Pochwalijki #2

25 lipca 2015 23:33 / 4 osobom podoba się ten post
Ewelina1

Giunta fantastyczne te Twoje fotki:)

Podpinam się. Giuanta aż miło popatrzeć:))). Lubię oglądać zdjęcia, na których fotograf uchwycił radosne emocje. Zawsze pozytywnie mnie nastrajają na resztę dnia/
26 lipca 2015 00:17 / 4 osobom podoba się ten post
agrafka

Podpinam się. Giuanta aż miło popatrzeć:))). Lubię oglądać zdjęcia, na których fotograf uchwycił radosne emocje. Zawsze pozytywnie mnie nastrajają na resztę dnia/

Oj, a emocje były nieziemskie (dosłownie i w przenośni) ;-) Jeszcze we mnie grają
26 lipca 2015 00:25 / 5 osobom podoba się ten post
giunta

Oj, a emocje były nieziemskie (dosłownie i w przenośni) ;-) Jeszcze we mnie grają :-)

Widać na zdjęciach:)))) Bardzo przyjemnie się patrzy na czyjeś szczęście i radość.
26 lipca 2015 08:12 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A co już wszystkie baterie Ci wysiadły ? no przecież się chwaliłaś , że masz kilka duzych opakowań ? 
Może lepiej oddaj ten " interes " do serwisu jakiego , bo coś za szybko zużywa te baterie ? ja się na tym nie znam , bom zacofana w tych sprawach :-):-):-)

No masz !!, bodaj ruski kot by Cie ojszczal Ta chwalilam sie ,ale tylko dlatego zebys wiedziala ze moge pozyczyc czasem ,jak samotnosc bedzie Ci doskwierac :,bo z tego co wiem wydajesz majatek na ogory  Zgodnie z zaleceniami kolezanek trenuje intensywnie 
26 lipca 2015 08:31 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

No masz !!, bodaj ruski kot by Cie ojszczal:-) Ta chwalilam sie ,ale tylko dlatego zebys wiedziala ze moge pozyczyc czasem ,jak samotnosc bedzie Ci doskwierac :,bo z tego co wiem wydajesz majatek na ogory:-)  Zgodnie z zaleceniami kolezanek trenuje intensywnie :chaplin:

Nie taki majątek znowu ! ....kupuję tylko te przerośnięte a one są po połowie ceny , na cholerę mi korniszonki ? co to w słoiki mam je wkładać , czy co ?
26 lipca 2015 18:32 / 4 osobom podoba się ten post
Właśnie zapłaciłam drugą ratę za wakacje, a zatem jadę w świat 08.09-15.09. No świat nie tak znów daleki bo tylko Słoneczny Brzeg ale zawsze. Zapytałam syna co myśli o wybranym przeze mnie hotelu i jak to na dziecko można liczyć dowiedziałam się, że jadę do ruskiego pałacu. E tam! Fajna miejscówka i to najważniejsze, a poza tym chyba należy mi się odrobina luksusu
26 lipca 2015 18:45 / 1 osobie podoba się ten post
Alina

Właśnie zapłaciłam drugą ratę za wakacje, a zatem jadę w świat 08.09-15.09. No świat nie tak znów daleki bo tylko Słoneczny Brzeg ale zawsze. Zapytałam syna co myśli o wybranym przeze mnie hotelu i jak to na dziecko można liczyć dowiedziałam się, że jadę do ruskiego pałacu. E tam! Fajna miejscówka i to najważniejsze, a poza tym chyba należy mi się odrobina luksusu:-)

Bardzo pieknie,ale tylko
Na pare dni?
26 lipca 2015 18:55 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

No masz !!, bodaj ruski kot by Cie ojszczal:-) Ta chwalilam sie ,ale tylko dlatego zebys wiedziala ze moge pozyczyc czasem ,jak samotnosc bedzie Ci doskwierac :,bo z tego co wiem wydajesz majatek na ogory:-)  Zgodnie z zaleceniami kolezanek trenuje intensywnie :chaplin:

Cukinie też już dojrzewają:):):):):)I kabaczki:):):)
26 lipca 2015 19:51 / 3 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Bardzo pieknie,ale tylko
Na pare dni?

Niestety "ruski pałac" ma swoją cenę i póki co na więcej nie mogę sobie pozwolić ale i tak się cieszę Teraz siedzę przed kompem  i robię plan szczegółowy tego co chciałabym zobaczyć. Nie wiem tylko czy czasem zamist realizować ambitny plan zwiedzania nie uwalę się zwyczajnie na piachu i będę robić wielki nic, po prostu nic, no może się ruszę do baru po drinka. Biorąc pod uwagę prędkość mojego internetu to chyba jednak zamówię sobie zwykły przewodnik papierowy ot co. Poza tym wczoraj oddałam się szaleństwu zakupowemu i zaopatrzyłam się w "niezbędne" ciuchy wakacyjne.
26 lipca 2015 19:56
Alina

Niestety "ruski pałac" ma swoją cenę i póki co na więcej nie mogę sobie pozwolić ale i tak się cieszę:-) Teraz siedzę przed kompem  i robię plan szczegółowy tego co chciałabym zobaczyć. Nie wiem tylko czy czasem zamist realizować ambitny plan zwiedzania nie uwalę się zwyczajnie na piachu i będę robić wielki nic, po prostu nic, no może się ruszę do baru po drinka. Biorąc pod uwagę prędkość mojego internetu to chyba jednak zamówię sobie zwykły przewodnik papierowy ot co. Poza tym wczoraj oddałam się szaleństwu zakupowemu i zaopatrzyłam się w "niezbędne" ciuchy wakacyjne.

Suuper, bedziesz zadowolona
Zrelaksowana, i nie musisz sie o pogode martwic.
Ciesze sie,ze Ty sie cieszysz z wyjadu. Czekam na zdjecia Alinko
I milego wypoczynku zycze juz na zapas, gdyby mi umknelo po prostu.:))
26 lipca 2015 20:02 / 2 osobom podoba się ten post
26 lipca 2015 20:04 / 1 osobie podoba się ten post
26 lipca 2015 20:05 / 1 osobie podoba się ten post
Tak wygląda ten mój "wakacyjny pałac".
26 lipca 2015 20:06
Alina

Jezu, ale slicznie Tam jest

26 lipca 2015 20:07
Alina

Tak wygląda ten mój "wakacyjny pałac".

Luksus. Zatkalo mnie
Pieknie :))