Na wyjeździe #26

15 lipca 2015 09:12
Moj facet sie kiedys przy mnie wykonczy.....szybciej jak dziadzius u ktorego jestem zejdzie na serce ....
15 lipca 2015 09:16
AgataW

Moj facet sie kiedys przy mnie wykonczy.....szybciej jak dziadzius u ktorego jestem zejdzie na serce ....:-):-):-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

taki kochliwy ?????
15 lipca 2015 09:17 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

taki kochliwy ?????:-)

Ja go tak wykanczam ta miloscia.  
15 lipca 2015 09:19 / 1 osobie podoba się ten post
AgataW

Ja go tak wykanczam ta miloscia.:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) 

zawsze moze zmienic na inny model 
15 lipca 2015 09:22 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

zawsze moze zmienic na inny model :-):milosc1:

Czasami tez mu tak mowie....ale on udaje ze nie slyszy.....  

Kochamy sie i jestesmy zazdrosni o siebie i czasami go wykanczam  

Ale on to musi kochac,skoro wciaz to znosi...  

Na ns mowia znajomi,ze oboje jestesmy b.temperamentni jak Wloskie Malzenstwo....  ale nam z tym dobrze  
15 lipca 2015 09:23 / 1 osobie podoba się ten post
Powiem Ci ze zawsze jest tak jak by to byl poczatek zwiazku....i ciesze sie ze tak jest.......
15 lipca 2015 09:24 / 1 osobie podoba się ten post
AgataW

Czasami tez mu tak mowie....ale on udaje ze nie slyszy.....:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) 

Kochamy sie i jestesmy zazdrosni o siebie i czasami go wykanczam :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) 

Ale on to musi kochac,skoro wciaz to znosi...:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) 

Na ns mowia znajomi,ze oboje jestesmy b.temperamentni jak Wloskie Malzenstwo....:-) :-) :-) :-) :-) :-)  ale nam z tym dobrze :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) 

15 lipca 2015 10:15 / 1 osobie podoba się ten post
terka8

To trudne,ale nie reaguj.

To trudne,ale nie reaguj.
15 lipca 2015 10:19 / 2 osobom podoba się ten post
pestka

taki mam zamiar:-)

Tak trzymac.
15 lipca 2015 10:24 / 3 osobom podoba się ten post
amelka

Tak trzymac.:-)

nie wiesz jak to jest ? To jak Kubus Puchatek miał zamiar zmienic brudna od miodu koszulke,ale znienił zamiar
15 lipca 2015 18:04 / 5 osobom podoba się ten post
Basiu! A po co Skarbie przewalutowujesz? Czy nie lepiej samemu sprzedawać euro wtedy gdy kurs jest korzystny ? Każdy bank zarabia na tym, że Ci przewalutowuje euro na złotówki. Dlatego właśnie kredytobiorcy, Ci którzy wzięli kredyty we franku szwajcarskim bili się o to by mogli sami kupować franki w kantorze, a nie płacić według kursu franka w danym banku.Banki krocie zarabiają na różnicach pomiędzy kursem kupna i sprzedaży danej waluty, który sami sobie wewnętrznie ustalają i który ma się nijak do kursu jaki obowiązuje w danym dniu na wolnym rynku. Nie myśl, że jestem taka mądra i wszystko wiem, bo też się dałam robić w bambuko ale chcę zmienić bank tak jak Ty . Ostatnio sama sprzedałam euro w kantorze internetowym i jestem z tego faktu bardzo zadowolona. W ubiegłym tygodniu kurs euro wynosił 4,19 a nawet 4,22pln, a dzisiaj zaledwie 4,11. Nie wiem co Ty zrobisz ale ja chcę znależć taki bank,w którym będę miała konto w pln do tego konto w euro, karty tak do konta złotówkowego jak i euro, kantor walutowy oraz przelewy gratis, zwłaszcza te z konta w euro do kantoru walutowego. Chyba taki bank znalazłam ale muszę się jeszcze upewnić w szczegółach, że wszystko gra. Warto zadać sobie trochę trudu i powalczyć o własne pieniądze bo dosyć mam okradania mnie na każdym możliwym kroku przez wszystkiego rodzaju instytucje. Postanowiłam wydać swoją małą prywatną wojnę i zdzierstwu powiedzieć nie, zbyt ciężko muszę na to euro pracować.
15 lipca 2015 18:38 / 3 osobom podoba się ten post
Chcę się poskarżyć, ale to na wyjeżdzie więc topik chyba odpowiedni. Wrociłam z nad wody.Posiałam swoje okulary i to firmówki.Ile razy chciałam kupić nowe to te stawały mi na przeszkodzie.Bo fajne były. A teraz z czystym sercem kupię.

