Potrzebuje pomocy!!!!
Prasuje i prasuje i q.,,konca nie ma((( o i moj krzyz sie odezwal,przynajmniej wiem ze go teraz mam.(((

Potrzebuje pomocy!!!!
Prasuje i prasuje i q.,,konca nie ma((( o i moj krzyz sie odezwal,przynajmniej wiem ze go teraz mam.(((
Daj doo..e siana , poupychaj w szafy i zostaw zmienniczce:-) będzie Cię dobrze wspominała:tanczy: Moja powiedziała, że tu się nie prasuje:-)
Jestes dobrym Opiekunem
Podoba mi sie.
Witam - mam bardzo pracowite dni,odrabiam zaległości przed zjazdem do domu.Zwiedzam, odwiedzam zakupy robię.Nigdy przez cały okres mojej pracy nie zrobiłam tyle zakupów co teraz.Może podświadomie czuje,że to ostatni raz??? sama sie zastanawiam co mnie do tego skłoniło?Miłego dnia,spokojnego - wszystkim sie on przyda.
Jesteś spostrzegawcza , Ona-Liso , ale jakoś tak bardziej pozytywnie ode mnie :-)
Ja tam zauważyłam , że Orim zostawił PDP-go na pożarcie gęsiom , nie wiadomo też , czy aby hamulce dobrze zaciągnął a sam się oddał pasji fotografowania :-) .......a bo to zresztą wiadomo , czy to jest jego PDP-ny , czy może tak se tylko pstryknął zdjęcie gęsiom a dziadeczek na tzw. krzywy ryj się wkręcił ?
....No dobra , niechta będzie - Orim to wspaniały Opiekun o gołebim sercu , bo zabrał PDP-go na spacer po parku a mógł se sam iść na spacer ? mógł , a co ! :-):-):-)
Tez mi sie wydaje,
Ze cos za blisko tej wody
Ale? Mial cel jakis chyba
Haa
tak dla podsumowania to nie dziadeczek tylko babcia :-) i to moja pdp.Blisko wody bo chłodno i ona uwielbia patrzec na kaczki i karpie w stawie.Kaczki i karpie ja karmie a ona ma radoche.
Hamulce,a jakie hamulce mialem zaciągnąć ? :-)
Nie pisalam , ze To jest Dziadek
Bo widze, ze Babcia.
Jak dla mnie to jest
Mile zdjecie i to bardzo
Podoba mi sie Babcia zadbana
Nozki przykryte kocykiem itd
Wczoraj dlugo payrzylam
Na Ta fotke. Daje duzo do myslenia, ze Opiekun jest troskliwy.
Ale juz cos tam wczoraj na
Ten temat napisalam
to opd bardziej dla arabrab a ty sie tylko zalapalas na cytat bo cie lubie.arabrab tez i jej komentarze
Dziekuje serdecznie :)
no musze cie lubiec po tym jak ci domalowalem pupe i brzuch :-) Jakas kara za to musi byc:-)