Sposoby na nudę

28 maja 2015 17:45
magdalena_k

ale Ci dobrze u mnie od paru godzin padaaaaaaaaaaaaaaaaaa :przeklina:

Ponoć tylko dzisiaj rozpusta z ciepełkiem.W radiu słuchałam to już jutro ochłodzenie,ale straszą ,że po niedzieli nawet do 30 C.Jestem koło Ulm.
28 maja 2015 17:49 / 2 osobom podoba się ten post
teresadd

Ponoć tylko dzisiaj rozpusta z ciepełkiem.W radiu słuchałam to już jutro ochłodzenie,ale straszą ,że po niedzieli nawet do 30 C.Jestem koło Ulm.

no u mnie tak nie strasza
28 maja 2015 17:51 / 2 osobom podoba się ten post
magdalena_k

no u mnie tak nie strasza:-(

No i po sielance.Sąsiad włączył kosiarkę.
28 maja 2015 17:54 / 2 osobom podoba się ten post
ewelin1

Nie rozbiorę się bo gadam z synem przez skeypa:)

Znaczy, wcale sie nie nudzisz:)
28 maja 2015 17:59 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

A napisała ,że się nudzi.hi hi.O rany ,faktycznie się nudzę.Idę popracować.
28 maja 2015 18:00 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Zależy jak na to spojżeć
Nudę to mam czasem forumową i dlatego tak marudzę
29 maja 2015 20:54
No ja znowu muszę marudzić
A co u Was?
29 maja 2015 21:00 / 1 osobie podoba się ten post
ewelin1

No ja znowu muszę marudzić:-)
A co u Was?

No,kochana!Jak Ty z francuskiego masz tylko jedna marną gwiazdeczke ,to nic dziwnego ,żeś taka marudna:):):):):):):):)Hi hi hi
29 maja 2015 21:02
kasia63

No,kochana!Jak Ty z francuskiego masz tylko jedna marną gwiazdeczke ,to nic dziwnego ,żeś taka marudna:):):):):):):):)Hi hi hi

A Ty wiesz jak ja tego francola nie lubię....masakra
To była zakała w liceum,ale musiałam go przetrawić
29 maja 2015 21:13 / 1 osobie podoba się ten post
Dziewczyny pewnie to znacie ale ja nie jestem na codzień fanką kabaretów......niemniej jednak Mariolka w spa mnie rozwala
29 maja 2015 22:06 / 10 osobom podoba się ten post
Dla zabicia nudy:
Dzisiaj mam dzień wpadek ;))))
Poszlam dzisiaj do REWE zakupić baterie do masażera. Na półce było tego od grona i nie wiedziałam co wybrać. Zadzwoniłabym do osobistego ale dzisiaj miał coś ważnego i nie chcialam zawracać głowy duperelami. Stałam sfrustrowana przy półce mamrocząc po nosem na zbyt duży wybór (jakby nie mogło być baterii jednej firmy). Nawijałam oczywiście po polsku. Wymsknęło mi się, że chlopa mi trza. I nagle rechot słyszę obok. Jak nigdy Polaka nie spotkałam tak znalazł się nie w porę. Ale mimo, że prawie się popłakal ze smiechu to mi doradził. Okazuje się, ze pracuje na pobliskiej budowie.
A jakby tego mało chiałam wymienić te nieszczęsne baterie. Tyle, że klapka mi się cieżko otwiera. Co jakiś czas więc ręka mi się obsuwałai włączał się gad niepotrzebnie. Oczywiście napatoczyl się namolny sąsiad bo PDP go wpuściła i wlazł do pokoju jak się męczyłam. Cokolwiek dziwnie się na mnie patrzył. Poprosiłam o pomoc i choć lekko z początku zmieszany pomógł mi. Tyle, że teraz ten zaczął chichotać. Wyjaśnił mi, że nie wiedział co robię bo siedziałam tyłem, a tylko dżwięk słyszał. A potem kształt mu się skojarzył głupio(masażer jest w kształcie długiego, dość grubego walca i trzeba gmetać od spodu).
Więc jednego dnia dwa razy zmolestowałam chłopów niechcący. Trza wracać do domu.
29 maja 2015 22:12 / 1 osobie podoba się ten post
WSTENGA

Dla zabicia nudy:
Poszlam dzisiaj do REWE zakupić baterie do masażera. Na półce było tego od grona i nie wiedziałam co wybrać. Zadzwoniłabym do osobistego ale dzisiaj miał coś ważnego i nie chcialam zawracać głowy duperelami. Stałam sfrustrowana przy półce mamrocząc po nosem na zbyt duży wybór (jakby nie mogło być baterii jednej firmy). Nawijałam oczywiście po polsku. Wymsknęło mi się, że chlopa mi trza. I nagle rechot słyszę obok. Jak nigdy Polaka nie spotkałam tak znalazł się nie w porę. Ale mimo, że prawie się popłakal ze smiechu to mi doradził. Okazuje się, ze pracuje na pobliskiej budowie.
A jakby tego mało chiałam wymienić te nieszczęsne baterie. Tyle, że klapka mi się cieżko otwiera. Co jakiś czas więc ręka mi się obsuwałai włączał się gad niepotrzebnie. Oczywiście napatoczyl się namolny sąsiad bo PDP go wpuściła i wlazł do pokoju jak się męczyłam. Cokolwiek dziwnie się na mnie patrzył. Poprosiłam o pomoc i choć lekko z początku zmieszany pomógł mi. Tyle, że teraz ten zaczął chichotać. Wyjaśnił mi, że nie wiedział co robię bo siedziałam tyłem, a tylko dżwięk słyszał. A potem kształt mu się skojarzył głupio(masażer jest w kształcie długiego, dość grubego walca i trzeba gmetać od spodu).
Więc jednego dnia dwa razy zmolestowałam chłopów niechcący. Trza wracać do domu.

O matko
Dobrze,że ja nie mam problemu z bateriami bo tego tylko by mi brakowało
29 maja 2015 22:18 / 2 osobom podoba się ten post
WSTENGA

Dla zabicia nudy:

Ale przyznasz, że trafiłaś na panów z poczuciem humoru :D :D. A to ci jeszcze powiem, że się od ciebie będę Wstenga uczyć wyrażania potrzeb wprost: chłopa mi trza i se go znjadę po powrocie tralalala.Ale ty patrz jak to działa-mówisz i masz!Kiedy zjeżdżasz?
29 maja 2015 22:32
ewelin1

Dziewczyny pewnie to znacie ale ja nie jestem na codzień fanką kabaretów......niemniej jednak Mariolka w spa mnie rozwala:-)

Bardzo fajne:):) Uśmiałam się :) Dzięki Ewelin;)
29 maja 2015 22:33
Przez Was muszę iść zapalić.......bo takie nudne jesteście:pomponiara: