Alinko jeśli myślisz o A...... ,to ja mam i jestem zadowolona :-)

Alinko jeśli myślisz o A...... ,to ja mam i jestem zadowolona :-)
Alinko mam kartę walutową ale z niej korzystałam ale wiem że pobiera za wypłatę z bankomatu 5 zł za transakcje .Ja z bankomatu wypłacam karta złotówkową i nie pobiera mi za bankomat ani za przewalutowanie .Tak czały czas przeprowadzam transakcje
Lenuś,ile Ty masz tych sari w swojej szafie,hę? Ciągle się przebierasz,a ja wciąz w tym samym. Podeslij link do swojego sklepu,może się tam wybiorę....jak wypłate wezmę :-)
To rozumiem, że nie ma żadnej opłaty za kartę walutową. Poza tym zrozumiałam także, że konto złotówkowe masz w tym samym banku. Chyba dobrze. Trochę trudno rozmawia się o finansach pisząc ale dziękuję Ci za informacje. Kasi oczywiście również bo mam teraz bardziej spójny obraz A....banku. Nie muszę dzwonić na infolinię, a tam się dodzwonić to nie taka prosta sprawa. Ewka Tobie też dziękuję przyjrzę się też temu bankowi. Mam zajęcie na długie wieczory.
Lenuś,ile Ty masz tych sari w swojej szafie,hę? Ciągle się przebierasz,a ja wciąz w tym samym. Podeslij link do swojego sklepu,może się tam wybiorę....jak wypłate wezmę :-)
Zrobiłam wreszcie :pranie: :-)Jedna Pani mi dziś zarzuciła że beznadziejnie wyglądam i postanowiłam zmienić szatę :czerwieni sie:Zapraszam :zupa:
A co to się stało Ivanilko, że się pojawiłaś na forum? Dostałaś wolne od dziadzi?A jak tak już koniecznie chcecie w tym sari latać to kopsnijcie się obydwie za odebraną wypłatę do Indii, tam to sobie pourzędujecie, od wyboru do koloru.
a tak na marginesie to wy muzulmanki ????:-) Ciekawe czy po całosci czy tylko twarze :-)
My jesteśmy jak Kinder niespodzianki :-)Jak zjesz czekoladkę ,to dopiero dowiesz się co jest w środku :palka::-)
My jesteśmy jak Kinder niespodzianki :-)Jak zjesz czekoladkę ,to dopiero dowiesz się co jest w środku :palka::-)
Ja np. jestem niekompletna od przedwczoraj :-)
w kinder niespodziance czekolada kiepskiej jakosci a w srodku nic ciekawego:-)
w kinder niespodziance czekolada kiepskiej jakosci a w srodku nic ciekawego:-)