Tych zdjęć jest strasznie dużo, to tak losowo kilka wybrałam. Pokazałabym Wam filmik, ale nie wiem, na czym go umieścić, żeby tu wrzucić.

Tych zdjęć jest strasznie dużo, to tak losowo kilka wybrałam. Pokazałabym Wam filmik, ale nie wiem, na czym go umieścić, żeby tu wrzucić.
Mnie od samego patrzenia robi się słabo,a Ty na wszytskich zdjęciach jesteś uśmechnięta.....a może taka mina przed wymiotami....? :-):wymiotuje:
A ja się pochwalam,że mój małżonek jest już w drodze do mnie :tanczy:Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to wieczorem będę Go miała przy sobie :milosc1:A jeżeli nie zdąży na ostatni prom to powitam mężusia jutro wczesnym rankiem.Ale jestem dobrej myśli :modlitwa:Oj będzie się działo :przytula:
Przyszłam się pochwalić, że mogę odhaczyć kolejne postanowienie noworoczne :D Skoczyłam z samolotu ze spadochronem, z 4000m :D Niesamowite to było!!! :) Mam film, mam zdjęcia :)
Przyszłam się pochwalić, że mogę odhaczyć kolejne postanowienie noworoczne :D Skoczyłam z samolotu ze spadochronem, z 4000m :D Niesamowite to było!!! :) Mam film, mam zdjęcia :)
od samego patrzenia dostaję zawału !!! ( ale i tak z podziwu padłam ! )