Na wyjeździe #26

20 lipca 2015 19:54 / 4 osobom podoba się ten post
magdzie

Potrzebuje pomocy!!!!
Prasuje i prasuje i q.,,konca nie ma((( o i moj krzyz sie odezwal,przynajmniej wiem ze go teraz mam.(((

Daj doo..e siana , poupychaj w szafy i zostaw zmienniczce będzie Cię dobrze wspominała Moja powiedziała, że tu się nie prasuje
20 lipca 2015 20:06 / 2 osobom podoba się ten post
Michalinka

Daj doo..e siana , poupychaj w szafy i zostaw zmienniczce:-) będzie Cię dobrze wspominała:tanczy: Moja powiedziała, że tu się nie prasuje:-)

To nawet dobry pomysl  
20 lipca 2015 20:19 / 7 osobom podoba się ten post
Gęsi Rzym uratowały i mnie też  Spacer po rococo park
20 lipca 2015 20:28 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

Gęsi Rzym uratowały i mnie też :-) Spacer po rococo park

Jestes dobrym Opiekunem
Podoba mi sie.
20 lipca 2015 22:00
Polecam film Feniks :)
21 lipca 2015 07:16 / 3 osobom podoba się ten post
Witam - mam bardzo pracowite dni,odrabiam zaległości przed zjazdem do domu.Zwiedzam, odwiedzam zakupy robię.Nigdy przez cały okres mojej pracy nie zrobiłam tyle zakupów co teraz.Może podświadomie czuje,że to ostatni raz??? sama sie zastanawiam co mnie do tego skłoniło?Miłego dnia,spokojnego - wszystkim sie on przyda.
21 lipca 2015 09:38 / 4 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Jestes dobrym Opiekunem
Podoba mi sie.

Jesteś spostrzegawcza , Ona-Liso , ale jakoś tak bardziej pozytywnie ode mnie
Ja tam zauważyłam , że Orim zostawił PDP-go na pożarcie gęsiom , nie wiadomo też , czy aby hamulce dobrze zaciągnął a sam się oddał pasji fotografowania .......a bo to zresztą wiadomo , czy to jest jego PDP-ny , czy może tak se tylko pstryknął zdjęcie gęsiom a dziadeczek na tzw. krzywy ryj się wkręcił ?
....No dobra , niechta będzie - Orim to wspaniały Opiekun o gołebim sercu , bo zabrał PDP-go na spacer po parku a mógł se sam iść na spacer ? mógł , a co !
21 lipca 2015 10:02 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko1

Witam - mam bardzo pracowite dni,odrabiam zaległości przed zjazdem do domu.Zwiedzam, odwiedzam zakupy robię.Nigdy przez cały okres mojej pracy nie zrobiłam tyle zakupów co teraz.Może podświadomie czuje,że to ostatni raz??? sama sie zastanawiam co mnie do tego skłoniło?Miłego dnia,spokojnego - wszystkim sie on przyda.

inne motylki
21 lipca 2015 10:02 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Jesteś spostrzegawcza , Ona-Liso , ale jakoś tak bardziej pozytywnie ode mnie :-)
Ja tam zauważyłam , że Orim zostawił PDP-go na pożarcie gęsiom , nie wiadomo też , czy aby hamulce dobrze zaciągnął a sam się oddał pasji fotografowania :-) .......a bo to zresztą wiadomo , czy to jest jego PDP-ny , czy może tak se tylko pstryknął zdjęcie gęsiom a dziadeczek na tzw. krzywy ryj się wkręcił ?
....No dobra , niechta będzie - Orim to wspaniały Opiekun o gołebim sercu , bo zabrał PDP-go na spacer po parku a mógł se sam iść na spacer ? mógł , a co ! :-):-):-)

Tez mi sie wydaje,
Ze cos za blisko tej wody
Ale? Mial cel jakis chyba
Haa
21 lipca 2015 10:09 / 5 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Tez mi sie wydaje,
Ze cos za blisko tej wody
Ale? Mial cel jakis chyba
Haa

tak dla podsumowania to nie dziadeczek tylko babcia  i to moja pdp.Blisko wody bo chłodno i ona uwielbia patrzec na kaczki i karpie w stawie.Kaczki i karpie ja karmie a ona ma radoche.
Hamulce,a jakie hamulce mialem zaciągnąć ? 
21 lipca 2015 10:14 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

tak dla podsumowania to nie dziadeczek tylko babcia :-) i to moja pdp.Blisko wody bo chłodno i ona uwielbia patrzec na kaczki i karpie w stawie.Kaczki i karpie ja karmie a ona ma radoche.
Hamulce,a jakie hamulce mialem zaciągnąć ? :-)

Nie pisalam , ze To jest Dziadek
Bo widze, ze Babcia.
Jak dla mnie to jest
Mile zdjecie i to bardzo
Podoba mi sie Babcia zadbana
Nozki przykryte kocykiem itd
Wczoraj dlugo payrzylam
Na Ta fotke. Daje duzo do myslenia, ze Opiekun jest troskliwy.
Ale juz cos tam wczoraj na
Ten temat napisalam
21 lipca 2015 10:18 / 2 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Nie pisalam , ze To jest Dziadek
Bo widze, ze Babcia.
Jak dla mnie to jest
Mile zdjecie i to bardzo
Podoba mi sie Babcia zadbana
Nozki przykryte kocykiem itd
Wczoraj dlugo payrzylam
Na Ta fotke. Daje duzo do myslenia, ze Opiekun jest troskliwy.
Ale juz cos tam wczoraj na
Ten temat napisalam

to opd bardziej dla arabrab a ty sie tylko zalapalas na cytat bo cie lubie.arabrab tez i jej komentarze
21 lipca 2015 10:21 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

to opd bardziej dla arabrab a ty sie tylko zalapalas na cytat bo cie lubie.arabrab tez i jej komentarze

Dziekuje serdecznie :)
21 lipca 2015 10:23 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

Dziekuje serdecznie :)

no musze cie lubiec po tym jak ci domalowalem pupe i brzuch  Jakas kara za to musi byc
21 lipca 2015 10:26 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

no musze cie lubiec po tym jak ci domalowalem pupe i brzuch :-) Jakas kara za to musi byc:-)

Orim to juz "pikus"
Gorzej by bylo gdybys
Mi Brzuch " zrobil" hiiii