hihi smiać m sie chciało bo one były zaskoczone,że w Polsce takie filmy oglądamy hahahah .
hihi smiać m sie chciało bo one były zaskoczone,że w Polsce takie filmy oglądamy hahahah .
ivanilko, fajnie, ze spedzilas mily wieczor. Ja siedze z Wami i z Andym na skype, sacze drugie piwko i tez sie czuje dzis wyluzowana, czego zycze wszystkim ciezko pracujacym .):)
Oj ! drugie piwko o 22-ej ???.... matuchno ! Leni , bo jak się przyzwyczaisz do piwka i to jeszcze tak pózno wypijanego !!!.....pomyśl o przyszłości , bo latka lecą niemiłosiernie szybko , jak będziesz kiedyś ( nie daj Bóg ! ) potrzebowała pomocy opiekunki i trafisz na młodą ? .......Ty wiesz jak Ci dupsko na forum obrobi ! że : " żłopie piwsko przed nocą , pózniej łazi do kibelka , za nim dojdzie to już pampers mokry ! " ......zastanów się dziecinko co Ty wyprawiasz , wiem co mówię , bo ja do póznego popołudnia " doję " kawę a pod wieczór do nocy piję zieloną herbatę i pokrzywę ........ ojejku ! ciężki kawałek chleba będą miały ze mną opiekunki jak nie daj Boże będę potrzebowała pomocy , bo to " pijaństwo " w/w to też taki mały mój nałóg ........ będzie przesrane .......chyba ....:-))))))))))))))))))
...a własciwie " przesikane " !
arabrab, nie ma takiej opcji, ze ktos sie ze mna bedzie meczyl.Pomyslalam o swej starosci. Zainwestowalam w flinte, jeszcze tylko na kulki musze kasy nazbierac, a pewnie bede z dziesiec potrzebowac, bo nie wiem za ktorym razem trafie.):):):)
Oj ! drugie piwko o 22-ej ???.... matuchno ! Leni , bo jak się przyzwyczaisz do piwka i to jeszcze tak pózno wypijanego !!!.....pomyśl o przyszłości , bo latka lecą niemiłosiernie szybko , jak będziesz kiedyś ( nie daj Bóg ! ) potrzebowała pomocy opiekunki i trafisz na młodą ? .......Ty wiesz jak Ci dupsko na forum obrobi ! że : " żłopie piwsko przed nocą , pózniej łazi do kibelka , za nim dojdzie to już pampers mokry ! " ......zastanów się dziecinko co Ty wyprawiasz , wiem co mówię , bo ja do póznego popołudnia " doję " kawę a pod wieczór do nocy piję zieloną herbatę i pokrzywę ........ ojejku ! ciężki kawałek chleba będą miały ze mną opiekunki jak nie daj Boże będę potrzebowała pomocy , bo to " pijaństwo " w/w to też taki mały mój nałóg ........ będzie przesrane .......chyba ....:-))))))))))))))))))
Z siusianiem sobie poradzą, w pampersa Cię wpakują , ale gorzej jak będziesz chciała w nocy faje jarac! Co wtedy???? :))))))))))))))))))
o jaka FAJE Ci chodzilo??? hahahaha
Z calym szacunkiem Basiu :) do mnie pijesz tym postem ?
o jaka FAJE Ci chodzilo??? hahahaha
Jak nie bedzie mogla zajarac,to od meza wezie cygaro:-) :-) ,pociagnie z dwa razy to jej starczy na pol roku:-) :-) :-)
zbereżnice:))))))))))))))))))) jedno tylko w głowie :)))))))))))))))))) hahahhahahah
Ech ide coś popracować, bo w końcu w pracy jestem :)))A lenia mam , nic mi się nie chce:)