Na wyjeździe #26

15 lipca 2015 21:01 / 4 osobom podoba się ten post
lena46

Alinko jeśli myślisz o A...... ,to ja mam i jestem zadowolona  :-)

Lenuś,ile Ty masz tych sari w swojej szafie,hę? Ciągle się przebierasz,a ja wciąz w tym samym. Podeslij link do swojego sklepu,może się tam wybiorę....jak wypłate wezmę 
15 lipca 2015 21:02
lena46

Alinko mam kartę  walutową ale z niej korzystałam ale wiem że pobiera za wypłatę z bankomatu 5 zł za transakcje .Ja z bankomatu wypłacam karta złotówkową i nie pobiera mi za bankomat ani za przewalutowanie  .Tak czały czas przeprowadzam transakcje

To rozumiem, że nie ma żadnej opłaty za kartę walutową. Poza tym zrozumiałam także, że konto złotówkowe masz w tym samym banku. Chyba dobrze. Trochę trudno rozmawia się o finansach pisząc ale dziękuję Ci za informacje. Kasi oczywiście również bo mam teraz bardziej spójny obraz A....banku. Nie muszę dzwonić na infolinię, a tam się dodzwonić to nie taka prosta sprawa. Ewka Tobie też dziękuję przyjrzę się też temu bankowi. Mam zajęcie na długie wieczory.
15 lipca 2015 21:06 / 4 osobom podoba się ten post
Koleżanki cuda się zdarzają jestem od 3,5 roku w tym miejscu dziś PDP pierwszy raz chciał wyjść na spacer i nie do ogrodu ale na swoją wioskę ponad godzinę nam zajęła wędrówka i jak byłam na początku zadowolona to pod koniec cieszyłam się że widzę nasz domek nie nauczona pchać wózek z 70kg osobą po przyjściu babcia stwierdziła że za dużo jak na pierwszy raz na drugi raz idziemy do restauracji ok 700m na kawę i deser aby tylko nie zapomniała dzis dotleniona myślę że da mi pospać :)
15 lipca 2015 21:07 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Lenuś,ile Ty masz tych sari w swojej szafie,hę? Ciągle się przebierasz,a ja wciąz w tym samym. Podeslij link do swojego sklepu,może się tam wybiorę....jak wypłate wezmę :-)

A co to się stało Ivanilko, że się pojawiłaś na forum? Dostałaś wolne od dziadzi?A jak tak już koniecznie chcecie w tym sari latać to kopsnijcie się obydwie za odebraną wypłatę do Indii, tam to sobie pourzędujecie, od wyboru do koloru.
15 lipca 2015 21:09 / 1 osobie podoba się ten post
Alina

To rozumiem, że nie ma żadnej opłaty za kartę walutową. Poza tym zrozumiałam także, że konto złotówkowe masz w tym samym banku. Chyba dobrze. Trochę trudno rozmawia się o finansach pisząc ale dziękuję Ci za informacje. Kasi oczywiście również bo mam teraz bardziej spójny obraz A....banku. Nie muszę dzwonić na infolinię, a tam się dodzwonić to nie taka prosta sprawa. Ewka Tobie też dziękuję przyjrzę się też temu bankowi. Mam zajęcie na długie wieczory.

Tak wszystko w jednym banku ..Jeśli robisz transakcje karta walutową ,to nie ponosisz opłat za kartę .
15 lipca 2015 21:15 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Lenuś,ile Ty masz tych sari w swojej szafie,hę? Ciągle się przebierasz,a ja wciąz w tym samym. Podeslij link do swojego sklepu,może się tam wybiorę....jak wypłate wezmę :-)

Zrobiłam wreszcie Jedna Pani mi dziś zarzuciła że beznadziejnie  wyglądam i postanowiłam zmienić szatę Zapraszam
15 lipca 2015 21:23
lena46

Zrobiłam wreszcie :pranie: :-)Jedna Pani mi dziś zarzuciła że beznadziejnie  wyglądam i postanowiłam zmienić szatę :czerwieni sie:Zapraszam :zupa:

a tak na marginesie to wy muzulmanki ???? Ciekawe czy po całosci czy tylko twarze 
15 lipca 2015 21:25
ok, dzięki
15 lipca 2015 21:28 / 5 osobom podoba się ten post
Alina

A co to się stało Ivanilko, że się pojawiłaś na forum? Dostałaś wolne od dziadzi?A jak tak już koniecznie chcecie w tym sari latać to kopsnijcie się obydwie za odebraną wypłatę do Indii, tam to sobie pourzędujecie, od wyboru do koloru.

Oj chyba masz zaległości droga koleżanko,bo pojwaiałam się i znikałam,a od przedwczoraj jestem tu na stałe,ku radości co niektórych 
Moja wspólopiekunka niestety opuściła sztele i zawiało nudą w niemieckiej wsi .
15 lipca 2015 21:28 / 5 osobom podoba się ten post
ORIM

a tak na marginesie to wy muzulmanki ????:-) Ciekawe czy po całosci czy tylko twarze :-)

My jesteśmy jak Kinder niespodzianki Jak zjesz czekoladkę ,to dopiero dowiesz się co jest w środku
15 lipca 2015 21:31
lena46

My jesteśmy jak Kinder niespodzianki :-)Jak zjesz czekoladkę ,to dopiero dowiesz się co jest w środku :palka::-)

w kinder niespodziance czekolada kiepskiej jakosci a w srodku nic ciekawego
15 lipca 2015 21:31 / 1 osobie podoba się ten post
lena46

My jesteśmy jak Kinder niespodzianki :-)Jak zjesz czekoladkę ,to dopiero dowiesz się co jest w środku :palka::-)

Ja np. jestem niekompletna od przedwczoraj 
15 lipca 2015 21:33 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Ja np. jestem niekompletna od przedwczoraj :-)

o to sie kolezance poszczescilo  brak srodka czy czekoladki ?
15 lipca 2015 21:34 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

w kinder niespodziance czekolada kiepskiej jakosci a w srodku nic ciekawego:-)

O nie! czekolada jest pyszna,choc jej malutko,a w środku można znależć prawdziwe cuda. Mojej córce ,jak była mała,uzbierała się cała skrzynka róznych zwierzatek,roślinek,budowli,bawiła się tym bardzo długo
15 lipca 2015 21:35 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

w kinder niespodziance czekolada kiepskiej jakosci a w srodku nic ciekawego:-)

Zapewniam iż czekolada najlepszej jakości wraz z niespodzianką