no musze cie lubiec po tym jak ci domalowalem pupe i brzuch :-) Jakas kara za to musi byc:-)
no musze cie lubiec po tym jak ci domalowalem pupe i brzuch :-) Jakas kara za to musi byc:-)
To Ty mnie za kare lubisz?
Smutne....
Z samego rana miałam trochę rozrywki. Jak zwykle przyszła nasza sprzątaczka ze swoją bratową. Obie to muzułmanki z Chorwacji,ta pierwsza nie nosi chustki na głowie,natomiast jej bratowa nie dosyć ,że z chustką to i ubrana typowo muzułmańsko. Nie mam nic przeciwko im,ale mają swoje zwyczaje. Podeszła do mnie ta w chustce i pyta czy pan jest w domu,a ja mówie że nie ma ale kase zostwił,ona mówi,że nie o to chodzi tylko o to ,że chciałaby zdjąc chuste,a nie moze jak jakiś mężczyzna jest w domu ( pdp się nie liczy). No to powiedziałam,ze juz rozumiem i powiedzialam,że nie ma innych facetów w domu poza oczywiście pdp,który i tak spał. Zdjęla więc chuste wzięla sie za mycie,dzwonek do drzwi: mechanik do suszarki,ta zaczeła wołać zeby jeszcze nie otwierac bo musi chustke załozyć hi,hi. Jak facet poszedł,to znowu zdjęła,ale po 15 minutach znowu facet pod drzwiami,więc ta znowu biegiem po chustkę. Jak za trzecim razem kurier przyszedł to za nim otworzyłam drzwi,najpierw zaniosłam jej chustke hihi.
Ja wiem,że to ich zwyczaj,religia czy co tam,ale ona jeszcze mi powiedziala,że jej mąż tu będzie czasem wpadał...na kontrol...
Tu już wesoło mi nie jest bo niewyobrazam sobieżeby pod nieobecność własciciela w domu jakich obcy facet szendał się po domu i szukał ukrytych innych facetów w szafie. Na pewno powiem o tym wszystkim rodzinie ,niech coś z tym zrobią.
Powiedz jej, ze mąż nie może przychodzić na kontrolę bo Twoja religia zakazuje kontaktów z mężczyznami-muzułmanami. A dodatkowo po każdej wizycie musiałabyś okadzać mieszkanie świętymi olejami.:lol2:
Jak się licytować na absurdalne wymogi religijne to na całego. A nie udowodnią Ci, że nieprawda.
Już wymyśliłam co zrobie,jak ten jej mąż będzie chciał tu nachalnie wejśc,zadzwonie po szwagra głowy rodziny,jest policjantem .
Poza tym to dobry masz pomysł :eureka:
I powiedz tym kobietom,że masz zakaz wpuszczania obcych,powiadom też rodzinę o tej rozmowie.Może nie pzyjdzie ten mąż ,może to na wyrost ,ale jak się jest w obcym domu, to lepiej wiedziec co robić w takiej sytuacji,bo bywa różnie....
No wiesz,ja już wpadłam w panikę,bo układam od rana same kryminalne scenariusze. To ,że żaden obcy facet do domu nie wejdzie jest więcej niż pewne,ja się martwie,żebym w świeżo wstawionego zęba nie dostała od niego.
No wiesz,ja już wpadłam w panikę,bo układam od rana same kryminalne scenariusze. To ,że żaden obcy facet do domu nie wejdzie jest więcej niż pewne,ja się martwie,żebym w świeżo wstawionego zęba nie dostała od niego.
no nie tylko nie to !:-) Znow by sie puzle posypaly :-)
Ufff nie posypią się,naskarżyłam na tą muzułmankę do rodziny. Myślałam,że ja układam kryminalne scenariusze,ale jak innych z rodziny posłuchałam to dopiero horror wyszedł. W każdym razie odwolana zostaje ta pani,co by całej rodziny tu nie sprowadziła ::wiking::wiking:
Ufff nie posypią się,naskarżyłam na tą muzułmankę do rodziny. Myślałam,że ja układam kryminalne scenariusze,ale jak innych z rodziny posłuchałam to dopiero horror wyszedł. W każdym razie odwolana zostaje ta pani,co by całej rodziny tu nie sprowadziła ::wiking::wiking:
Iwanilko , a kiedy Ty kończysz ten kontrakt ? bo jak to tacy konserwatywni muzułmanie i poczują się obrażeni to.... ja chyba bym się trochę bała ...:-(
Dobrze ,ze za interweniowałaś ,bo inaczej to tak mogło się skończyć