mnie tacy wypacykowani, wydepilowani gogusie nie kreca- nie moge byc bardziej owlosiona od mojego faceta...:lol3: facet ma byc meski, czysty, pachnacy, zadbany,ale nie zniewiescialy....:cheerleaderka2:
mnie tacy wypacykowani, wydepilowani gogusie nie kreca- nie moge byc bardziej owlosiona od mojego faceta...:lol3: facet ma byc meski, czysty, pachnacy, zadbany,ale nie zniewiescialy....:cheerleaderka2:
Kochana do piaskownicy to Ty za stara,dzieciaki by Ciebie wygryzly bo foremki pewnie juz nie na czasie masz.Dolek bierze pewnie bo na pieluszki ,moze za mloda,energia rozpiera.Coz ja znioslam lepiej swieta jak sylwestra.Szkolilam sie w Tangu a tu zadnego Helmutka nie ma do tańca. Ale zatancze juz w Polsce po 7 i Tobie zycze sie wytanczyc po 7ym.Nie z Helmutkiem czy jakims Wolframem
za mloda raczej nie- po prostu mam tu niemek w nadmiarze ( 3 sztuki pod jednym dachem+ ja)... a zadne Helmuty mnie nie kreca... w temacie facetow- 100% patriotka jestem ;)
Możemy kiedyś się umówić na starówce, fajnie tam. Ja mogę rowerkiem podjechać, wiec mogę gdzieś bliżej Ciebie podjechać. Połaziłam trochę i nawet udało mi się zabłądzić, dobrze że miałam mapkę w komórce. Tyłek mi zmarzł i jak przyszłam do domu to od razu od razu pod kołderkę wskoczyłam aby się rozgrzać. Także jak będziesz miała ochotę na wypad na starówkę to daj znać ( jakby co to ja jestem do 15.01). Pozdrawiam. A czemu to 2 razy sie zkopiowało, ja nie klikałam tyle?:-)
Myslalam ze tempo narzucisz i kosci oliwic będą musiala a tu jakies szmuzi buzi.Fajne szmuzi buzi
Za szybko teraz
Teraz nie rozumiem .gadaja zbyt szybko
Nie podniose nogi tak wysoko.Odpada tez
Tak tanczylam chyba ze 37 lat temu