Na wyjeździe #24

08 maja 2015 22:22 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

hihi smiać m sie chciało bo one były zaskoczone,że w Polsce takie filmy oglądamy hahahah .

No pewnie, że oglądamy... Ten film , czy Kargula i Pawlaka na okrągło można oglądac i zawsze się śmiać ..
09 maja 2015 05:45 / 9 osobom podoba się ten post
leni

ivanilko, fajnie, ze spedzilas mily wieczor. Ja siedze z Wami i z Andym na skype, sacze drugie piwko i tez sie czuje dzis wyluzowana, czego zycze wszystkim ciezko pracujacym .):)

Oj ! drugie piwko o 22-ej ???.... matuchno ! Leni , bo jak się przyzwyczaisz do piwka i to jeszcze tak pózno wypijanego !!!.....pomyśl o przyszłości , bo latka lecą niemiłosiernie szybko , jak będziesz kiedyś ( nie daj Bóg ! ) potrzebowała pomocy opiekunki i trafisz na młodą ? .......Ty wiesz jak Ci dupsko na forum obrobi ! że : " żłopie piwsko przed nocą , pózniej łazi do kibelka , za nim dojdzie to już pampers mokry ! " ......zastanów się dziecinko co Ty wyprawiasz , wiem co mówię , bo ja do póznego popołudnia " doję " kawę a pod wieczór do nocy piję zieloną herbatę i pokrzywę ........ ojejku !  ciężki kawałek chleba będą miały ze mną opiekunki jak nie daj Boże będę potrzebowała pomocy , bo to " pijaństwo " w/w to też taki mały mój nałóg ........ będzie przesrane .......chyba ....)))))))))))))))))
...a własciwie " przesikane " ! 
09 maja 2015 06:33 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Oj ! drugie piwko o 22-ej ???.... matuchno ! Leni , bo jak się przyzwyczaisz do piwka i to jeszcze tak pózno wypijanego !!!.....pomyśl o przyszłości , bo latka lecą niemiłosiernie szybko , jak będziesz kiedyś ( nie daj Bóg ! ) potrzebowała pomocy opiekunki i trafisz na młodą ? .......Ty wiesz jak Ci dupsko na forum obrobi ! że : " żłopie piwsko przed nocą , pózniej łazi do kibelka , za nim dojdzie to już pampers mokry ! " ......zastanów się dziecinko co Ty wyprawiasz , wiem co mówię , bo ja do póznego popołudnia " doję " kawę a pod wieczór do nocy piję zieloną herbatę i pokrzywę ........ ojejku !  ciężki kawałek chleba będą miały ze mną opiekunki jak nie daj Boże będę potrzebowała pomocy , bo to " pijaństwo " w/w to też taki mały mój nałóg ........ będzie przesrane .......chyba ....:-))))))))))))))))))

arabrab, nie ma takiej opcji, ze ktos sie ze mna bedzie meczyl.Pomyslalam o swej starosci. Zainwestowalam w flinte, jeszcze tylko na kulki musze kasy nazbierac, a pewnie bede z dziesiec potrzebowac, bo nie wiem za ktorym razem trafie.):):):)
09 maja 2015 06:44 / 3 osobom podoba się ten post
leni

arabrab, nie ma takiej opcji, ze ktos sie ze mna bedzie meczyl.Pomyslalam o swej starosci. Zainwestowalam w flinte, jeszcze tylko na kulki musze kasy nazbierac, a pewnie bede z dziesiec potrzebowac, bo nie wiem za ktorym razem trafie.):):):)

....myslisz , że pan Parkinson nie pozwoli Ci za pierwszym razem trafić ?....nieeeee , nie wygłupiaj się , my to twarde sztuki jesteśmy , żaden pan P. ani A . się nie da rady do nas doczepić , bo my są polskie opiekunki , zahartowane na niemieckim wikcie , że o opierunku nie wspomnę ! ))))))))
09 maja 2015 08:21 / 6 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Oj ! drugie piwko o 22-ej ???.... matuchno ! Leni , bo jak się przyzwyczaisz do piwka i to jeszcze tak pózno wypijanego !!!.....pomyśl o przyszłości , bo latka lecą niemiłosiernie szybko , jak będziesz kiedyś ( nie daj Bóg ! ) potrzebowała pomocy opiekunki i trafisz na młodą ? .......Ty wiesz jak Ci dupsko na forum obrobi ! że : " żłopie piwsko przed nocą , pózniej łazi do kibelka , za nim dojdzie to już pampers mokry ! " ......zastanów się dziecinko co Ty wyprawiasz , wiem co mówię , bo ja do póznego popołudnia " doję " kawę a pod wieczór do nocy piję zieloną herbatę i pokrzywę ........ ojejku !  ciężki kawałek chleba będą miały ze mną opiekunki jak nie daj Boże będę potrzebowała pomocy , bo to " pijaństwo " w/w to też taki mały mój nałóg ........ będzie przesrane .......chyba ....:-))))))))))))))))))

