkowe co miesiąc ,więc się wyrównało.
03 maja 2015 16:54 / 2 osobom podoba się ten post
Jest to jej 2 i ostatni raz,jezyk podszkolila i po powrocie do Polski szuka innej firmy.
03 maja 2015 16:55
ewa1966

Jest to jej 2 i ostatni raz,jezyk podszkolila i po powrocie do Polski szuka innej firmy.

Całe szczęście ,chyba TY ją do tego przekonałaś.
03 maja 2015 16:58
Poleciało parę słowek nie do powtorzenia tutaj:)
03 maja 2015 17:13 / 3 osobom podoba się ten post
Jak to dobrze, że ja nie podrózuje ani autobusami ani busami, bo takie opowieści rozstroiłyby mi komleptnie nerwy. Andrea, ja też jechałam kiedyś pierwszy raz, język miałam nieszczególny, doświadczenia żadnego . Zanim wyjechałam miałam rózne propozycje, od 750 zaczynając. Nie zgodziłam się po prostu na takie wynagrodzenie i tyle, mimo, że miałam przysłowiowy nóż na gardle. Nie ogarniam tego po prostu, jak można się zgodzić na taką jałmuznę, bez względu na znajomosc jezyka i doswiadczenie.
03 maja 2015 17:17
Prawie każda zac
03 maja 2015 17:18
Poznałam tu jedną opiekunkę,zaczynała 8 lat temy i w pierwszym miejscu miała 190 euro/tydzień....Bez języka kompletnie.
03 maja 2015 17:19 / 2 osobom podoba się ten post
Prawie kazda z nas zaczynała od nieduzych płac,ja 8 lat temu od 800 Euro,ale 650 na dzień dzisiejszy to już urąga godnośći.
03 maja 2015 17:22
A propo Busowych opowieści -ostatnio jadąc do De jedna pani na cły autobus nadawala na znaną firmę - na szczęscie pozostali podrózni nie wtrącali się do tego monologu. Suchej nitki na tej firmie nie zostawiła. i tak przez 30 minut -poniewaz nie znalazła wolnych słuchaczy -to gdakanie sie skończyło. Żal mi było tylko babki co koło niej siedziała.
03 maja 2015 17:42
Boze, za takie piniadze, ja na pocztaku mialam 1000 euro... mowilam ze na poczatek ok, pozniej 1150 euro mowilam, ze spoko ale chce wiecej, teraz mam jeszcze wiecej i mi pasuje, ale to i tak ze mam swietne zarobki nie oznacza ze mam wstawac w nocy i nie spac.