Jak zdrowiej żyć - blog Lawendy

01 lipca 2015 22:49 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Ta "faza" ksiezyca czy jak ksiezyc w pelni - znaczy sie łysy swieci i tak moga ostrzyc ?:-):-):-)

W pełni nie obcina się włosów.........helloł.......
01 lipca 2015 22:52 / 1 osobie podoba się ten post
Ewelina1

W pełni nie obcina się włosów.........helloł.......:-):-)

cenna rada, aco z depilacja
01 lipca 2015 22:53 / 2 osobom podoba się ten post
Mam nadzieję, że Lawenda mnie nie pogoni ;) :D

01 lipca 2015 22:55 / 2 osobom podoba się ten post
salazar

Mam nadzieję, że Lawenda mnie nie pogoni ;) :D

to na 100% NPM
01 lipca 2015 23:00 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

cenna rada, aco z depilacja

O kurde.......nie wiem
Ale na chłopski rozum to widzę to rak........:)
Nie obcina się włosów w pełni bo nie rosną i są marne(podobno,nie narzucam tu swoich mondrości),więc jeśli chodzi o depilację to chyba super faza dla niej...........bo ma być marna i wolno odrastać...........
02 lipca 2015 00:36 / 1 osobie podoba się ten post
Dawno juz polnoc minela a ja forum czytam... Nad moja glowa jest okno a za nim taki duzy ksiezyc sie do mnie usmiecha... Myslicie, ze to ma jakis wplyw? A tak powaznie to za 5 godzin wstac musze... Matko, jak tu zasnac????
02 lipca 2015 07:05
moncherie

Dawno juz polnoc minela a ja forum czytam... Nad moja glowa jest okno a za nim taki duzy ksiezyc sie do mnie usmiecha... Myslicie, ze to ma jakis wplyw? :-) A tak powaznie to za 5 godzin wstac musze... Matko, jak tu zasnac????

To może lepiej się nie kłaść. :)
Czy to ta pełnia, czy to ten upał, noc miałam ciężką.
02 lipca 2015 07:11 / 3 osobom podoba się ten post
Ewelina1

W pełni nie obcina się włosów.........helloł.......:-):-)

A chciałam do fryzjera iść, bo upał mi dokucza. 
Wiecie, że i odchudzanie idzie łatwiej jak księżyc maleje? Od pełni kg znikają szybciej.
02 lipca 2015 07:16 / 2 osobom podoba się ten post
Benita

A chciałam do fryzjera iść, bo upał mi dokucza. 
Wiecie, że i odchudzanie idzie łatwiej jak księżyc maleje? Od pełni kg znikają szybciej.

Najpiekniejszą rzeczą w życiu są złudzenia....
Mnie tam nic szybciej nie znika, ani przy pełni, ani przy nowiu. :)
No nic, do pracy, kolejny dzionek zbliżający do powrotu.

02 lipca 2015 07:23
Lawenda

:-)
Najpiekniejszą rzeczą w życiu są złudzenia....
Mnie tam nic szybciej nie znika, ani przy pełni, ani przy nowiu. :)
No nic, do pracy, kolejny dzionek zbliżający do powrotu.

Lawenda, nie rozwiewaj marzeń................
02 lipca 2015 07:59
Lawenda

To może lepiej się nie kłaść. :)
Czy to ta pełnia, czy to ten upał, noc miałam ciężką.

Ja rowniez. Syn z lozka wypadl, corka przylazla do mnie i razem ksiezyc ogladalysmy... Nikt sie nie wyspal
02 lipca 2015 08:50 / 1 osobie podoba się ten post
Kobitki czytacie może Apotheken-Umschau? W ostatnim wydaniu jest rochę na temat diety FODMAP? I co zauważyłam, że tu też podobnie jak w bezglutenowej powinno się ograniczyć pszenicę i jęczmień i nie chodzi o uczulenie na gluten ale o fermentację w jelitach. I co mnie jeszcze zastanowiło, że czasem powimo trzymania diety waga nie za bardzo idzie w dół i tu trzeba by jeżeli się zdrowo odżywiamy i jemy dużo owoców zwrócić uwagę na fruktozę? Co wy na to?

Tu o artykule w Umschau: http://www.fodmaps.de/beitrag-ueber-fodmap-in-der-aktuelle-apotheken-umschau/
A tu o fruktozie: http://kulturystyka.pl/diabelska-fruktoza/
02 lipca 2015 10:47 / 2 osobom podoba się ten post
MeryKy

Kobitki czytacie może Apotheken-Umschau? W ostatnim wydaniu jest rochę na temat diety FODMAP? I co zauważyłam, że tu też podobnie jak w bezglutenowej powinno się ograniczyć pszenicę i jęczmień i nie chodzi o uczulenie na gluten ale o fermentację w jelitach. I co mnie jeszcze zastanowiło, że czasem powimo trzymania diety waga nie za bardzo idzie w dół i tu trzeba by jeżeli się zdrowo odżywiamy i jemy dużo owoców zwrócić uwagę na fruktozę? Co wy na to?

Tu o artykule w Umschau: http://www.fodmaps.de/beitrag-ueber-fodmap-in-der-aktuelle-apotheken-umschau/
A tu o fruktozie: http://kulturystyka.pl/diabelska-fruktoza/

A ja się samymi owocami żywię, bezglutenowo przecież ... Och, życie, dlaczego wszystko, co pyszne jest be ?
Nic to. Sezon owocowy w pełni i nie zamierzam pozbawiać się tego, co najbardziej na świecie lubię. Dlatego zdrowa jestem, a ze miękka tu i tam, no cóż, Kobietą jestem !
02 lipca 2015 11:11 / 2 osobom podoba się ten post
moncherie

Dawno juz polnoc minela a ja forum czytam... Nad moja glowa jest okno a za nim taki duzy ksiezyc sie do mnie usmiecha... Myslicie, ze to ma jakis wplyw? :-) A tak powaznie to za 5 godzin wstac musze... Matko, jak tu zasnac????

Żeby zasnąć to trzeba oczy zamykać
. Przestań ksieżyce ogladać w nocy hahahaha
02 lipca 2015 11:25 / 1 osobie podoba się ten post
Niektóre owoce tuczą,np.banany.