Zastrzyki przeciw zakrzepowe "clexane" w brzuch, pielęgniarka udzieliła mi instrukcji

Zastrzyki przeciw zakrzepowe "clexane" w brzuch, pielęgniarka udzieliła mi instrukcji
Darekr ma mamę w szpitalu...
Już w domu,(tylko, że to 5 kilometrów od mojego) dlatego teraz ja robie zastrzyki i opatrunki na szwie o długości 30 cm.
Od jutra kończe z pampersami i zaczynam z basenem, znowu będzie nowe doświadczenie:)
ale przecież pisałem że ja tego nie robię za pieniądze.
Mój mąz dawał mi 2 razy po 20szt dasz radę ale cie podziwiam za całokształt :swiety:nie na darmo siedziałeś na forum teorie masz w małym paluszku teraz praktyka a potem witaj Dojczlandzie i zesłanie :wiezienie:
a prokurator udzieli ci paragrafu jak sie zle wkujesz.Nie wolno takich rzczy robic bez odpowiednich uprawnien.
Rob jak chce ale to nie zarty
a prokurator udzieli ci paragrafu jak sie zle wkujesz.Nie wolno takich rzczy robic bez odpowiednich uprawnien.
W Polsce pacjenci badź rodzina mogą te wstrzykniecia wykonywać samodzielnie.
Miejsce wkłucia(bezpieczne) grozi w najgorszym przypadku siniakiem :-)
0,5mm dl.igiełka nie jest technicznie w stanie dotrzeć do dużego naczynia.
Tym bardziej w dobrze rozwinietej tkance podskórnej powłok brzusznych.
Tego typu zastrzyki
Robi sie samemu w domu.
samemu w domu to mozna heroine sobie wstrzyknac:-) osoba postronna musi miec do tego uprawnienia