Przypomniał mi się stary "PRZEKROJ" na ostatnieej stronie zawsze były homory z Walczakiem.Jeden był o takiej treści:
Walczak kupił zonie zegarek: antywstrzasowy,antymagnetyczny,wodoszczelny i jak juz nie miała co z nim zrobić to go zgubiła.

Prysznic i lulu. Tem. ponad +40 st.C.
15 lipca 2015 19:33 / 1 osobie podoba się ten post
Alina

Basiu! A po co Skarbie przewalutowujesz? Czy nie lepiej samemu sprzedawać euro wtedy gdy kurs jest korzystny ? Każdy bank zarabia na tym, że Ci przewalutowuje euro na złotówki. Dlatego właśnie kredytobiorcy, Ci którzy wzięli kredyty we franku szwajcarskim bili się o to by mogli sami kupować franki w kantorze, a nie płacić według kursu franka w danym banku.Banki krocie zarabiają na różnicach pomiędzy kursem kupna i sprzedaży danej waluty, który sami sobie wewnętrznie ustalają i który ma się nijak do kursu jaki obowiązuje w danym dniu na wolnym rynku. Nie myśl, że jestem taka mądra i wszystko wiem, bo też się dałam robić w bambuko ale chcę zmienić bank tak jak Ty . Ostatnio sama sprzedałam euro w kantorze internetowym i jestem z tego faktu bardzo zadowolona. W ubiegłym tygodniu kurs euro wynosił 4,19 a nawet 4,22pln, a dzisiaj zaledwie 4,11. Nie wiem co Ty zrobisz ale ja chcę znależć taki bank,w którym będę miała konto w pln do tego konto w euro, karty tak do konta złotówkowego jak i euro, kantor walutowy oraz przelewy gratis, zwłaszcza te z konta w euro do kantoru walutowego. Chyba taki bank znalazłam ale muszę się jeszcze upewnić w szczegółach, że wszystko gra. Warto zadać sobie trochę trudu i powalczyć o własne pieniądze bo dosyć mam okradania mnie na każdym możliwym kroku przez wszystkiego rodzaju instytucje. Postanowiłam wydać swoją małą prywatną wojnę i zdzierstwu powiedzieć nie, zbyt ciężko muszę na to euro pracować.

Alinko, dokładnie tak jak piszesz...........ja od 3 lat mam 2 konta /złotówkowe i walutowe/ w jednym banku........a walutę sprzedaję w kantorze internetowym, bo kurs zawsze jest duzo korzystniejszy niż w banku, czy kantorze stacjonarnym. Jest jeszcze jedna dobra  strona takich transakcji...........nie ruszam się z gotówką z domu, bo wszystko załatwiam przez neta. Przelewy mam za darmo, za kartę w pln nie płacę....jezeli zrobię obrót kartą płatniczą na okresloną kwotę.

15 lipca 2015 19:45
ewa14

Alinko, dokładnie tak jak piszesz...........ja od 3 lat mam 2 konta /złotówkowe i walutowe/ w jednym banku........a walutę sprzedaję w kantorze internetowym, bo kurs zawsze jest duzo korzystniejszy niż w banku, czy kantorze stacjonarnym. Jest jeszcze jedna dobra  strona takich transakcji...........nie ruszam się z gotówką z domu, bo wszystko załatwiam przez neta.:-) Przelewy mam za darmo, za kartę w pln nie płacę....jezeli zrobię obrót kartą płatniczą na okresloną kwotę.

A płacisz za przelew z konta euro do kantoru walutowego, czy jest to przelew wewnętrzny w ramach banku i jest bezpłatny ?
15 lipca 2015 19:53 / 1 osobie podoba się ten post
Alinko za taki przelew nic nie płacę, wszystkie przelewy mam darmowe.Zanim zarejestrowałam się w kantorze sprawdziłam czy obsługuje on mój bank-czyli czy przelewy z mojego konta walutowego do kantoru będą darmowe.  A i jeszcze jedno.........ten bank ma swój odpowiednik też w DE.