Pochwalijki #2

04 lipca 2015 17:16 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

Czytaj ze zrozumieniem, ty rycerski zakuty łbie:-) Bo zgrywasz sie na inteligentna a tępa jestes jak obuch od siekiery

No comment
04 lipca 2015 17:20 / 5 osobom podoba się ten post
mleczko1

Co wejde na forum to znow malina czadu daje. Kobieto wyluzuj troche.Kto by śmiał w twoim imieniu pisać.Chyba tylko te kulawe i garbate co to pchaja sie do opieki a agencje biora wszystko* co się na winie.Bo jadą tylko po to,żeby innej opiekunce dopiec.Nie musisz być wdzięczna.Tylko mniej dzwięczna:-):-):-):-):-)

Kulawe, garbate a nawet w podeszlym wieku pomarszone dewoty o lasce jezdza. Takie jest branie.... Opiekunka na wage zlota 
I widzialam z laska na wlasne oczy przysiegam bo kolana odmowily posluszenstwa....
04 lipca 2015 17:22 / 2 osobom podoba się ten post
Malina

No comment

To do czego tu niektore sie posuwaja przechodzi ludzkie pojecie .....
04 lipca 2015 17:23
Malina

No comment

Czyli ocena trafna Tak jak myslałam.......
04 lipca 2015 17:24 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy

Kulawe, garbate a nawet w podeszlym wieku pomarszone dewoty o lasce jezdza. Takie jest branie.... Opiekunka na wage zlota :-)
I widzialam z laska na wlasne oczy przysiegam bo kolana odmowily posluszenstwa....:na wozku1:

Dzień dobry merylu - odpoczełaś?
04 lipca 2015 17:24 / 1 osobie podoba się ten post
Zofija

Nie znam ani Amelki, ani ciebie Margolciu, ale tego, co się o was dowiaduję z forum nie krytykuję i nie potępiam, wręcz przeciwnie. Uraziło mnie jednak Twoje obraźliwe (jak na mnie) odniesienie do kobiet, które przeszły piekło przemocy i radziły sobie inaczej (tak, jak potrafiły). Nie oceniaj ich (w tym i mnie), bo nie masz pojęcia czym się kierowały, co przeszły, jak sobie radziły i dlaczego nie umiały / nie potrafiły wyrwać się z "zaczarowanego kręgu".

Trzeba sie 1000 razy ugryzc w palec zanim sie cos na swoj temat wystuka na klawiaturze.....
04 lipca 2015 17:25 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy

No sama widzisz jaka kultura,dobrze ze tu gdzie ja jestem jest na 9 Polek i jakoś dajemy radę pomagamy sobie wyobraż sobie że nawet nikt nikomu nie wybił zębów,jest naprawdę miło spotykamy się codziennie.A tu jakby cię sięgnęla to strzępy.
04 lipca 2015 17:28 / 1 osobie podoba się ten post
Zofija

Nie znam ani Amelki, ani ciebie Margolciu, ale tego, co się o was dowiaduję z forum nie krytykuję i nie potępiam, wręcz przeciwnie. Uraziło mnie jednak Twoje obraźliwe (jak na mnie) odniesienie do kobiet, które przeszły piekło przemocy i radziły sobie inaczej (tak, jak potrafiły). Nie oceniaj ich (w tym i mnie), bo nie masz pojęcia czym się kierowały, co przeszły, jak sobie radziły i dlaczego nie umiały / nie potrafiły wyrwać się z "zaczarowanego kręgu".

Zofijo, wskaż prosze, w ktorym miejscu Ciebie czy kogokolwiek obraziłam.
04 lipca 2015 17:28 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy

z tym posuwaniem to juz przesadziłaś:
04 lipca 2015 17:30
margolcia

Czyli ocena trafna:-) Tak jak myslałam.......

Podejrzewam że myślenie nie jest twoją dobrą stroną
04 lipca 2015 17:30 / 2 osobom podoba się ten post
MeryKy

Te inteligentne inaczej....czyt. "patologia spoleczna " tzw. Dewiacja spoleczna .... 
04 lipca 2015 17:33 / 1 osobie podoba się ten post
Zofija

I jeszcze jedno, nie wiem co przeszłas, nie czytałam jesli pisałas, więc skąd pomysł  ze mój post dotyczył Ciebie personalnie? Moim zdaniem wyskoczyłas z tym oskarzeniem jak Filip z konopii
04 lipca 2015 17:34 / 2 osobom podoba się ten post
Malina

Podejrzewam że myślenie nie jest twoją dobrą stroną

Może nie dobrą, ale mocną
04 lipca 2015 17:35
margolcia

Może nie dobrą, ale mocną:-)

No zapewne mocna to ty jesteś bardzo mocna
04 lipca 2015 17:37 / 2 osobom podoba się ten post
AgataW

Te inteligentne inaczej....czyt. "patologia spoleczna " tzw. Dewiacja spoleczna ....:-) 

Sa ludzie, ktorzy nie potrafia wspolczyc z otoczeniem.. I tego nie unikniemy?  Trza olewator wlaczyc przeciez nam jesc nie daja