Co to są "placuszki białkowe" ??
Wygląda pysznie.
Co to są "placuszki białkowe" ??
Wygląda pysznie.
Chyba głupio zapytać, a co to jest proszek proteinowy ? Dobra, idę do wujka Google.
Edit. Dobra, zajrzałam, sa różne: konopie, albo z grochu. napisz o swoich doświadczeniach. Dlaczego to jesz? Często ? Gdzie kupujesz?
Przepraszam,że tak post pod postem:czerwieni sie:
Benita aż mi goopio ale nie wiem nic o proszkach "białkowych" jeśli mowa o koopiach........inne tak:-)
Nie szukaj daleko i zobacz sobie skład takiego przoszku z Olimp na przykład........zaznaczam,to przykład a nie reklama bo są lepsze firmy.
Zawsze musi być to serwatowe białko..bo jest najlepsze i najzdrowsze.
Serwatkowe bialko, czyli kaz:eina?? Ale to bialko raczej niwskazane i nalezy go unikac w chorobach autoimmunologicznych, podobnie jak laktoze?
No dobra głupoty w kąt.Która miała operację na żylaki.Interesował by mnie laser ,bo nie mogę za długo w chałupie siedzieć.
Dziewczyny jutro pełnia księżyca............wierzycie w jego moc??
A wiesz,że ja nie pójdę do fryzjera jeśli faza księżyca na to nie pozwoli:-)
Na prawdę..........niech mi wmawiają co chcą,ale ja już tyle razy eksperymentowałam i jestem pewna,że mam rację:gwizdanie:
A wiesz,że ja nie pójdę do fryzjera jeśli faza księżyca na to nie pozwoli:-)
Na prawdę..........niech mi wmawiają co chcą,ale ja już tyle razy eksperymentowałam i jestem pewna,że mam rację:gwizdanie:
Ta "faza" ksiezyca czy jak ksiezyc w pelni - znaczy sie łysy swieci i tak moga ostrzyc ?:-):-):-)
A o tym gdzieś czytałam.
Nie będę polemizować, bo się na tym nie znam kompletnie.
A tak na zdrowy rozsądek - księżyc powoduje przypływy i odpływy, a zatem ma ogromny wpływ na ruch wody, w końcu porusza oceany. A organizm człowieka składa się w 90 % z wody, więc....kto wie.
:)))))
A o tym gdzieś czytałam.
Nie będę polemizować, bo się na tym nie znam kompletnie.
A tak na zdrowy rozsądek - księżyc powoduje przypływy i odpływy, a zatem ma ogromny wpływ na ruch wody, w końcu porusza oceany. A organizm człowieka składa się w 90 % z wody, więc....kto wie.
:)))))