Tylko jak ja do lekarza trafię :)))

Tylko jak ja do lekarza trafię :)))
Salazar też ma zwidy?:-)
wez od pdp laske , pomaluj na bialo i ruszaj !!!!! takiej PANI z biala laska pomoga do lekarza dotrzec:-) zalatw tylko najpierw wymarzona zmienniczke:-)nawiazujac to tematu
No niestety chyba pojadę jednak dzień później. To znaczy tak, jak się z agencją umówiłam - 20-stego. Ale później uzgodniliśmy, że jadę 19-staego. No cóż. Dla dobra sprawy mogę się poświęcić. Zwłaszcza, że dzisiaj w DM zakupy za 73 euro zrobiłam, a taka kwota w ogóle w planach nie była. Miało wyjść 30-40 euro! To sobie tym dodatkowym-niedodatkowym dniem zarobię na część tych zakupów:)
I to jeszcze jakie ! nie widzi opiekunek , powiedzmy " zgrabnych " , tylko jakieś takie chudziny zabidzone . I co , to nie są zwidy ? :-)
No niestety chyba pojadę jednak dzień później. To znaczy tak, jak się z agencją umówiłam - 20-stego. Ale później uzgodniliśmy, że jadę 19-staego. No cóż. Dla dobra sprawy mogę się poświęcić. Zwłaszcza, że dzisiaj w DM zakupy za 73 euro zrobiłam, a taka kwota w ogóle w planach nie była. Miało wyjść 30-40 euro! To sobie tym dodatkowym-niedodatkowym dniem zarobię na część tych zakupów:)
To tylko kanony urody. Kiedyś grube było piękne a chude uważane za złośliwe. Powiedziałabym, że w tym drugim coś jest na rzeczy.
Nooo, w tym pierwszym też :)))
Ale ja ani chuda, ani gruba, to mieszanina piorunująca u mnie występuje :)
Czyli ze dziadek, hrabia von Dupensztajn zostaje sam, czy jednak kogos wybrał?:-)
Próbuję sobie wyobrazić i kwadraty mi wychodzą :))).
To tylko kanony urody. Kiedyś grube było piękne a chude uważane za złośliwe. Powiedziałabym, że w tym drugim coś jest na rzeczy.
wpadłam w kompleksy
Tycku no co TY !!! Najważniejsza właściwa samoocena :lol2: śliczny jesteś Tyciek :przytula:
jeno chuuuuudy .... znaczy : szczupły ( lepiej brzmi :-) ) i zero złośliwości we mnie ... no, może troszkę ... tak tycio, tycio...:-)