Na wyjeździe #26

15 lipca 2015 21:52 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

No wiesz,teraz tak się składa,że żadna piżamka by mnie nie chciała,a nawet nikt bez piżamki,ale za drylownice mogłabym robić :-):-):-)

Drylownica odpada ......Wymyśl cos lepszego .......hihi
15 lipca 2015 21:53 / 1 osobie podoba się ten post
Alina

ok, dzięki

Mam zmiany dot. opłat od 1.07. na poczcie z tego właśnie banku, jak będzie Cie interesowało to ewent. mogę przesłać.
15 lipca 2015 21:54 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

.....znaczy się , że " dżondra " tak byś ściskała , żeby na zewnatrz wyszły ? ....o matuchno , Ivanilka , bo choć nie posiadam to już czuję ten ból ! :-)

Nie no jako drylownica to raczej bym nie mogła wysciskać,ale raczej wysisnąć ze środka...pestkę np. 
15 lipca 2015 21:55 / 1 osobie podoba się ten post
lena46

Drylownica odpada ......:-)Wymyśl cos lepszego .......hihi

Maszynka do ciasteczek ?
15 lipca 2015 21:55 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

.....znaczy się , że " dżondra " tak byś ściskała , żeby na zewnatrz wyszły ? ....o matuchno , Ivanilka , bo choć nie posiadam to już czuję ten ból ! :-)

jejku !!! w jakich ty sie kregach ostatnio obracasz oj bidulek ci on
15 lipca 2015 21:59
Barbara niepowtarzalna

Basiu, ty chyba już baaaaaaaardzo długo na turnee w DE jesteś, bo wszystko rozumiem......................ale zeby aż tak????????????????????????
15 lipca 2015 22:00 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Nie no jako drylownica to raczej bym nie mogła wysciskać,ale raczej wysisnąć ze środka...pestkę np. 

:Ty będziesz pojemniczek , poszukamy Ci  tłoczk  Sprzęt gotowy ......Sezon czereśniowy uważam za otwarty ........hihi
15 lipca 2015 22:02 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

jejku !!! w jakich ty sie kregach ostatnio obracasz :-) oj bidulek ci on

Jak to w jakich kręgach ? w kręgach opiekunek i opiekunów !
15 lipca 2015 22:04 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Jak to w jakich kręgach ? w kręgach opiekunek i opiekunów ! :-)

15 lipca 2015 22:14 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Jak to w jakich kręgach ? w kręgach opiekunek i opiekunów ! :-)

15 lipca 2015 22:16
Michalinka

Mam zmiany dot. opłat od 1.07. na poczcie z tego właśnie banku, jak będzie Cie interesowało to ewent. mogę przesłać.

Bardzo mnie interesuje. Adres meilowy mam dostępny, widoczny w profilu. Dziękuję.
15 lipca 2015 22:21 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

:zab::na wozku1::na wozku3:

Ty to jakis niewyżyty chyba jesteś ? musiałeś aż dwa razy ? oszczędzaj siły na przyszłe lata !
15 lipca 2015 22:27 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Ty to jakis niewyżyty chyba jesteś ? musiałeś aż dwa razy ? oszczędzaj siły na przyszłe lata ! :-)

aaaaaaaa cos o tym slyszalem bo ja z gorniczego miasta.Barborka lepsza niz sex - bo czesciej
15 lipca 2015 22:31 / 1 osobie podoba się ten post
Alina

A gdzie masz złotówkowe?

W INTELIGO-całkowicie internetowe,kosztuje mnie 5 zł mcznie.
15 lipca 2015 22:36 / 1 osobie podoba się ten post
lena46

kasiu mam przerwy od 1 -1,5 miesiąca i ani razu bank nie pobrał mi opłat

A mi pobierał od 2015 po 8zł za sam fakt posiadania konta,wczesniej nic i niby w tym meilu ze od lipca znów drożeje,z tym,że ja złotówkowych operacji na tym koncie prawie nic,tyle co jakieś czasem wpłaty z pracy przez agencje,wszystko  inne w zasadzie robię na Inteligo,więc po prostu zlikwidowałam ,tak mi pani w banku poradziła,walutowe jest bez opłat nawet jak nie ma na nim ruchów żadnych.Narazie.