Na wyjeździe #26

15 lipca 2015 20:06 / 1 osobie podoba się ten post
Obejrzałem wiadomosci w 1 tvp a w nim krótki reportaz o chorobie małego dziecka, który czeka na to aby zebrac sume 6 milionów złotych na operacje przeszczepu komórek macierzystych. Łzy stały mi w oczach po tym co obejrzałem. Wklejam WAM linka pod którym można zdobyc informacje na temat choroby KAJTKA . Wiem ,ze i u Nas na Naszym forum sa życzliwe osoby, któym nie jest obojetne ludzkie cierpienie. Pomóżmy temu dziecku.

http://www.siepomaga.pl/
kajtek odmień los małego motylka oraz Kajtek w TVP

I do MODERATORA, PROSZĘ NIE USUWAJ TEGO WPISU
15 lipca 2015 20:16
ewa14

Alinko za taki przelew nic nie płacę, wszystkie przelewy mam darmowe.Zanim zarejestrowałam się w kantorze sprawdziłam czy obsługuje on mój bank-czyli czy przelewy z mojego konta walutowego do kantoru będą darmowe.  A i jeszcze jedno.........ten bank ma swój odpowiednik też w DE.

A czy możesz podać nazwę tego banku albo przynajmniej pierwszą literę? Ja zastanawiam się nad A....bankiem.
15 lipca 2015 20:19 / 1 osobie podoba się ten post
Alina

A czy możesz podać nazwę tego banku albo przynajmniej pierwszą literę? Ja zastanawiam się nad A....bankiem.

Alinko jeśli myślisz o A...... ,to ja mam i jestem zadowolona 
15 lipca 2015 20:20
Alina

Trzeba wejsc na strone jaka podalem i kliknac w Kajtka , Dalej juz Cie samo pokieruje, Kliknij pomoz a potem wesprzyj, trzeba sie zarejestrowac,

15 lipca 2015 20:21 / 1 osobie podoba się ten post
lena46

Alinko jeśli myślisz o A...... ,to ja mam i jestem zadowolona  :-)

Ja też w A....r i też jestem zadowolona
15 lipca 2015 20:23
Alina

https://cinkciarz.pl/kantor/obsluga-przelewow/koszt-realizacji-transakcji

Tu masz wszystko jaśniutko opisane-powodzenia
15 lipca 2015 20:23
lena46

Alinko jeśli myślisz o A...... ,to ja mam i jestem zadowolona  :-)

Jak macie na myśli A....r, to dostałam niedawno info na meila,że od lipca opłaty za wszystkie operacje na koncie zł,do tej pory bezpłatnym, będą w granicach 10-15zł.Walutowe bez zmian.
15 lipca 2015 20:26 / 2 osobom podoba się ten post
Alina

Pierwsza litera nazwy to I /jak IRENA/
15 lipca 2015 20:28 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Jak macie na myśli A....r, to dostałam niedawno info na meila,że od lipca opłaty za wszystkie operacje na koncie zł,do tej pory bezpłatnym, będą w granicach 10-15zł.Walutowe bez zmian.

Jeśli wpływa Ci wynagrodzenie to masz wszystko bezpłatnie Dodam jeszcze że otworzyłam sobie konto walutowe w kantorze A..... i wpływa mi tam wypłata  w euro ,po czym sobie sprzedaje walutę i przelewam na konto złotówkowe i plusem jest ze z tego tytułu nie ponoszę opłat .Jeśli wypłacam z bankomatu w de nie ma opłat za przewalutowanie i za wypłatę z bankomatu
15 lipca 2015 20:37
ewa14

Pierwsza litera nazwy to I /jak IRENA/:-)

Chyba wiem oczym mówisz. Trzy literki?
15 lipca 2015 20:42 / 1 osobie podoba się ten post
lena46

Jeśli wpływa Ci wynagrodzenie to masz wszystko bezpłatnie Dodam jeszcze że otworzyłam sobie konto walutowe w kantorze A..... i wpływa mi tam wypłata  w euro ,po czym sobie sprzedaje walutę i przelewam na konto złotówkowe i plusem jest ze z tego tytułu nie ponoszę opłat .Jeśli wypłacam z bankomatu w de nie ma opłat za przewalutowanie i za wypłatę z bankomatu

Tak,jesli wpływa co mc,regularnie-a mi co miesiąc nie wpływa:)Złotówkowe zlikwidowałam ,walutowe jest niezależne od niego i wciąż bezpłatne:)
15 lipca 2015 20:44
lena46

Też zarejestrowałam się kantorze internetowym w A... i właśnie dowiedziałam się od Ciebie to czego się domyślałam. Na konto w kantorze wchodzi Ci wypłata i masz do tego konta kartę tak? Dzięki niej możesz pobierać euro w bankomacie za granicą nie płacąc za operację? Ile płacisz miesięcznie za kartę do tego konta?
15 lipca 2015 20:47
kasia63

Tak,jesli wpływa co mc,regularnie-a mi co miesiąc nie wpływa:)Złotówkowe zlikwidowałam ,walutowe jest niezależne od niego i wciąż bezpłatne:)

A gdzie masz złotówkowe?
15 lipca 2015 20:54 / 2 osobom podoba się ten post
Alina

Też zarejestrowałam się kantorze internetowym w A... i właśnie dowiedziałam się od Ciebie to czego się domyślałam. Na konto w kantorze wchodzi Ci wypłata i masz do tego konta kartę tak? Dzięki niej możesz pobierać euro w bankomacie za granicą nie płacąc za operację? Ile płacisz miesięcznie za kartę do tego konta?

Alinko mam kartę  walutową ale z niej korzystałam ale wiem że pobiera za wypłatę z bankomatu 5 zł za transakcje .Ja z bankomatu wypłacam karta złotówkową i nie pobiera mi za bankomat ani za przewalutowanie  .Tak czały czas przeprowadzam transakcje
15 lipca 2015 20:59
kasia63

kasiu mam przerwy od 1 -1,5 miesiąca i ani razu bank nie pobrał mi opłat