Pochwalijki #2

23 lipca 2015 10:46 / 2 osobom podoba się ten post
giunta

Tych zdjęć jest strasznie dużo, to tak losowo kilka wybrałam. Pokazałabym Wam filmik, ale nie wiem, na czym go umieścić, żeby tu wrzucić.

Mnie od samego patrzenia robi się słabo,a Ty na wszytskich zdjęciach  jesteś uśmechnięta.....a może taka mina przed wymiotami....? 
23 lipca 2015 10:48 / 1 osobie podoba się ten post
Gratulacje Giunta:):):):)
23 lipca 2015 10:51 / 6 osobom podoba się ten post
giunta

Tych zdjęć jest strasznie dużo, to tak losowo kilka wybrałam. Pokazałabym Wam filmik, ale nie wiem, na czym go umieścić, żeby tu wrzucić.

od samego  patrzenia dostaję zawału !!! ( ale i tak z podziwu padłam ! )
Znalezione obrazy dla zapytania przerażony kot
23 lipca 2015 10:52 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Mnie od samego patrzenia robi się słabo,a Ty na wszytskich zdjęciach  jesteś uśmechnięta.....a może taka mina przed wymiotami....? :-):wymiotuje:

Póki instruktor nie otworzy spadochronu, spada się z prędkością około 200km/h :) Od naporu powietrza odkształca się w locie ciało i kamerzysta powiedział, że jak się nie będę uśmiechać, to nie będzie ładnie wyglądać na filmie, bo jak się uśmiecham, to napinam mięśnie twarzy i to powietrze trochę mniej oddziałuje :P Ale w sumie uśmiechałam się bez przymusu, tylko że to frajda była wielka (no może trochę nerwowo też hyhy, zresztą to widać po mojej minie ;) ).Poszukam na czym mogę filmik umieścić, to wrzucę tu, bo fajny jest :)
23 lipca 2015 11:32 / 4 osobom podoba się ten post
A ja się pochwalam,że mój małżonek jest już w drodze do mnie Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to wieczorem będę Go miała przy sobie A jeżeli nie zdąży na ostatni prom to powitam mężusia jutro wczesnym rankiem.Ale jestem dobrej myśli Oj będzie się działo
23 lipca 2015 11:43 / 2 osobom podoba się ten post
balutka

A ja się pochwalam,że mój małżonek jest już w drodze do mnie :tanczy:Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to wieczorem będę Go miała przy sobie :milosc1:A jeżeli nie zdąży na ostatni prom to powitam mężusia jutro wczesnym rankiem.Ale jestem dobrej myśli :modlitwa:Oj będzie się działo :przytula:

"... będzie , będzie zabawa , będzie się działo , i znowu nocy będzie mało ..." 
23 lipca 2015 12:48 / 2 osobom podoba się ten post
Juz napisalam o tym wczora wieczorem, ale jeszcze  w pochwalijkach napisze, ze bylam wczoraj na wystawnej kolacji w najlepszej restauracji w tym miasteczku.
Co ciekawe, urokowi i swoistego, letniego klimatu dodaje sztuczna palza.
Ogromne okna-drzwi restauracji sa otwarte i bezposrednio jest wyjscie na plaze z naturalnym piaskiem, lezakami, parasolami, i fontanna.
Pomysl wysmienity, poniewaz zamknieto ulice, co sprawia, ze rzeczywiscie milo jest posiedziec, rozmawiac i konsumowac w ciszy i spokoju. Zamiast ogladac przechodniow i przejezdzajace pojazdy, jest widok na bawiace sie w piasku dzieci i opalajacych sie plazowiczow.
Wykorzystano do tego celu miejski rynek i fontanne.
Zima natomiast przed Bozym Narodzeniem odbywa sie tam jarmark, z ogniskiem i goracym grzanym winem, ktorego napic sie mozna pierwszego dnia nawet bezplatnie.
Wczoraj wybralam moje ulubione danie, czyli poledwica wolowa srednio wysmazona, surowki i smazony placek z ziemniakow.
Zawsze to danie wybieram i porownuje smaki z roznych restauracji.
Milego popoludnia.
23 lipca 2015 12:52
giunta

Przyszłam się pochwalić, że mogę odhaczyć kolejne postanowienie noworoczne :D Skoczyłam z samolotu ze spadochronem, z 4000m :D Niesamowite to było!!! :) Mam film, mam zdjęcia :)

Giunta, a kto Wam te zdjecia zrobil?
23 lipca 2015 12:52 / 2 osobom podoba się ten post
giunta

Piekne,sliczne,
Gratuluje odwagi.
Mnie juz sie slabo robi
Jak patrze...he hee
23 lipca 2015 12:54 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Przyszłam się pochwalić, że mogę odhaczyć kolejne postanowienie noworoczne :D Skoczyłam z samolotu ze spadochronem, z 4000m :D Niesamowite to było!!! :) Mam film, mam zdjęcia :)

Giunta. Bardzo ladnie. Chwal sie, bo masz czym.
Pozdrowienia od Amelki.
23 lipca 2015 12:59 / 1 osobie podoba się ten post
tyciek

od samego  patrzenia dostaję zawału !!! ( ale i tak z podziwu padłam ! )
Znalezione obrazy dla zapytania przerażony kot

Tyciek, rozbawilas mnie ta fotka, to znaczy ta kotka ))
23 lipca 2015 13:34 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

jeju kobieto, pieknie!!mi potrzebny bylby moze pampers,napisz cos wiecej jak mozesz,to trzeba jakis kurs czy jak itd?ja jedynie z dywanu na podloge skoczyc moge ale pomyslalm, że chetnie taki prezent dziecku swojemu jednemu i drugiemu podarowalabym, ale to chyba nie takie proste?
23 lipca 2015 14:30
Odpiszę Wam wieczorem, jak wrócę z plaży, bo mi tu Internet zasięg ciągle gubi :)
23 lipca 2015 14:31 / 2 osobom podoba się ten post
giunta

Obejrzałam zdjęcia, czadowe są :)). Gratulacje :)).

Odważna jesteś, a instruktor jaki zadowolony, zresztą mu się nie dziwię :)).
23 lipca 2015 17:11 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Cos ci sie do plecow przyczepiło 
Super fotki !!!!! Brawo,brawo !!!! Wielki szacun za odwage !!!