Na wyjeździe #26

16 lipca 2015 07:14 / 1 osobie podoba się ten post
amelka

Malgi, z calym moim szacunkiem do Twojej osoby, tekst, ktory zacytowalam nie byl moj.
Nie podejrzewasz mnie chyba o to, ze posluguje sie takim slownictwem.:-)
Pozdrawiam serdecznie i nie zlosc sie Malgi prosze, bo co by nie powiedziec, to masz racje.:aniolki:

Jak już mówiłam (pisałam), nie miałam czasu na wertowanie całego forum. Sorry.
16 lipca 2015 07:17 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień doberek - dzień zaczyna się od 28 st. będzie gorąco - nie lubie takiej tem.nawet nad wodą.Dla mnie to 22-24 st. latem to dosyć.Tutaj mam o ponad 20 st więcej. Horror.

Wczoraj o 20.46 wybiło szambo w topiku "radz sobie sam"  i to jest tez powód do radości może wreszcie forum przestanie mulic a strony będą się otwierały  jak za dawnych dobrych czasów*.Przetkało się

16 lipca 2015 07:24 / 5 osobom podoba się ten post
mleczko1

Dzień doberek - dzień zaczyna się od 28 st. będzie gorąco - nie lubie takiej tem.nawet nad wodą.Dla mnie to 22-24 st. latem to dosyć.Tutaj mam o ponad 20 st więcej. Horror.

Wczoraj o 20.46 wybiło szambo w topiku "radz sobie sam"  i to jest tez powód do radości może wreszcie forum przestanie mulic a strony będą się otwierały  jak za dawnych dobrych czasów*.Przetkało się:-):-):-):-)

kasliwa jestes....no ale jak tak lubisz....
16 lipca 2015 07:51 / 4 osobom podoba się ten post
ania52

kasliwa jestes....no ale jak tak lubisz....

Zostaw Ania , nie zwracaj uwagi tak jest lepiej , zdrowiej .... u mnie cudna pogoda się zapowiada , jeśli tylko 30 stopni nie przekroczy to będzie prześlicznie , najlepiej jak by tak było 25-27 stopni , jakie to lato by było piękne .....
16 lipca 2015 07:54 / 5 osobom podoba się ten post
Temat zmierza do zamkniecia
16 lipca 2015 08:08 / 3 osobom podoba się ten post
Najlepiej wszystko zamknijcie .Moze atmosfera sie oczysci sama
16 lipca 2015 08:28 / 8 osobom podoba się ten post
pestka

Najlepiej wszystko zamknijcie .Moze atmosfera sie oczysci sama:-)

Nie, nie wszystko !  Najlepiej zamknąć niewyparzoną gębę ! 
16 lipca 2015 08:32 / 7 osobom podoba się ten post
no tak wlasnie weszlam przed chwilka na nastepny temat z ,,pogrozka,,zamkniecia i sie zastanawiam ...co ma wspolnego temat z osobami ,,nadpobudliwymi,,na Forum.Czy nie lepiej i prosciej tak jak piszesz zablokowac uzytkownika,a nie temat?
Jesli jest taka osoba na forum co urzadza swoja ,,prywate,, to bedzie w kazdym watku tematycznym zadymy robic...
16 lipca 2015 11:54
Nie ma poskarżyjek to pisze tutaj jeśli pierwszego dnia można załapac doła to go załapałam!!
16 lipca 2015 11:59
kasiachodziez

Nie ma poskarżyjek to pisze tutaj jeśli pierwszego dnia można załapac doła to go załapałam!!

Kasia daj sobie kilka dni. Nie pchaj sie tak szybko do dołka
Rozwaz wszystkie plusy i minusy.
Głowa do góry , wpadniesz w rytm i będzie lepiej
16 lipca 2015 12:00 / 2 osobom podoba się ten post
Kasia, to forumowa łopatka przechodnia, do zasypywania dołów i dołków na wyjeździe. Nie stresuj się.........pomyśl, że za kazdy dzień euraski na konto wpłyną, i kazdy dzień zbliża Cię do powrotu do domu.
No już ............głowa do góry, zasypujemy dół i do pracy rodacy
16 lipca 2015 12:13
Gosia 1234

Kasia daj sobie kilka dni. Nie pchaj sie tak szybko do dołka:-)
Rozwaz wszystkie plusy i minusy.
Głowa do góry , wpadniesz w rytm i będzie lepiej:-)

Gosia plusów nie znalazłam i nie znajde,nie ma neta bo zmienniczka wykorzystala całego sticka a kolejne ładowanie za tydzień więc załadowałam sobie neta w tel.nocne wstawanie i ciężka pdp do jedzenia spytam co gotowac na co ma ochote to mówi że jej egal no to proponóje to i tamto to kręci nosem pytam co dzisiaj zgotowac toona nie wie....spałam aż 4 godz.głowa mi pęka a to dopiero pierwszy dzień-więc gdzie tu plusów szukać??
Agencja wie stara się znaleźć jakieś rozwiązanie,jestem zrezygnowana już pierwszego dnia.
16 lipca 2015 12:57 / 2 osobom podoba się ten post
kasiachodziez

Gosia plusów nie znalazłam i nie znajde,nie ma neta bo zmienniczka wykorzystala całego sticka a kolejne ładowanie za tydzień więc załadowałam sobie neta w tel.nocne wstawanie i ciężka pdp do jedzenia spytam co gotowac na co ma ochote to mówi że jej egal no to proponóje to i tamto to kręci nosem pytam co dzisiaj zgotowac toona nie wie....spałam aż 4 godz.głowa mi pęka a to dopiero pierwszy dzień-więc gdzie tu plusów szukać??
Agencja wie stara się znaleźć jakieś rozwiązanie,jestem zrezygnowana już pierwszego dnia.

Nocne wstawanie to problem, dziwne ze zmienniczce to nie przeszkadzało. Musisz o tabletkach pogadać.
A jak PDP egal co chce do jedzenia to nie pytaj wcale, albo dawaj 2 dania do wyboru i gotuj to co wybierze.
Moja tez egal ale zjada wszystko, raz na tydzień pochwali to chyba tylko raz na tydzień jej smakuje.
Próbuj w dzień sie przespać jak potrafisz a Agencja niech działa i to szybko.
trzymam kciuki, nie poddawaj sie.
16 lipca 2015 13:13
kasiachodziez

A na ile przyjechalas w to miejsce? Wiem co znaczy wstawanie w nocy ,ja wytrzymalam 3 mies. i więcej tego nie zrobię.
16 lipca 2015 13:31 / 2 osobom podoba się ten post
Gosia 1234

Nocne wstawanie to problem, dziwne ze zmienniczce to nie przeszkadzało. Musisz o tabletkach pogadać.
A jak PDP egal co chce do jedzenia to nie pytaj wcale, albo dawaj 2 dania do wyboru i gotuj to co wybierze.
Moja tez egal ale zjada wszystko, raz na tydzień pochwali to chyba tylko raz na tydzień jej smakuje.
Próbuj w dzień sie przespać jak potrafisz a Agencja niech działa i to szybko.
trzymam kciuki, nie poddawaj sie.

Przeszkadzało wszystkim poprzedniczkom tylko żadna nie miała odwagi z tym zrobic porządku a ja nie z tych co na wszystko sie godzą.