Na wyjeździe #24

09 maja 2015 18:12
magdalena_k

tak tu siecicho zrobilo.......... kiedys nadazyc z czytaniem nie mozna bylo................

No dziwnie jest, może faktycznie cosik przegapiłyśmy z tym protestem ? :)
09 maja 2015 18:14 / 2 osobom podoba się ten post
hagia

No dziwnie jest, może faktycznie cosik przegapiłyśmy z tym protestem ? :)

jak protestujemy o wiecej kasy to juz mnie nie ma a jak tylko po to ze inni tez to robia to mam gdzies takie protesty.............
09 maja 2015 18:17 / 1 osobie podoba się ten post
magdalena_k

jak protestujemy o wiecej kasy to juz mnie nie ma a jak tylko po to ze inni tez to robia to mam gdzies takie protesty.............

Forum założone przez at.eri.mę., to ewentualnie pracujące dla nich mogą pokazywać a kuku :))) , ale reszta?
09 maja 2015 18:25
hagia

Forum założone przez at.eri.mę., to ewentualnie pracujące dla nich mogą pokazywać a kuku :))) , ale reszta?

tego nie wiem kto gdzie  ikiedy ale zauwazam ogromna roznice..............
09 maja 2015 18:27
magdalena_k

tego nie wiem kto gdzie  ikiedy ale zauwazam ogromna roznice..............

:)
09 maja 2015 18:29 / 4 osobom podoba się ten post
nesca_nebesca

:)

ale nie rozpisuj sie tak bo czytac nie nadazam :)
09 maja 2015 18:33
magdalena_k

ale nie rozpisuj sie tak bo czytac nie nadazam :)

Jakaś taka jestem dziś trzaśnięta w tył głowy:))) chyba przez tę pogodę, strasznie wieje :) kręcę się cały dzień jak bąk, głowa mnie boli i wszystko nie tak:( już chcę iść na górę spać:))))
09 maja 2015 18:35
nesca_nebesca

Jakaś taka jestem dziś trzaśnięta w tył głowy:))) chyba przez tę pogodę, strasznie wieje :) kręcę się cały dzień jak bąk, głowa mnie boli i wszystko nie tak:( już chcę iść na górę spać:))))

ja dopoludnia polazilam,potem ogladalam tv i siedze sobie wiadomo zo robiac jakos mi pogoda nie przeszkadza.............
09 maja 2015 18:37 / 1 osobie podoba się ten post
magdalena_k

ja dopoludnia polazilam,potem ogladalam tv i siedze sobie wiadomo zo robiac jakos mi pogoda nie przeszkadza.............

a ja jestem meteopata i takie zmiany zawsze odczuwam :)):))))
09 maja 2015 18:43
nesca_nebesca

a ja jestem meteopata i takie zmiany zawsze odczuwam :)):))))

no to wspolczuje...............
09 maja 2015 18:45
magdalena_k

no to wspolczuje...............

a ty co teraz dziergasz?
09 maja 2015 18:45 / 1 osobie podoba się ten post
nesca_nebesca

a ty co teraz dziergasz?

swterek na zamowienie................
09 maja 2015 19:12 / 4 osobom podoba się ten post
Jolek

Z calym szacunkiem Basiu :) do mnie pijesz tym postem ?

Się napisałam i mi wcięło !...Jolek , wyluzuj trochę , wiem , że jest Ci ciężko , rozumiem to , ale naucz się śmiać nawet z najgorszych sytuacji w tej robocie a będzie Ci łatwiej !..... Dostawałam przed urlopem w dupę od Puśki ?dostawałam i to mocno - dwie Magdy z forum mogą to potwierdzić , bo nie dało się spokojnie pogadać przez telefon , ile minut rozmowy tyle razy nawoływania . Przeżyłam ? przeżyłam i przysiegam Ci , że ani kilograma nie schudłam od trenowania chodziarstwa .czarnie Do dziś wiele osob pisze o wstawaniu nocnym i wspomina moje wstawanie , robi ze mnie męczennicę - Ty również gdzieś takm cooś wspominałaś , czy obruszyłam się tym ? nieeee ! bo po to jest to forum ! przede wszystkim pisałam do Leni i co ? napisałam coś strasznego ?
Mnie już to na serio zaczyna wk..denerwować , bo najlepiej pisać o " niczym " to nikt się nie obrazi ... 
09 maja 2015 19:35
Odwiedził nas wnuczek pdp i ubzdurało mu się, że przyjedzie tu ponownie na wtorek/środę, żeby pokazać mi miasto i połazić ze mną trochę. Te dni miałam mieć wolne i nie mam ochoty na kulę u nogi w postaci 19-nastoletniego małolata. Co ja będę z nim robić? Wszystkie plany mi pokrzyżował, fuck!
09 maja 2015 19:38
az mnie wzielo teraz po przeczytaniu pewnego artykulu i zaczelam drazyc o co tak powaznie w naszej pracy chodzi, no i znalazlam linka do strony z niemieckimi wytycznymi dla pracownikow takich jak my, czyli pomocy domowych. Nigdy sie nie zastanawialam nad tym ile powinnam zarabiac, co wykonywac, bo ciagle jestesmy do wszystkiego. Szlag mnie trafil po przeczytaniu przepisow prawnych obowiazujacych w Niemczech. Moze ktos z Was sie juz z tym zetknal a ci co nie , to pow.... sie ze mna. Niestety tekst jest po niemiecku , pewnie nie dla wszystkich zrozumialy ale kwoty kazdy rozpozna http://www.beratung-senioren.de/downloa … reader.pdf