No wiesz,teraz tak się składa,że żadna piżamka by mnie nie chciała,a nawet nikt bez piżamki,ale za drylownice mogłabym robić :-):-):-)

No wiesz,teraz tak się składa,że żadna piżamka by mnie nie chciała,a nawet nikt bez piżamki,ale za drylownice mogłabym robić :-):-):-)
ok, dzięki
.....znaczy się , że " dżondra " tak byś ściskała , żeby na zewnatrz wyszły ? ....o matuchno , Ivanilka , bo choć nie posiadam to już czuję ten ból ! :-)
Drylownica odpada ......:-)Wymyśl cos lepszego .......hihi
.....znaczy się , że " dżondra " tak byś ściskała , żeby na zewnatrz wyszły ? ....o matuchno , Ivanilka , bo choć nie posiadam to już czuję ten ból ! :-)
Nie no jako drylownica to raczej bym nie mogła wysciskać,ale raczej wysisnąć ze środka...pestkę np.
jejku !!! w jakich ty sie kregach ostatnio obracasz :-) oj bidulek ci on
Jak to w jakich kręgach ? w kręgach opiekunek i opiekunów ! :-)
Jak to w jakich kręgach ? w kręgach opiekunek i opiekunów ! :-)
Mam zmiany dot. opłat od 1.07. na poczcie z tego właśnie banku, jak będzie Cie interesowało to ewent. mogę przesłać.
:zab::na wozku1::na wozku3:
Ty to jakis niewyżyty chyba jesteś ? musiałeś aż dwa razy ? oszczędzaj siły na przyszłe lata ! :-)
A gdzie masz złotówkowe?
kasiu mam przerwy od 1 -1,5 miesiąca i ani razu bank nie pobrał mi opłat