Z siusianiem sobie poradzą, w pampersa Cię wpakują , ale gorzej jak będziesz chciała w nocy faje jarac! Co wtedy???? :))))))))))))))))))
09 maja 2015 09:25 / 4 osobom podoba się ten post
nesca_nebesca

Z siusianiem sobie poradzą, w pampersa Cię wpakują , ale gorzej jak będziesz chciała w nocy faje jarac! Co wtedy???? :))))))))))))))))))

o jaka FAJE Ci chodzilo??? hahahaha
09 maja 2015 09:31 / 5 osobom podoba się ten post
leni

Jak nie bedzie mogla zajarac,to od meza wezie cygaro ,pociagnie z dwa razy to jej starczy na pol roku  
09 maja 2015 09:38
Barbara niepowtarzalna

Z calym szacunkiem Basiu :) do mnie pijesz tym postem ?
09 maja 2015 09:41 / 2 osobom podoba się ten post
Jolek

Z calym szacunkiem Basiu :) do mnie pijesz tym postem ?

wiesz ze to nasz szaleniec ......zawsze cos musia wymyslec.......
09 maja 2015 09:50 / 3 osobom podoba się ten post
leni

hahahahhaah Leni :)))))) no jak to o jaką ?, miałam na myśli tę , którą tak namiętnie i nałogowo w dłoni dzierży :)))) ( no nie napisze , że w ustach trzyma , bo mogłoby dwuznacznie zabrzmieć) :))))))))))))))))
09 maja 2015 09:51 / 3 osobom podoba się ten post
magdzie

Jak nie bedzie mogla zajarac,to od meza wezie cygaro:-) :-) ,pociagnie z dwa razy to jej starczy na pol roku:-) :-) :-) 

zbereżnice:))))))))))))))))))) jedno tylko w głowie :)))))))))))))))))) hahahhahahah
09 maja 2015 10:04 / 3 osobom podoba się ten post
nesca_nebesca

zbereżnice:))))))))))))))))))) jedno tylko w głowie :)))))))))))))))))) hahahhahahah

Ja tam nie wiem co kolezanka miala na mysli, i o jakim cygaro pomyslala bo Ja myslalam o  cygaro,ktore jej maz pali  
( Tylko Arabrab siedz cicho!! I nie wygadaj sie ze Twoj chlop nie pali )
09 maja 2015 10:14 / 2 osobom podoba się ten post
Ech ide coś popracować, bo w końcu w pracy jestem :)))A lenia mam , nic mi się nie chce:)
09 maja 2015 10:16 / 4 osobom podoba się ten post
nesca_nebesca

Ech ide coś popracować, bo w końcu w pracy jestem :)))A lenia mam , nic mi się nie chce:)

to poslij LENIA do roboty a Ty dalej odpoczywaj :)
09 maja 2015 10:59 / 8 osobom podoba się ten post
A my tu od piątku do niedzieli, poza papu nic nie robimy-weekend jest:)Sprzątanko pod dyktando :),od pon. do czwartku.Po obiedzie to juz żywcem siedzenie na dupie:):):)Tyle ,że musze PDP towarzyszyć cały czas.Generalnie sztela luzik:)Jak posłuchałam jakie horrorki maja dziewczyny ,które tu poznałam ,to ja znów na wywczasy trafiłam:) O ,dzis na zakupy pojechałam bo jutro Dzień Matki i babcia zarządziła obiad uroczysty ,sama jutro ugotuje:)Siedzę wiec ,trzaskam testy i mózg mi sie od nich lasuje:(hi hi hi