A ja byłam dziś taka fit , że hej.Najpierw byłam pobiegać, póżniej na rowerze a jutro.....nie wstanę :))))))))))
A ja byłam dziś taka fit , że hej.Najpierw byłam pobiegać, póżniej na rowerze a jutro.....nie wstanę :))))))))))
Dlaczego miała byś nie wstać?:))
Zakwasy kochana,zakwasy:)))))))))))
Zakwasy kochana,zakwasy:)))))))))))
Skoro biegasdz to pewnie nie od dziś(?),więc mięśnie masz zahartowane,jakiś śmieszny rowerek nie powinien być powodem ich zakwaszenia:)))))
Co Ty,jak masz kondychę to zakwasów nie dostaniesz,ja to już mam taką wprawę ,ze po całodziennym bieganiu ( po sklepach) jestem bardziej fit :))))
Ja uwielbiam z Avonu Far Away:)
Nie, nie , nie ...biegam, a właściwie próbuje od kilku dni:)
Jeśli chodzi o Avon to lubię Passion Dance,ale do perfum to im daleko.Ładny zapach.
Bylam dzis na miescie na malych zakupach,oraz w sklepe z polska zywnoscia,zakupilam mysliwskie kielbaski w sztukach DWOCh:-) :-) a jak szalec to na calego,a co sobie zalowac.Na kolacje zrobilam kanapki i podsunelam babci,mowiac nuech sprobuje .Ach i och nie bylo konca,a zapach niesamowity:-) :-) Bardzo jej smakowala.A po kolacji nastepny punkt programu: Michalki:-) :-)
ja tak zaszalalam przed dwoma tygodniami i kupilam slaska i torunska, ktorych nie jadlam od ponad 3 lat. Rozkosz!!!! nie dalam nikomu:)
Musialam sie podzielic czyt 1,5 dla mnie ,pol dla babci,bo placilam babcinymi euro:-) :-) .W innym wypadku zjadlabym w swiom pokoju:-) :-) :-) :-)
Mam do Was pytaniem, juz kiedys ten temat byl walkowany, ale.. no nie znajdem nie mam tego daru szukania po forum. Jak macie karte od bankomatu to pisalyscie niektore z was, ze np nie mozecie placic nioa w sklepach w DE typy Aldi itd. Ja zas moglam placic we wszytskich sklepach w galeriach w dm czy rossmanie, nie probowalam w Aldikach czy rewe. Nie wiem ja w PL mam bank ktorego odpowiednik znajduje sie tez w DE. Moze miec to jakis wplyw ???