Gdzie są wszyscy? Pogoda do kitu,czas pauzy,a forum pustawe...Ja to jestem wytłumaczona małą aktywnością,bo pracuję od rana do wieczora,ale wy????
Gdzie są wszyscy? Pogoda do kitu,czas pauzy,a forum pustawe...Ja to jestem wytłumaczona małą aktywnością,bo pracuję od rana do wieczora,ale wy????
Ja jestem ale tylko w zasadzie czytam między jedną a drugą a ....... kaką ,powoli mam dość . Teraz przewaznie jest pauz i kto może korzysta z ładnej pogody i raus z domu-tez miałam w planie ale niestety live is brutal.
Ja byłam na małym spacerku, bo słoneczko wyszło:))))
Dobrze,że jz wróciłaś bo mi się samej nudzi :)
Po kroplówkach tak się dzieje?
Ivanilka, chyba za dobrze masz na tej stelli:)). Ja mam brzydko mówiąc zapieprz odkąd wróciła pdp i liczę dni do zjazdu. I tak się właśnie zastanawiam kiedy firma da mi znać co z ewentualną zmienniczką, 2 tygodnie, tydzień przed wyjazdem? Zostało mi 23 dni:))))
Tak zaczęło się po kroplówkach i nie wiem czy to ma jakiś związek
Nie mam pojęcia..
No powoli powinnaś się zacząć przypominać agencji,przecież bilet muszą Ci zarezerwowac.
Moje dzieci do 18 sa u kolegi z przedszkola:) Grzeczne i mile te moje potworki sa i maja coraz wiecej zaproszen do kolegow i kolezanek z przedszkola:) Dzieki temu mam chwilke dla siebie:) W dodatku mam w domu zasieg z neta:) Wypije wiec kawe w Waszym towarzystwie:) Dawno tego juz nie robilam. A kawa pita w absolutnej samotnosci jakos mi nie smakuje. Chocby nie wiem z jaka pianka byla i z jakimi dodatkami;)
Tak zaczęło się po kroplówkach i nie wiem czy to ma jakiś związek
Wszystko zalezy od tego co zawiera taka kroplówka- to ,ze ma nawadniac to jedno ato ,że może ze wzgledu na zawartośc spowodowac biegunkę to inna sprawa.Nawadniajace sa najczęsciej ,glukoza,sól i tzw.PWE/płyn wieloelektrolitowy/,ale do kzdej butli mozna coś dostrzyknąć.Może zapytaj jak jest kogo, co w nich jest jeszcze poza któryms z tych płynów.