Giunta, a kto Wam te zdjecia zrobil?
Giunta, a kto Wam te zdjecia zrobil?
jeju kobieto, pieknie!!mi potrzebny bylby moze pampers,napisz cos wiecej jak mozesz,to trzeba jakis kurs czy jak itd?ja jedynie z dywanu na podloge skoczyc moge ale pomyslalm, że chetnie taki prezent dziecku swojemu jednemu i drugiemu podarowalabym, ale to chyba nie takie proste?
W zasadzie, to jest bardzo proste. Trzeba się tylko zorientować gdzie akurat skaczą, zapisać się i zapłacić. No i podpisać oświadczenie, że sobie zdaajemy sprawę, że jest to sport wysokiego ryzyka blablabla. Nie we wszystich bazach skaczą z 4000 metrów. W większości z 3000. Kursu do skoku w tandemie nie trzeba mieć. Robią przed skokiem szybkie szkolenie co i jak, trwa może z 20 minut. Ceny są różn w różnych aeroklubach, ale mniej więcej za skok z 3000m płaci się jakieś 550-650zł, z 4000m 750-850zł. Teraz jest sezon w pełni, więc mają często różne rabaty. Ja skakałam z 4000m za cenę 3000, zapłaciłam za skok 549zł. Jeśli chce się mieć indywidualnego kamerzyste, to trzeba dopłacić 200 albo 250zł (już nie wiem ile dokładnie za to dałam). Ale uważam, że warto dopłacić, bo przeżycie niesamowite i pamiątka na całe życie :) Jako ciekawostkę dodam, że promocja cenowa, z której skorzystałam obejmowała akurat kobiety i nosiła tytuł "Panie przodem", hehe :) Oczywiście, jak ktoś jest niepełnoletni, to wymagana zgoda rodzica. Jeśli chce się samodzielnie skakać, to już jest kurs. Taki podstawowy po którym już można, to wydatek około 4000-5000zł. Przyznam, że chodzi już mi po głowie i chyba w kolejnym sezonie się pokuszę :P
dzięki wielkie i czekam na filmik:)
A zna się ktoś, na co mogę wrzucić film, żeby tu wkleić? Bo ja kurka nie wiem.
A jak klikasz opcję w poście " dodaj filmik" to nie funkcjonuje?
To jakby do wklejania linków z Youtube.
Jest filmik, ale do pobrania i obejrzenia,jakby ktoś chciał zobaczyć. Inaczej mi się tego nie udało zrobić. Będzie działać 14 dni.
Tam w ogóle po otwarciu spadochronu jeszcze się szybuje około 8 minut, ale na filmie tego nie ma, bo kamerzysta śmiga szybko na dół, żeby uchwycić lądowanie.
No dobra, wrzucam link ;p Powiedzcie potem, czy działa: http://megawrzuta.pl/download/7baccc22a58d1694393257d9fa12652c.html
:-) :-) :-) "... będzie , będzie zabawa , będzie się działo , i znowu nocy będzie mało ..." :-)