Sposoby na nudę

27 maja 2015 22:33 / 1 osobie podoba się ten post
Kurcze jakie nudy na forum:)
Nikt się nie kłóci choć fajnie się zapowiadało,lipa jak nie wiem co a mi się spać nie chce
27 maja 2015 22:51 / 1 osobie podoba się ten post
Ja nie chcem się klócić tylko dopingować w kłótniach
A tak serio to coś mam dzisiaj "mocny" dzień,jak by mi motorek ktoś zamontował.......nawet Chodakowska mnie nie powaliła:)))
Chyba mam wechseljahre bo coś mi ciśnienie skacze
27 maja 2015 22:59
ewelin1

Ja nie chcem się klócić tylko dopingować w kłótniach:-):-)
A tak serio to coś mam dzisiaj "mocny" dzień,jak by mi motorek ktoś zamontował.......nawet Chodakowska mnie nie powaliła:)))
Chyba mam wechseljahre bo coś mi ciśnienie skacze:-)

A ja to po wczorajszym oglądaniu fajerwerków cały dzień podsypiałam a teraz spać mi się już nie chce, na mieście kiermasz się skończył, nuudno samej mi tu!!!
27 maja 2015 23:08 / 1 osobie podoba się ten post
Gocha1981

A ja to po wczorajszym oglądaniu fajerwerków cały dzień podsypiałam a teraz spać mi się już nie chce, na mieście kiermasz się skończył, nuudno samej mi tu!!!

Szkoda,że nie jesteś w Aachen,-poszły byśmy na spacer
28 maja 2015 15:44
Siema nudziarze co tam u Was?:)
Nie nudzicie się?
28 maja 2015 15:59 / 1 osobie podoba się ten post
A ja czekam na fizjoterapeutkę i na rozmowę z moim synem bo teraz je obiad:)
28 maja 2015 16:46 / 1 osobie podoba się ten post
Do babci przyszła kuzynka z córką,jest jeszcze synowa pdp.
Ja czmychnęłam do Was (do siebie) na górę.
28 maja 2015 17:00
basiaim

Do babci przyszła kuzynka z córką,jest jeszcze synowa pdp.
Ja czmychnęłam do Was (do siebie) na górę.

I jak Ci tam Basieńko?
28 maja 2015 17:10
ewelin1

I jak Ci tam Basieńko?

Za krótko,żeby oceniać.
Było to trudne miejsce,moja poprzedniczka je uspokoiła...Mam nadzieję,że nic się nie zburzy podczas mojego pobytu.
Duża pomoc (serdecznej) rodziny,sporo wolnego,choć "nietypowe" pory,jak dla naszych opiekunek.

Zobaczymy,na razie myślę pozytywnie....
28 maja 2015 17:14 / 2 osobom podoba się ten post
ewelin1

Kurcze jakie nudy na forum:)
Nikt się nie kłóci choć fajnie się zapowiadało,lipa jak nie wiem co a mi się spać nie chce:-(

Jaka znudzona:)Rozbierz sie i ubrania pilnuj,bedziesz miała zajęcie:):):)hi hi hi
28 maja 2015 17:17 / 3 osobom podoba się ten post
ewelin1

Siema nudziarze co tam u Was?:)
Nie nudzicie się?:gwizdanie:

Siedzę  na tarasie ,wygrzewam się na słońcu drzwi do PDP otwarte ,więc pod kontrolą.Babcia i tak w łóżku leży bo sparaliżowana.Cisza ,ptaszki śpiewają.Sielanka.Do kolacji z godzina bo PDP zjadła deser godzinę temu.I śpi.No to wygrzewam się dalej.
28 maja 2015 17:33 / 1 osobie podoba się ten post
basiaim

Za krótko,żeby oceniać.
Było to trudne miejsce,moja poprzedniczka je uspokoiła...Mam nadzieję,że nic się nie zburzy podczas mojego pobytu.
Duża pomoc (serdecznej) rodziny,sporo wolnego,choć "nietypowe" pory,jak dla naszych opiekunek.

Zobaczymy,na razie myślę pozytywnie....

Pozytywne myślenie to 90% sukcesu więc tak trzymaj a na pewno wszystko będzie dobrze.
Najważniejsze żeby Tobie było w miarę normalnie bez "szarpaniny" nerwów.
28 maja 2015 17:34 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Jaka znudzona:)Rozbierz sie i ubrania pilnuj,bedziesz miała zajęcie:):):)hi hi hi

Nie rozbiorę się bo gadam z synem przez skeypa:)
28 maja 2015 17:36 / 2 osobom podoba się ten post
teresadd

Siedzę  na tarasie ,wygrzewam się na słońcu drzwi do PDP otwarte ,więc pod kontrolą.Babcia i tak w łóżku leży bo sparaliżowana.Cisza ,ptaszki śpiewają.Sielanka.Do kolacji z godzina bo PDP zjadła deser godzinę temu.I śpi.No to wygrzewam się dalej.

Tak właśnie powinna wyglądać każda sztela
28 maja 2015 17:38 / 1 osobie podoba się ten post
teresadd

ale Ci dobrze u mnie od paru godzin padaaaaaaaaaaaaaaaaaa