Na wyjeździe #25

28 maja 2015 21:03 / 1 osobie podoba się ten post
To może on Cię wtedy posmaruje tą czekoladą ??
28 maja 2015 21:06
ORIM

po 3 to juz nie bedzie czasu na smarowanie czekolada :milosc1: reszta ja napisałas ha ha

Coś Ty taki napalony ??  Po 3ch miesiacach to nigdy nie wiadomo co do głowy strzeli.
28 maja 2015 21:07 / 5 osobom podoba się ten post
uwierz mi ze sama sie na niego rzucisz nie zdazy zgasic tego swiatla
28 maja 2015 21:07 / 3 osobom podoba się ten post
Hahaha !! Aj tam zaraz szukać, węchem Panie dziejku sie wesprze.
28 maja 2015 21:09 / 7 osobom podoba się ten post
ORIM

po 3 to juz nie bedzie czasu na smarowanie czekolada :milosc1: reszta ja napisałas ha ha

Rany Orim, nie promuj przemocy, przecież ta jedna kulka robi z drugiej prawie miazgę-tak ją ściska. Toksyczne to uczucie, bo gdzie tu miejsce na wolność?
Andrea- czekoladę można też zazssać jak będzie taka płyniejsza, bo tylko taką da radę kogoś wyczekoladować, a tak będzie szybciej niż z lizaniem-wersja dla niecierpliwych.Ewentualnie można te dwie techniki stosować naprzemiennie:D. Byle by nie naśladować tych kulek z wypowiedzi Orima, bo my opiekunki i przeciwne przemocy jesteśmy.

A ja pobiję chyba rekord niespania w kwesti dojazdu na stellę. W poniedziałek wstaję o 3:00 rano i na miejscu będę dnia następnego około południa. Mam nadzieję, że w tym stanie nie pomylę pdp z opiekunką, która zjeżdża i nie będę wzywać polizei by powiadamiać o rzekomej ucieczce pdp :D :D
28 maja 2015 21:15 / 3 osobom podoba się ten post
slonecznie

Rany Orim, nie promuj przemocy, przecież ta jedna kulka robi z drugiej prawie miazgę-tak ją ściska. Toksyczne to uczucie, bo gdzie tu miejsce na wolność?
Andrea- czekoladę można też zazssać jak będzie taka płyniejsza, bo tylko taką da radę kogoś wyczekoladować, a tak będzie szybciej niż z lizaniem-wersja dla niecierpliwych.Ewentualnie można te dwie techniki stosować naprzemiennie:D. Byle by nie naśladować tych kulek z wypowiedzi Orima, bo my opiekunki i przeciwne przemocy jesteśmy.

A ja pobiję chyba rekord niespania w kwesti dojazdu na stellę. W poniedziałek wstaję o 3:00 rano i na miejscu będę dnia następnego około południa. Mam nadzieję, że w tym stanie nie pomylę pdp z opiekunką, która zjeżdża i nie będę wzywać polizei by powiadamiać o rzekomej ucieczce pdp :D :D

slonecznie, piechota idiesz?
28 maja 2015 21:15 / 1 osobie podoba się ten post
Nie spodziewałaś się którego akapitu hihihi:D ?

28 maja 2015 21:17 / 4 osobom podoba się ten post
leni

slonecznie, piechota idiesz?

Hahaha Leni:D To jest niestety auto-kar, hihihi:D Aleee-grunt, że zajadę...kiedyś:D
28 maja 2015 21:24 / 3 osobom podoba się ten post
slonecznie

Hahaha Leni:D To jest niestety auto-kar, hihihi:D Aleee-grunt, że zajadę...kiedyś:D

slonecznie, to nie autokar, to stara ruska ciezarowka. Uwazaj co cie z paki nie zrzuca :)))) Chyba, ze Ty na Afryke z przystankami sie wybierasz hahaha ale sie usmialam hahah
28 maja 2015 21:43 / 3 osobom podoba się ten post
leni

slonecznie, to nie autokar, to stara ruska ciezarowka. Uwazaj co cie z paki nie zrzuca :)))) Chyba, ze Ty na Afryke z przystankami sie wybierasz hahaha ale sie usmialam hahah

A ty wiesz, że to możliwe z tym zahaczeniem o Afrykę, w końcu Sinbad to Arab był, a z tamtąd już niedaleko do Afryki hahaha :D:D:D Tylko teraz się unowocześnił i już nie statkiem, a ruską ciężarówką podróżuje :D 
29 maja 2015 07:57 / 5 osobom podoba się ten post
Dzisiaj mój dziadek ma urodziny pewnie przez dom przewinie się tabun ludzi,ale na szczęście odpada mi dzisiaj gotowanie jedzonko zamówiliśmy w restauracji i wieczorkiem przywiozą nam do domu- a co ja do opieki jestem a nie do szykowania imprez
29 maja 2015 08:20 / 1 osobie podoba się ten post
kasiachodziez

Dzisiaj mój dziadek ma urodziny pewnie przez dom przewinie się tabun ludzi,ale na szczęście odpada mi dzisiaj gotowanie jedzonko zamówiliśmy w restauracji i wieczorkiem przywiozą nam do domu- a co ja do opieki jestem a nie do szykowania imprez :-)

dziendoberek panience :)
29 maja 2015 08:42
kasiachodziez

Dzisiaj mój dziadek ma urodziny pewnie przez dom przewinie się tabun ludzi,ale na szczęście odpada mi dzisiaj gotowanie jedzonko zamówiliśmy w restauracji i wieczorkiem przywiozą nam do domu- a co ja do opieki jestem a nie do szykowania imprez :-)

Kasiu jak można do Ciebie zagaić na prvbo mam romans
29 maja 2015 08:49 / 5 osobom podoba się ten post
wiesz wymieniałam łącze internetowe ,dopiero od dwóch dni mam internet .Mam tyle zaległości na forum ,ze nie wiem kiedy to przeczytam .Miło mi Andrea że pamiętałaś o mnie za wszystkimi tęskniłam bo uwielbiam was wszystkie Musiałam także trochę wypocząć bo wrróciłam sprana hihihihihi
29 maja 2015 09:01 / 1 osobie podoba się ten post
Od wczoraj terroryzuje internet .....hihihi Składm wszędzie swoją oferte .Odezwały się trzy firmy z jednej otrzymałam ofertę do babci ale w pakiecie był dziadek ,przy którym rzekomo nic nie trzeba robić......hihihih i jeszcze za psię pieniadze Po lekcjach na forum podziękowałam ładnie za propozycję