03 maja 2015 18:46 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalnaTen krótszy ....... Doda , każdy z nas inaczej odbiera nóż na gardle i wszyscy mamy rację - Ty , Ja , Józia , Zuzia i inn(i)e jeszce też !
Kochanie , sama napisałaś , że pomogli Ci przyjaciele , że pojechałaś do sanatorium itd . .....Doda , bywają w życiu długi , może " cyfrowo " mniejsze niż Twoje były , ale ? ale kładłaś się kiedyś spać z myślami nie za co , tylko skąd , od kogo pożyczę na jutro na chleb , na leki ?....Każdy z nas ma swoją rację i jest o.k i niech tak będzie ...
Owszem Basiu, kładłam się z takimi myslami spać. Podobnie jak ugadywałam się z komornikiem, z Zusem, z Urzędem Skarbowym. Do sanatorium pojechałam po powaznej operacji, gdzie pierwsza próba tejże skończyła się moją zapascią i musiano mi ratować zycie. Na wyjazd do sanatoriumpieniądze pozyczyła mi przyjaciółka, sama zaproponowała, bo inaczej nie pojechałabym, a pozyczać nie smiałam. Byłam o krok od depresji. Może moje posty , swiatopogląd i sposób bycia swiadczą, że piętam w dooooopę się walę i jestem cała mądra, ale wierz mi Basiu, swoje tez przeszłam. Jestem bardzo odważna, przebojowa i mocno optymistyczna, ale nie znaczy to, że i mnie zycie nie doswiadczyło. Tyle, że ja się nie dałam i nie daje. Zawsze sobie poradzę, zawsze. Taka to ze mnie cwaniara :)))))))))))), oby tylko zdrowie dopisało, resztę ogarnę koncertowo!!!!