Na wyjeździe #24

06 maja 2015 15:54
nesca_nebesca

A ja byłam dziś taka fit , że hej.Najpierw byłam pobiegać, póżniej na rowerze a jutro.....nie wstanę :))))))))))

Dlaczego miała byś nie wstać?:))

06 maja 2015 15:57 / 1 osobie podoba się ten post
ewelin1

Dlaczego miała byś nie wstać?:))

Zakwasy kochana,zakwasy:)))))))))))
06 maja 2015 16:02 / 2 osobom podoba się ten post
nesca_nebesca

Skoro biegasdz to pewnie nie od dziś(?),więc mięśnie masz zahartowane,jakiś śmieszny rowerek nie powinien być powodem ich zakwaszenia:)))))
06 maja 2015 16:28 / 4 osobom podoba się ten post
nesca_nebesca

Co Ty,jak masz kondychę to zakwasów nie dostaniesz,ja to już mam taką wprawę ,ze po całodziennym bieganiu ( po sklepach) jestem bardziej fit :))))
06 maja 2015 16:48 / 1 osobie podoba się ten post
ewelin1

Skoro biegasdz to pewnie nie od dziś(?),więc mięśnie masz zahartowane,jakiś śmieszny rowerek nie powinien być powodem ich zakwaszenia:)))))

Nie, nie , nie ...biegam, a właściwie próbuje od kilku dni:)
06 maja 2015 16:53 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Co Ty,jak masz kondychę to zakwasów nie dostaniesz,ja to już mam taką wprawę ,ze po całodziennym bieganiu ( po sklepach) jestem bardziej fit :))))

No, kondycja nie najgorsza jest. Co prawda raczkuję w biegach:))) ale, spacerować mogę nawet kilka godzin:) Jak mi się chce:)))))
06 maja 2015 16:55 / 1 osobie podoba się ten post
nesca_nebesca

Ja uwielbiam z Avonu Far Away:)

Jeśli chodzi o Avon to lubię  Passion Dance,ale do perfum to im daleko.Ładny zapach.
06 maja 2015 16:57 / 2 osobom podoba się ten post
nesca_nebesca

Nie, nie , nie ...biegam, a właściwie próbuje od kilku dni:)

Ahaaa:))
No jak będą zakwasy to znaczy,że się opłacało:)))
06 maja 2015 17:03 / 1 osobie podoba się ten post
ivetta

Jeśli chodzi o Avon to lubię  Passion Dance,ale do perfum to im daleko.Ładny zapach.

Oczywiste jest to, że Far away to też nie perfum, taka woda toaletowa ,ale pachnie pięknie:)
06 maja 2015 18:53 / 9 osobom podoba się ten post
Bylam dzis na miescie na malych zakupach,oraz w sklepe z polska zywnoscia,zakupilam mysliwskie kielbaski w sztukach DWOCh a jak szalec to na calego,a co sobie zalowac.Na kolacje zrobilam kanapki i podsunelam babci,mowiac nuech sprobuje .Ach i och nie bylo konca,a zapach niesamowity Bardzo jej smakowala.A po kolacji nastepny punkt programu: Michalki
06 maja 2015 19:00 / 6 osobom podoba się ten post
magdzie

Bylam dzis na miescie na malych zakupach,oraz w sklepe z polska zywnoscia,zakupilam mysliwskie kielbaski w sztukach DWOCh:-) :-) a jak szalec to na calego,a co sobie zalowac.Na kolacje zrobilam kanapki i podsunelam babci,mowiac nuech sprobuje .Ach i och nie bylo konca,a zapach niesamowity:-) :-) Bardzo jej smakowala.A po kolacji nastepny punkt programu: Michalki:-) :-)

ja tak zaszalalam przed dwoma tygodniami i kupilam slaska i torunska, ktorych nie jadlam od ponad 3 lat. Rozkosz!!!! nie dalam nikomu:)
06 maja 2015 19:22 / 4 osobom podoba się ten post
leni

ja tak zaszalalam przed dwoma tygodniami i kupilam slaska i torunska, ktorych nie jadlam od ponad 3 lat. Rozkosz!!!! nie dalam nikomu:)

Musialam sie podzielic czyt 1,5 dla mnie ,pol dla babci,bo placilam babcinymi euro .W innym wypadku zjadlabym w swiom pokoju  
06 maja 2015 19:25 / 4 osobom podoba się ten post
magdzie

Musialam sie podzielic czyt 1,5 dla mnie ,pol dla babci,bo placilam babcinymi euro:-) :-) .W innym wypadku zjadlabym w swiom pokoju:-) :-) :-) :-) 

magdzie, to calkiem sprawiedliwy podzial, co tam babci po polskiej mysliwskiej, gdybys podzielila po rowno, to tym babcinym zachwytom nie byloby konca, a tak zjadla szybko i zapomniala:):)
06 maja 2015 20:44
Mam do Was pytaniem, juz kiedys ten temat byl walkowany, ale.. no nie znajdem nie mam tego daru szukania po forum. Jak macie karte od bankomatu to pisalyscie niektore z was, ze np nie mozecie placic nioa w sklepach w DE typy Aldi itd. Ja zas moglam placic we wszytskich sklepach w galeriach w dm czy rossmanie, nie probowalam w Aldikach czy rewe. Nie wiem ja w PL mam bank ktorego odpowiednik znajduje sie tez w DE. Moze miec to jakis wplyw ???
06 maja 2015 20:48
Jolek

Mam do Was pytaniem, juz kiedys ten temat byl walkowany, ale.. no nie znajdem nie mam tego daru szukania po forum. Jak macie karte od bankomatu to pisalyscie niektore z was, ze np nie mozecie placic nioa w sklepach w DE typy Aldi itd. Ja zas moglam placic we wszytskich sklepach w galeriach w dm czy rossmanie, nie probowalam w Aldikach czy rewe. Nie wiem ja w PL mam bank ktorego odpowiednik znajduje sie tez w DE. Moze miec to jakis wplyw ???

Ja też mogę płacic wszędzie tylko nie w Aldim,Rewe czy Edece,tak że chyba nie masz wyjątkowej karty :)