takajaTo jutro sie pochwal ile te "dziekczynne " wynosi żebym wiedziała czy mam się chwalic swoimi 1 sierpnia :brawo1: a teraz spokojnej i rączk na kołderkę ogórki w plasterki :)
Ładnie , na serio bardzo ładnie

w Pl musiałabym przepracować 3/4 miesiąca , żeby to zarobić - mówię o najniższej , nie o średniej krajowej . Cieszę się bardzo i zyczę wszystkim , bez najmniejszego wyjątku , żeby byli tak fajnie nagradzani , bo choćby najlżejsza sztela to i tak wykonujemy kawał dobrej robotyPrzyznam się tylko , że ja do tych nadgorliwych , chcących pokazać , że są " naj " nie należę . Najważniejsza jest PDP-na i jest zadbana , mimo ciężkiej choroby zadowolona , na " szmacie " jeżdżę nie za często , bo raz w tygodniu , chałupa jest czysta , bo sprzątam to co sama nabałaganię na bieżąco .
Głośno mówię to co mi się nie podoba , co mi nie pasuje , ale wymagająca nie jestem , wystarczy mi 1 dzień wolny w tygodniu i to , że jak mam ochotę to sobie mogę wyjść codziennie tak do 2 godzin , ale mi się nie chce tak codziennie łazić , wystarczy mi laptop , moje wyszywanki , krzyżówki i coś do czytania . Jak mnie natrze na rozmowę z kimś inteligentnym to stawiam przed sobą lusterko i se gadamy i gadamy .Nawet czasem się zwyzywamy a kto inteligentnemu zabroni ? ..... " Dybra " , już się nie chwalę , bo zaraz mi ktoś " snickersa " podrzuci

....ważne , że się cieszę i Wam wszystkim takich małych uciech życzę z całego serca ....am......niech się stanie