Wymarzona zmienniczka

08 grudnia 2015 20:14 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Tylko jak ja do lekarza trafię :)))

wez od pdp laske , pomaluj na bialo i ruszaj !!!!! takiej PANI z biala laska pomoga do lekarza dotrzec zalatw tylko najpierw wymarzona zmienniczkenawiazujac to tematu
08 grudnia 2015 20:16 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Salazar też ma zwidy?:-)

I to jeszcze jakie ! nie widzi opiekunek , powiedzmy " zgrabnych " , tylko jakieś takie chudziny zabidzone . I co , to nie są zwidy ?
08 grudnia 2015 20:17 / 5 osobom podoba się ten post
leni

wez od pdp laske , pomaluj na bialo i ruszaj !!!!! takiej PANI z biala laska pomoga do lekarza dotrzec:-) zalatw tylko najpierw wymarzona zmienniczke:-)nawiazujac to tematu

Nawiązując do tematu, nie marzę o zmienniczkach, jestem hetero 
08 grudnia 2015 20:19 / 3 osobom podoba się ten post
wichurra2

No niestety chyba pojadę jednak dzień później. To znaczy tak, jak się z agencją umówiłam - 20-stego. Ale później uzgodniliśmy, że jadę 19-staego. No cóż. Dla dobra sprawy mogę się poświęcić. Zwłaszcza, że dzisiaj w DM zakupy za 73 euro zrobiłam, a taka kwota w ogóle w planach nie była. Miało wyjść 30-40 euro! To sobie tym dodatkowym-niedodatkowym dniem zarobię na część tych zakupów:)

Ciebie to lubi los sprawdzać, znaczy się sprawdza czy nadal jesteś pedagogiem  Bo z takim dziadkiem to trzeba mieć masę cierpliwości. Ja bym nie miała ale mam marne szanse, żeby u takiego egzemplarza pracować. I całe szczęscie 
08 grudnia 2015 20:20 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

I to jeszcze jakie ! nie widzi opiekunek , powiedzmy " zgrabnych " , tylko jakieś takie chudziny zabidzone . I co , to nie są zwidy ? :-)

A chudziny takie, to i  nieżle wystraszyć potrafią- oczy podkrążone, policzki wpadnięte , cera blada... I sapie toto schowane gdzieś w kącie 
08 grudnia 2015 20:27 / 4 osobom podoba się ten post
To tylko kanony urody. Kiedyś grube było piękne a chude uważane za złośliwe. Powiedziałabym, że w tym drugim coś jest na rzeczy.
08 grudnia 2015 20:28 / 8 osobom podoba się ten post
wichurra2

No niestety chyba pojadę jednak dzień później. To znaczy tak, jak się z agencją umówiłam - 20-stego. Ale później uzgodniliśmy, że jadę 19-staego. No cóż. Dla dobra sprawy mogę się poświęcić. Zwłaszcza, że dzisiaj w DM zakupy za 73 euro zrobiłam, a taka kwota w ogóle w planach nie była. Miało wyjść 30-40 euro! To sobie tym dodatkowym-niedodatkowym dniem zarobię na część tych zakupów:)

Czyli ze dziadek, hrabia von Dupensztajn zostaje sam, czy jednak kogos wybrał?
08 grudnia 2015 20:31 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

To tylko kanony urody. Kiedyś grube było piękne a chude uważane za złośliwe. Powiedziałabym, że w tym drugim coś jest na rzeczy.

Nooo, w tym pierwszym też :)))
Ale ja ani chuda, ani gruba, to mieszanina piorunująca u mnie występuje :)
08 grudnia 2015 20:35 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Nooo, w tym pierwszym też :)))
Ale ja ani chuda, ani gruba, to mieszanina piorunująca u mnie występuje :)

O widzisz, najlepiej tak pośrodku. Wtedy żadne kanony Ci nie zaszkodzą.
08 grudnia 2015 20:38 / 4 osobom podoba się ten post
doda1961

Czyli ze dziadek, hrabia von Dupensztajn zostaje sam, czy jednak kogos wybrał?:-)

Jednak przyjeżdża jedna z kandydatek, którą odrzucił na początku. Pani z Litwy. Niby miała dopiero w styczniu przyjechać, ale przyjeżdża 20-stego. O ile jeszcze dziadek do niej nie zadzwoni i jej nie zniechęci:)
08 grudnia 2015 20:45 / 5 osobom podoba się ten post
tina 100%

Próbuję sobie wyobrazić i kwadraty mi wychodzą :))).

To Ty masz bujniejszą wyobraźnie:) mi wychodzi babo-chłop(mam na myśli Grodzką)
08 grudnia 2015 20:51 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

wpadłam w kompleksygify emoty 
08 grudnia 2015 20:55 / 2 osobom podoba się ten post
tyciek

wpadłam w kompleksygify emoty 

Tycku no co TY !!!  Najważniejsza właściwa samoocena   śliczny jesteś Tyciek 
08 grudnia 2015 21:04 / 3 osobom podoba się ten post
Mycha

Tycku no co TY !!!  Najważniejsza właściwa samoocena :lol2:  śliczny jesteś Tyciek :przytula:

jeno chuuuuudy .... znaczy : szczupły ( lepiej brzmi  )  i zero złośliwości we mnie ... no, może troszkę ... tak tycio, tycio...
08 grudnia 2015 21:07 / 2 osobom podoba się ten post
tyciek

jeno chuuuuudy .... znaczy : szczupły ( lepiej brzmi :-) )  i zero złośliwości we mnie ... no, może troszkę ... tak tycio, tycio...:-)

Wiesz jak to jest z tymi chudymi " zanim gruby umrze to chudego szlag trafi". No dooobra niekoniecznie to musi byc prawda